19.11.2015

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06 Μοναξιά, θέλεις να αποσυρθείς στη φωλιά σου για να είσαι ήρεμη, είναι ίσως στη σχέση σου με τους άλλους που μπορείς καλύτερα να βρεις την ασφάλεια που φιλοδοξείς. Η νέα Σελήνη θα σε κάνει να το συνειδητοποιήσεις από τις 24. Είναι η στιγμή να εφαρμόσεις το οτιδήποτε για […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Μοναξιά, θέλεις να αποσυρθείς στη φωλιά σου για να είσαι ήρεμη, είναι ίσως στη σχέση σου με τους άλλους που μπορείς καλύτερα να βρεις την ασφάλεια που φιλοδοξείς.

Η νέα Σελήνη θα σε κάνει να το συνειδητοποιήσεις από τις 24. Είναι η στιγμή να εφαρμόσεις το οτιδήποτε για να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου ή να διαπραγματευτείς καλύτερα ένα συμβόλαιο με τους συνεργάτες σου.

Μίλα ανοιχτά, κάνε παραχωρήσεις, θα κάνεις διευθετήσεις στις 26 και 28 που θα εμπεριέχουν όλο τον κόσμο. Χαμόγελα από τον Έρωτα στις 25 και 29.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής, από τις 3 σε ορθή πορεία, σε βοηθά να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σου σχέσεις. Συναισθήματα και επιθυμίες αποκαλύπτονται, σε εκπλήσσουν και αλλάζεις γραμμή. Νέες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια, όμως φρόντισε να μη στηρίζεσαι πολύ στους άλλους.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας έχει εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις τις απόψεις των άλλων, αλλά και οι δικές σου ιδέες δεν είναι αποδεκτές. Έχεις πολλή δουλειά και τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά. Η επιβράβευση αργεί και νιώθεις πως η υπομονή σου εξαντλείται. Προσπάθησε μέσα από συζητήσεις να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθεροποίησης.
ΤΙΡ: Πρόσεχε την ψυχική σου υγεία.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

More from

Η 1 χρόνου κόρη της Chrissy Teigen χορεύει και σπάει το ίντερνετ! (βίντεο)

Το πιο χαριτωμένο μωρό της showbiz!

Star Wars | Δεν θα πιστεύεις την έμπνευση πίσω από αυτό το τραπέζι

Η Zaha Hadid εμπνέεται από τα Star Wars για τη δημιουργία του νέου της επίπλου!

Amelia Windsor: Μήπως είναι το πιο cool άτομο της Βασιλικής οικογένειας;

Φυσικά και ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

10 πραγματικά χορταστικές (και υγιεινές) τροφές

Νιώσε χορτάτη και γεμάτη ενέργεια εμπλουτίζοντας με αυτές τα γεύματά σου

Δέσποινα Βανδή: Είπε "αντίο" στην διατροφή με μια συνταγή κόλαση

Η Δέσποινα έφτιαξε μία τέλεια σπανακόπιτα κι όπως θα δεις παρακάτω, οι διαδικτυακοί φίλοι της παραμιλούσαν