Υπάρχει μία εφαρμογή που σε βοηθά να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου

Αυτό το app δεν κουράζεται να ακούει τον πόνο σου

Μετά από έναν χωρισμό το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να μιλάς γι’ αυτόν. Ατελείωτες συζητήσεις και αναλύσεις για το τι πήγε στραβά και πώς θα μπορούσες να είχες αποφύγει κάποια λάθη σε κρατούν ξάγρυπνη για αρκετές ημέρες. Οι φίλες σου είναι πάντα εκεί για σένα, αλλά όσο περνάει ο καιρός η καθημερινότητα υπερισχύει. Και κάπως έτσι βρίσκεσαι να κλαις και πάλι μόνη σου. Εκτός κι αν «κατεβάσεις» το Mend, μία εφαρμογή που σε βοηθά να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου.

Πώς δουλεύει: Μόλις «κατεβάσεις» το app, μπορείς να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου ώστε να λαμβάνεις καθημερινά συμβουλές με τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επούλωση. Σε αντίθεση με την αδερφή, τη φίλη ή τον συνάδελφό σου, η εφαρμογή δεν κουράζεται ποτέ να ακούει για τον χωρισμό σου.

Κάθε φορά που ανοίγεις το app, σε καλωσορίζει ένα σύντομο audio training. Επίσης, σε καθοδηγεί μέσα από ένα καθημερινό ημερολόγιο και καταγράφει την πρόοδό σου. Η εφαρμογή έχει μάλιστα και ένα τεράστιο αρχείο με άρθρα που συμβάλλουν στο να αποτοξινωθείς από τον πρώην σου και να καταφέρεις να τον ξεπεράσεις.

Επειδή όμως δεν υπάρχει κάποιος δωρεάν ώμος για να κλαις για πάντα, η εφαρμογή προσφέρει μία δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και στη συνέχεια πληρώνεις 10 δολάρια για έναν μήνα, 24 για τρεις ή 60 για έναν χρόνο.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογια08 Δεκεμβρίου 2017

App Store | Tο επίσημο «Best of 2017» μόλις κυκλοφόρησε!

Η Apple δημοσιοποίησε τη λίστα

instagram
Τεχνολογια03 Δεκεμβρίου 2017

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να δημοσιεύεις στο Instagram;

Τότε θα πάρεις και τα περισσότερα like!

Best of network