19.11.2015

Κριός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06 Η επιθυμία σου για ελευθερία και ανεξαρτησία και η δυσκολία σου να κάνεις όσα περιμένουν οι άλλοι από εσένα δεν διευκολύνει τις σχέσεις σου. Συνειδητοποίησε, με τη νέα Σελήνη στις 24, ότι το σπίτι σου είναι το μόνο μέρος που μπορείς να ζεις όπως θες: περιτριγυρισμένη από τους […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Η επιθυμία σου για ελευθερία και ανεξαρτησία και η δυσκολία σου να κάνεις όσα περιμένουν οι άλλοι από εσένα δεν διευκολύνει τις σχέσεις σου.

Συνειδητοποίησε, με τη νέα Σελήνη στις 24, ότι το σπίτι σου είναι το μόνο μέρος που μπορείς να ζεις όπως θες: περιτριγυρισμένη από τους ανθρώπους που αγαπάς ή αντίθετα σαν ερημίτης. Λίγο μετρημένη, υπάρχει κίνδυνος να ενθουσιαστείς στις 25 και 27 και να πεις πολύ γρήγορα όσα σκέφτεσαι στις 28 ξεχνώντας πως αυτό μπορεί να πληγώσει τους άλλους.

Ο Έρωτας θα μπορούσε να σε μελαγχολήσει στις 27 αλλά γοητευμένος από τη φαντασία σου, θα κάνει τα πάντα για να σου αρέσει στις 28.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Κριού από τη Χρύσα Συκά

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 3, θα κάνεις κοινά σχέδια με το ταίρι σου. Αφήνεις πίσω σου τυχόν παρεξηγήσεις και βελτιώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, τα συναισθήματά σου θα είναι δυνατά και μπορεί να γνωρίσεις το άτομο που περίμενες από καιρό. Δείχνεις την αγάπη σου χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όλο το μήνα κάνεις συζητήσεις, μετακινήσεις, επαφές. Η καθημερινότητα είναι έντονη και το πεδίο ελεύθερο. Βρίσκεις λύσεις στα επαγγελματικά σου προβλήματα, βάζεις προτεραιότητες, κάνεις επιλογές και προχωράς με μαχητικότητα. Μια επιστροφή χρημάτων είναι πιθανή.
ΤΙΡ: Ακολουθώντας το ποτάμι, φτάνεις στη θάλασσα.

More from

Η 1 χρόνου κόρη της Chrissy Teigen χορεύει και σπάει το ίντερνετ! (βίντεο)

Το πιο χαριτωμένο μωρό της showbiz!

Star Wars | Δεν θα πιστεύεις την έμπνευση πίσω από αυτό το τραπέζι

Η Zaha Hadid εμπνέεται από τα Star Wars για τη δημιουργία του νέου της επίπλου!

Amelia Windsor: Μήπως είναι το πιο cool άτομο της Βασιλικής οικογένειας;

Φυσικά και ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

10 πραγματικά χορταστικές (και υγιεινές) τροφές

Νιώσε χορτάτη και γεμάτη ενέργεια εμπλουτίζοντας με αυτές τα γεύματά σου

Δέσποινα Βανδή: Είπε "αντίο" στην διατροφή με μια συνταγή κόλαση

Η Δέσποινα έφτιαξε μία τέλεια σπανακόπιτα κι όπως θα δεις παρακάτω, οι διαδικτυακοί φίλοι της παραμιλούσαν