19.11.2015

Λέων

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06 Δραπετεύοντας από τον κόσμο και τη ματαιότητά του, θα θέλεις να μείνεις μόνη, να σκεφτείς ήρεμα τη χρονιά που πέρασε, να κάνεις το λογαριασμό για τα λάθη και τις επιτυχίες σου για να αποφασίσεις καλύτερα για την κατεύθυνση που θα πάρεις. Άκουσε περισσότερο την εσωτερική σου φωνή, μπορεί […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Δραπετεύοντας από τον κόσμο και τη ματαιότητά του, θα θέλεις να μείνεις μόνη, να σκεφτείς ήρεμα τη χρονιά που πέρασε, να κάνεις το λογαριασμό για τα λάθη και τις επιτυχίες σου για να αποφασίσεις καλύτερα για την κατεύθυνση που θα πάρεις.

Άκουσε περισσότερο την εσωτερική σου φωνή, μπορεί να απελευθερωθείς από κακές συνήθειες και να ανακαλύψεις μέσα σου τον πλούτο που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχει.

Ο έρωτας θα σου δώσει φτερά στις 25 και θα σε κάνει να βλέπεις τη ζωή μέσα από μεγάλα γυαλιά στις 27, όμως σύνεση στον οικονομικό τομέα στις 27 και 28, οι κάρτες σου μπορεί να πάρουν φωτιά.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Λέων από τη Χρύσα Συκά.

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και οι συμφιλιώσεις είναι τρυφερές. Οι όποιες παρεξηγήσεις εξαφανίζονται και η κοινωνικότητα αυξάνεται. Νέα πρόσωπα επιδιώκουν να μπουν στη ζωή σου. Επωφελήσου από τις συνθήκες και τη δυνατότητα να χτίσεις το μέλλον σου. Μια όμορφη ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις σε βοηθούν να προχωρήσεις με μεγάλα βήματα. Συγκέντρωσε τις προσπάθειές σου, το δυναμισμό και τη θέλησή σου στους στόχους σου για να εξελιχθείς, να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου και να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου.
ΤΙΡ: Είσαι διεκδικητική και πείθεις.

 

More from

Η 1 χρόνου κόρη της Chrissy Teigen χορεύει και σπάει το ίντερνετ! (βίντεο)

Το πιο χαριτωμένο μωρό της showbiz!

Star Wars | Δεν θα πιστεύεις την έμπνευση πίσω από αυτό το τραπέζι

Η Zaha Hadid εμπνέεται από τα Star Wars για τη δημιουργία του νέου της επίπλου!

Amelia Windsor: Μήπως είναι το πιο cool άτομο της Βασιλικής οικογένειας;

Φυσικά και ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

10 πραγματικά χορταστικές (και υγιεινές) τροφές

Νιώσε χορτάτη και γεμάτη ενέργεια εμπλουτίζοντας με αυτές τα γεύματά σου

Δέσποινα Βανδή: Είπε "αντίο" στην διατροφή με μια συνταγή κόλαση

Η Δέσποινα έφτιαξε μία τέλεια σπανακόπιτα κι όπως θα δεις παρακάτω, οι διαδικτυακοί φίλοι της παραμιλούσαν