Follow us

Γιατί η Zoe Saldana κάνει μόνο 20 λεπτά γυμναστική;

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις το ίδιο.

zoe-saldana-default-1
Kεντρική Φωτογραφία: @zoesaldana

Είτε είσαι η fitness ρουτίνα σου ξεκινά το πρωί είτε λατρεύεις την απογευματινή γυμναστική, γνωρίζεις καλά πως το να ενσωματώσεις μέσα στην καθημερινότητα σου την άσκηση δεν είναι πάντα εύκολο.

Zoe Saldana: Γέννησε το τρίτο της παιδί

Το ίδιο επιβεβαιώνεται και από τους celebrities: Η Zoe Saldana δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά γυμναστικής. «Ανάμεσα στα ταξίδια, τις συναντήσεις και τις φωτογραφήσεις, ο προγραμματισμός είναι πολύ δύσκολος για μένα» λέει στο περιοδικό Shape. «Προσπαθώ να γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, αλλά δεν "πιστεύω" στο να κάθομαι πάνω σε ένα μηχάνημα για 30 λεπτά».

Αντιθέτως, προτιμά να κάνει 20 λεπτά διαλειμματική προπόνηση ή γυμναστική στο σπίτι, όπως squats ή ασκήσεις με medicine ball. «Αν κάνω αεροβική για πολύ ώρα, σημαίνει πως για την υπόλοιπη μέρα θα σέρνω τα πόδια μου», εξηγεί.

Φυσικά, δεν «δουλεύουν» όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο, οπότε αν εσένα σου αρέσει να τρέχεις πολλή ώρα για να παραμείνεις fit, δεν υπάρχει λόγος να το σταματήσεις. Αν, όμως, μέχρι τώρα δεν έκανες καθόλου γυμναστική και θέλεις να ακολουθήσεις τα χνάρια της Zaldana, δες παρακάτω ένα 15λεπτο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ