Υγεία : Fitness07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2015

Το Wake Up Street σε σηκώνει νωρίς από το κρεβάτι και σε γυμνάζει δωρεάν

Γνώρισε το κίνημα δωρεάν γυμναστικής

Γνώρισε το κίνημα δωρεάν γυμναστικής

Όσο εσύ επιμένεις να πατάς το snooze στο κινητό σου, μία ομάδα Αθηναίων – που μεγαλώνει συνεχώς – σηκώνεται από το ξημέρωμα, τρέχει στους δρόμους της Αθήνας και κάνει κοιλιακούς στα πάρκα της πόλης. Ο Ορέστης και ο Δημήτρης δημιούργησαν το Wake Up Street, ένα κίνημα δωρεάν πρωινής γυμναστικής με σκοπό να κινητοποιήσουν και να ενθαρρύνουν ανθρώπους όλων των ηλικιών και ανεξαρτήτως γυμναστικού επιπέδου να ασχοληθούν με τη γυμναστική ή απλά να παραμείνουν σε φόρμα.

“Ξεκινήσαμε σηκώνοντας τους φίλους μας από τον καναπέ και να τους δείξουμε έναν νέο τρόπο ζωής. Ναι, ομολογούμε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο Έλληνας δεν έχει την κουλτούρα του πρωινού ξυπνήματος. Ακόμα και οι άνθρωποι που δουλεύουν πρωινές ώρες δεν έχουν στο μυαλό τους να σηκωθούν νωρίτερα παρά μόνο μισή ώρα πριν φύγουν. Με το που ακούν «6 το πρωί » για πρωινή γυμναστική οι περισσότεροι γκρινιάζουν. Όμως επιμείναμε, τους σηκώσαμε από τον καναπέ και τελικά η δοκιμή τούς έπεισε. Είναι σημαντικό οι φίλοι, οι άνθρωποι που επιλέγεις να περνάς τον χρόνο σου μαζί τους, να είναι και οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές σου. Και φυσικά τώρα είμαστε περισσότεροι που προσπαθούμε να σηκώσουμε τον κόσμο από τον καναπέ. Ξεκινάμε την ήμερα μας με χαρά, ζωντάνια και ευεξία πριν αρχίσουμε τις δουλειές μας”.

Στο πρώτο άκουσμα της ώρας, το πιο πιθανό είναι να σκεφτείς ότι είναι πολύ νωρίς για να αποχωριστείς το κρεβάτι σου. “Πέρα τις κλασικές πληροφορίες που μπορεί να βρει κάνεις με ένα απλό ψάξιμο στο ίντερνετ για τα οφέλη της πρωινής δυναστικής, το πιο βασικό είναι ότι αποκτάς μία υγιεινή συνήθεια που σου δίνει ώθηση για την υπόλοιπη ημέρα. Επίσης, από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τις Τετάρτες , το να βρίσκεσαι τα πρωινά με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε μια κοινή ασχολία, χωρίς να γνωρίζεις κάτι παραπάνω γι’ αυτούς, είναι άκρως αναζωογονητικό. Εμείς ξεκινήσαμε 10 άτομα και κοντεύουμε 100 σε λιγότερο από έναν χρόνο. Η αλήθεια είναι όμως πως η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα του πρωινού ξυπνήματος σε συνδυασμό με την άσκηση είναι η γκρίνια και η έκπληξη. Αυτή τη νοοτροπία προσπαθούμε να αλλάξουμε και εμείς. Θέλουμε ο κόσμος να το δοκιμάσει και να καταλάβει ότι δεν είναι κάτι τρελό αλλά μια ευχάριστη συνήθεια που μόνο οφέλη μπορεί να σου δώσει. Αρκεί να το πάρεις απόφαση και να το κάνεις. Κάθε φορά το συνηθίζεις και λίγο περισσότερο, πόσο μάλλον όταν το κάνεις με καλή παρέα που έχετε τους ίδιους στόχους. 

Συνέχεια στη σελίδα 2

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Πώς να διαλέξεις το σωστό αθλητικό σουτιέν για σένα! (ο απόλυτος οδηγός!)
Fitness22 Απριλίου 2018

Πώς να διαλέξεις το σωστό αθλητικό σουτιέν για σένα! (ο απόλυτος οδηγός!)

Όπως δε θα πήγαινες για τρέξιμο με το τζιν και τις σαγιονάρες, έτσι δε θα πρέπει να τρέχεις με το συνηθισμένο σου στηθόδεσμο.

Fitness22 Απριλίου 2018

Zumbathlon | To event Dancing For Life για την Γέφυρα Ζωής!

Στις 9 Ιουνίου, κάτι πολύ ξεχωριστό μάς περιμένει στο ΟΑΚΑ!

Fitness18 Απριλίου 2018

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness | Το 1ο LifeMe Workshop είναι γεγονός!

Μια ημέρα γεμάτη wellness και πολλούς celebrities στο ΟΑΚΑ!

Fitness17 Απριλίου 2018

6 εύκολες τακτικές πριν τον ύπνο για να αποκτήσεις απόλυτα επίπεδη κοιλιά

Τι να κάνεις πριν πέσεις στο κρεβάτι σου για να χάσεις κιλά και φούσκωμα

Fitness14 Απριλίου 2018

Σαββατοκύριακο | 5 τρόποι για να μην ξεφεύγεις από τη διατροφή σου τις μέρες αυτές

Τις καθημερινές έχεις πρόγραμμα. Τι γίνεται, όμως, στο τέλος της εβδομάδας;

Fitness13 Απριλίου 2018

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της στο Shape Απριλίου!

Η νικήτρια του Nomads πρωταγωνιστεί στο νέο Shape Απριλίου και μοιράζεται μαζί μας όλα τα fitness μυστικά της.

Fitness13 Απριλίου 2018

Κάψε λίπος γρήγορα με αυτές τις δύο ασκήσεις

Θα χρειαστείς μια μικρή μπάλα και μόλις 10 λεπτά από το χρόνο σου.

Best of network