19.11.2015

Ιχθύες

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06 Η νέα Σελήνη θα σου επιτρέψει να εκφράσεις πιο ελεύθερα τη δημιουργικότητά σου και να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου. Θα καλλιεργήσεις την τέχνη της ζωής και θα κάνεις ότι αγαπάς. Η ζωή θα είναι χαρά, έρωτας και ελαφρότητα. Αν κάποιοι από τους φίλους σου απομακρύνονται, μην το παίρνεις […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Η νέα Σελήνη θα σου επιτρέψει να εκφράσεις πιο ελεύθερα τη δημιουργικότητά σου και να επιβεβαιώσεις την ατομικότητά σου. Θα καλλιεργήσεις την τέχνη της ζωής και θα κάνεις ότι αγαπάς.

Η ζωή θα είναι χαρά, έρωτας και ελαφρότητα. Αν κάποιοι από τους φίλους σου απομακρύνονται, μην το παίρνεις στραβά, είναι γιατί δεν ανταποκρίνονται πια στη νέα ταυτότητα που έχεις δείξει. Στα χέρια του αγαπημένου σου, θα αισθανθείς επιβεβαίωση στις 24, 25 και 26.

Οι συναντήσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα ενταθούν στις 27 και 28. Ένας νέος έρωτας μπορεί επίσης να γεννηθεί αυτήν την περίοδο.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η οικογενειακή ζωή σε κουράζει αυτόν το μήνα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δημιουργούνται εντάσεις λόγω διαφοράς απόψεων. Στη σχέση σου χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία. Ζήσε στο ρυθμό των συναισθημάτων σου, έχεις ανάγκη τον ενθουσιασμό και το πάθος. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις γνωριμίες, αλλά μην πιέζεις τις καταστάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Διαθέτεις δυναμισμό και πρωτότυπες ιδέες. Μαθαίνεις πολλά πράγματα και πολλαπλασιάζεις τις επαφές σου, αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στις συνθήκες απομονώνοντας το συναίσθημα. Τα οικονομικά προωθούνται και μπορεί να πάρεις χρήματα από ένα παλαιότερο σχέδιο που δούλευες καιρό ή να έχεις έσοδα από bonus ή κληρονομιά.
ΤΙΡ: Ευτυχία δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά οι μικρές, καθημερινές χαρές.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

More from

Η 1 χρόνου κόρη της Chrissy Teigen χορεύει και σπάει το ίντερνετ! (βίντεο)

Το πιο χαριτωμένο μωρό της showbiz!

Star Wars | Δεν θα πιστεύεις την έμπνευση πίσω από αυτό το τραπέζι

Η Zaha Hadid εμπνέεται από τα Star Wars για τη δημιουργία του νέου της επίπλου!

Amelia Windsor: Μήπως είναι το πιο cool άτομο της Βασιλικής οικογένειας;

Φυσικά και ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

10 πραγματικά χορταστικές (και υγιεινές) τροφές

Νιώσε χορτάτη και γεμάτη ενέργεια εμπλουτίζοντας με αυτές τα γεύματά σου

Δέσποινα Βανδή: Είπε "αντίο" στην διατροφή με μια συνταγή κόλαση

Η Δέσποινα έφτιαξε μία τέλεια σπανακόπιτα κι όπως θα δεις παρακάτω, οι διαδικτυακοί φίλοι της παραμιλούσαν