19.11.2015

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06 Προτεραιότητα στη φιλία! Μέσα σε θορυβώδεις φίλους ή με οικειότητα, όλα θα είναι καλά για να σχεδιάσετε μαζί τις όμορφες διακοπές του καλοκαιριού ή να αποφασίσετε, υπό την επιρροή της Αφροδίτης, ένα πολιτιστικό ταξίδι σε μια μακρινή χώρα. Ενισχυμένη από την τονωτική επιρροή της νέας Σελήνης στις 24, […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 23/06 – 29/06

Προτεραιότητα στη φιλία! Μέσα σε θορυβώδεις φίλους ή με οικειότητα, όλα θα είναι καλά για να σχεδιάσετε μαζί τις όμορφες διακοπές του καλοκαιριού ή να αποφασίσετε, υπό την επιρροή της Αφροδίτης, ένα πολιτιστικό ταξίδι σε μια μακρινή χώρα.

Ενισχυμένη από την τονωτική επιρροή της νέας Σελήνης στις 24, μπορεί να πάρεις την αρχηγία ενός σχεδίου (στις 24, 26 και 28) και να το οργανώσεις.

Ο αγαπημένος σου; Μαζί του, όλα θα είναι έντονα και φιλόδοξα στις 24 και 25 και οι συναντήσεις σας θα είναι πιο καυτές στις 28!

 

ΜΑΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος είναι έντονο, αλλά διστάζεις να προχωρήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να διακόψεις μια σχέση του παρελθόντος ή να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση για να απελευθερωθείς και να κάνεις μια νέα σχέση. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας είναι μυστηριώδης και ρομαντικός. Απόλαυσε αυτό το ειδυλλιακό κλίμα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτός ο μήνας είναι κουραστικός και γεμάτος υποχρεώσεις. Βάλε προτεραιότητες, γιατί διαθέτεις τη μαχητικότητα να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Οι ανώτεροί σου στηρίζονται πάνω σου για μεγαλύτερο κέρδος. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες, κοινά οικονομικά, δάνεια, ασφάλειες, χρέη.
ΤΙΡ: Μην παραμελείς την οικογένειά σου.

More from

Η 1 χρόνου κόρη της Chrissy Teigen χορεύει και σπάει το ίντερνετ! (βίντεο)

Το πιο χαριτωμένο μωρό της showbiz!

Star Wars | Δεν θα πιστεύεις την έμπνευση πίσω από αυτό το τραπέζι

Η Zaha Hadid εμπνέεται από τα Star Wars για τη δημιουργία του νέου της επίπλου!

Amelia Windsor: Μήπως είναι το πιο cool άτομο της Βασιλικής οικογένειας;

Φυσικά και ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

10 πραγματικά χορταστικές (και υγιεινές) τροφές

Νιώσε χορτάτη και γεμάτη ενέργεια εμπλουτίζοντας με αυτές τα γεύματά σου

Δέσποινα Βανδή: Είπε "αντίο" στην διατροφή με μια συνταγή κόλαση

Η Δέσποινα έφτιαξε μία τέλεια σπανακόπιτα κι όπως θα δεις παρακάτω, οι διαδικτυακοί φίλοι της παραμιλούσαν