Υπάρχει μία εφαρμογή που σε βοηθά να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου

Αυτό το app δεν κουράζεται να ακούει τον πόνο σου

Μετά από έναν χωρισμό το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να μιλάς γι’ αυτόν. Ατελείωτες συζητήσεις και αναλύσεις για το τι πήγε στραβά και πώς θα μπορούσες να είχες αποφύγει κάποια λάθη σε κρατούν ξάγρυπνη για αρκετές ημέρες. Οι φίλες σου είναι πάντα εκεί για σένα, αλλά όσο περνάει ο καιρός η καθημερινότητα υπερισχύει. Και κάπως έτσι βρίσκεσαι να κλαις και πάλι μόνη σου. Εκτός κι αν «κατεβάσεις» το Mend, μία εφαρμογή που σε βοηθά να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου.

Πώς δουλεύει: Μόλις «κατεβάσεις» το app, μπορείς να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου ώστε να λαμβάνεις καθημερινά συμβουλές με τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επούλωση. Σε αντίθεση με την αδερφή, τη φίλη ή τον συνάδελφό σου, η εφαρμογή δεν κουράζεται ποτέ να ακούει για τον χωρισμό σου.

Κάθε φορά που ανοίγεις το app, σε καλωσορίζει ένα σύντομο audio training. Επίσης, σε καθοδηγεί μέσα από ένα καθημερινό ημερολόγιο και καταγράφει την πρόοδό σου. Η εφαρμογή έχει μάλιστα και ένα τεράστιο αρχείο με άρθρα που συμβάλλουν στο να αποτοξινωθείς από τον πρώην σου και να καταφέρεις να τον ξεπεράσεις.

Επειδή όμως δεν υπάρχει κάποιος δωρεάν ώμος για να κλαις για πάντα, η εφαρμογή προσφέρει μία δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και στη συνέχεια πληρώνεις 10 δολάρια για έναν μήνα, 24 για τρεις ή 60 για έναν χρόνο.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Vodafone
Τεχνολογια12 Μαρτίου 2018

Η Vodafone ενισχύει για ακόμα μια φορά την οικογένεια!

Με μία νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας

Τεχνολογια12 Μαρτίου 2018

COSMOTE | Ένας κόσμος, καλύτερος για όλους!

Η digital εποχή αλλάζει και γίνεται ίση για όλους

iRobot
Τεχνολογια06 Μαρτίου 2018

Η ομάδα iRobot βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Το First Lego League είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ρομποτικής και η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη προκρίθηκε στον τελικό

Τεχνολογια06 Μαρτίου 2018

Μήπως οι βιντεοκλήσεις θα είναι το νέο trend στο Instagram;

Το κοινωνικό δίκτυο φαίνεται διατεθειμένο να κάνει τα πάντα ώστε να σκοτώσει το Snapchat.

Best of network