19.11.2015

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03   Ο Κρόνος, εδώ και πολλούς μήνες, σε βοηθάει να εδραιώσεις τις βάσεις σου (οικογενειακές, προσωπικές), να βάλεις τάξη στο παρελθόν σου και να ρυθμίσεις, αν είναι απαραίτητο, προβλήματα που κληρονόμησες από τους παππούδες σου. Ο Ήλιος σε καλεί σήμερα σε ενδοσκόπηση. Στις 25, συνειδητοποίησε, με την βοήθειά […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 24/03 – 30/03

 

Ο Κρόνος, εδώ και πολλούς μήνες, σε βοηθάει να εδραιώσεις τις βάσεις σου (οικογενειακές, προσωπικές), να βάλεις τάξη στο παρελθόν σου και να ρυθμίσεις, αν είναι απαραίτητο, προβλήματα που κληρονόμησες από τους παππούδες σου.

Ο Ήλιος σε καλεί σήμερα σε ενδοσκόπηση. Στις 25, συνειδητοποίησε, με την βοήθειά του, τις συμπεριφορές που πρέπει να αλλάξεις για να προχωρήσεις στη ζωή πιο ανάλαφρα και ξεπέρνα, με τον Ουρανό στις 26, τη σκληρή ρουτίνα.

Ο έρωτας με το άλλο σου μισό θα είναι το καλύτερο αγκυροβόλι σου στις 29.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Κράτα αποστάσεις από την οικογένειά σου για να διατηρήσεις τη σχέση σου. Μην τους αφήνεις να μπερδεύονται στη ζωή σου, γιατί θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Προσοχή στη ζήλια. Μπορεί να βρεθείς στο δίλημμα να διαλέξεις ανάμεσα στο σύντροφό σου και σε μια νέα γνωριμία. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σου με ένα πρόσωπο παθιασμένο που θα ξέρει να σε διασκεδάσει.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν έχεις ανάγκη μόνο την επιτυχία και την κοινωνική αναγνώριση. Θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε παθιάζουν. Η επιτυχία και η ικανοποίηση είναι σίγουρες. Απόφυγε τις σπατάλες για να μην έχεις οικονομικό πρόβλημα. Ο Δίας εξάλλου θα φέρει νέες οικονομικές ευκαιρίες.
ΤΙΡ: Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη.

More from

Amber Heard: Μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της

Η 30χρονη ηθοποιός αναφέρεται στον όρο του "bisexual" και ζητάει από όλους τους γκέι άντρες να σταματήσουν να κρύβονται

The Kardashians: Ετοιμάζεται το νέο τηλεοπτικό...cartoon show τους!

Ετοιμάσου να δεις τη διάσημη οικογένεια όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Antonio Banderas: Η πρώτη εμφάνιση μετά την καρδιακή προσβολή

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του!

4 τέλειες ιδέες για βραδινό ντύσιμο με ελάχιστα κομμάτια

Αυτά είναι τα ιδανικά looks για σένα που προτιμάς το μίνιμαλ στυλ και τα λίγα κομμάτια.

Kim Kardashian: Σχεδιάζει να κάνει τρίτο παιδί;

Μάλλον η τηλεπερσόνα είναι έτοιμη για τρίτο παιδί!