Υγεία : Διατροφή10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Η ΙΟΝ Dark καλωσορίζει στην οικογένειά τις δύο νέες εκρηκτικές γεύσεις

Η ION Dark με πράσινο τσάι και lime και η ION Dark με βιολογικό πορτοκάλι θα σε ενθουσιάσουν!

Από το 2015 που πρωτοκυκλοφόρησε, η οικογένεια της ION Dark ξεχώρισε για την πλούσια γεύση της. Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας της; Η ΙΟΝ δημιουργεί ένα αρωματικό χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες και ακολουθεί ειδική διαδικασία παραγωγής ώστε να προσφέρει μία οικογένεια σοκολατών υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας σε κακάο!

Σήμερα, η οικογένεια της ΙΟΝ Dark αποκτά δύο νέες γεύσεις, με τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και κάποια στοιχεία με ιδιαίτερα διατροφικά οφέλη. Είναι η ION Dark με πράσινο τσάι και lime και η ION Dark με βιολογικό πορτοκάλι.

Το πράσινο τσάι και το lime είναι ένας αρωματικός συνδυασμός που ταιριάζει απόλυτα με τη μαύρη σοκολάτα. Επιπλέον, το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτική δράση, χάρη στις πολυφαινόλες και στις κατεχίνες που περιέχει.

Σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική ιδιότητα του κακάο, η νέα αυτή γεύση δεν είναι μόνο πλούσια σε γεύση και άρωμα, αλλά και σε διατροφικά οφέλη.

H ΙΟΝ Dark με βιολογικό πορτοκάλι συνδυάζει την αρωματική γεύση πορτοκαλιού με την έντονη γεύση της σοκολάτας. Τα κομμάτια πορτοκαλιού που περιέχει είναι 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα, από φρούτα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Το αποτέλεσμα; Ένας νέος συνδυασμός ανώτερης ποιότητας που θα γίνει αγαπημένη γεύση!

Η ΙΟΝ, είναι πλέον η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει όλη την παραγωγική διαδικασία της σοκολάτας, από τον σπόρο του κακάο έως το τελικό προϊόν. Με την ιδιότητά αυτή είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και το γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων που παράγει.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιες είναι οι top τροφές για επίπεδη κοιλιά και πόσες ώρες ύπνου μειώνουν το κοιλιακό λίπος;
Διατροφη19 Ιανουαρίου 2018

Ποιες είναι οι top τροφές για επίπεδη κοιλιά και πόσες ώρες ύπνου μειώνουν το κοιλιακό λίπος;

Μάθε τις τροφές αλλά και τις ώρες ύπνου που χρειάζεσαι για ένα φλατ στομάχι.

Είναι η flexιtarian διατροφή, η καλύτερη δίαιτα που μπορείς να κάνεις;
Διατροφη18 Ιανουαρίου 2018

Είναι η flexitarian διατροφή, η καλύτερη δίαιτα που μπορείς να κάνεις;

Ο όρος flexitarian, χρησιμοποιείται για τους ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες ακολουθούν δίαιτα χωρίς κρέας αλλά που περιστασιακά μπορεί να περιλάβουν στη διατροφή τους το ψάρι ή το κρέας.

Η δίαιτα του χεριού σου
Διατροφη16 Ιανουαρίου 2018

Η δίαιτα του χεριού σου!

Με μοναδικό μέτρο την παλάμη σου, δοκίμασε αυτό το διατροφικό πλάνο για υγιές σώμα και πολλή ενέργεια στην καθημερινότητά σου.

Best of network