19.11.2015

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10 Η Αφροδίτη ευνοεί τις επενδύσεις σου και ο Άρης, από τις 22, σου επιτρέπει να κάνεις νέες προβλέψεις στη διαχείριση των κοινών αγαθών και οικονομικών. Μείνε σε κάθε περίπτωση συνετή, μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα και να το μετανιώσεις! Από τις 23, οι ρυθμοί σου […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10

Η Αφροδίτη ευνοεί τις επενδύσεις σου και ο Άρης, από τις 22, σου επιτρέπει να κάνεις νέες προβλέψεις στη διαχείριση των κοινών αγαθών και οικονομικών. Μείνε σε κάθε περίπτωση συνετή, μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα και να το μετανιώσεις!

Από τις 23, οι ρυθμοί σου θα επιταχυνθούν, οι ανταλλαγές και οι μετακινήσεις θα πολλαπλασιαστούν. Κανένα εμπόδιο δεν θα σε σταματήσει και τις δυσκολίες που συναντάς θα τις κάνεις μια μπουκιά.

Οι έρωτές σου; Έντονοι και παθιασμένοι στις 26!

 

Οκτώβριος 
ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη ως τις 13 στο ζώδιό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα ή να συγκατοικήσεις. Από τις 14 μπορεί να είσαι πιο κτητική ή καχύποπτη κι αυτό να προκαλέσει στο ταίρι σου αρνητικά συναισθήματα που δε θα υποχωρήσουν σύντομα. Τα οικονομικά μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Προσοχή σε εντάσεις με την οικογένεια, που παρεμβαίνει στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να κάνεις μια σοβαρή σχέση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11 σε κάνει εξωστρεφή και σου δίνει νέες ιδέες. Σημαντικά επαγγελματικά σχέδια προχωρούν και εδραιώνεις τη θέση σου. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή, αν είσαι άνεργη, να βρεις γρήγορα μια δουλειά. Λύσε οικονομικά θέματα.
ΤΙΡ: Αν δε ρισκάρεις τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα.

More from

Nomads: Τα σχόλια του Πίντζη για τον Μαυρίδη, η διάλυση της Ζούγκλας

Όσα συνέβησαν στο σημερινό επεισόδιο!

AXDW | Οι stylish celebrity παρουσίες που ξεχωρίσαμε!

Η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εμείς ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας outfits εκτός πασαρέλας!

Γνώρισε την 99χρονη δασκάλα yoga! (βίντεο)

Δες το απίστευτο βίντεο με την χαμογελαστή κοκέτα που διδάσκει γιόγκα εδώ και 75 χρόνια!

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαίρη Συνατσάκη: Παρέα σε λαμπερή τελετή

Νονός έγινε ο Σπύρος Σαμοΐλης την Κυριακή

8 πιο σημαντικές φράσεις από το "Σ'αγαπώ"

Ώστε να τις υιοθετήσεις στη σχέση σου

Kit Harington: Έβαλε τα κλάματα με το τέλος του Game of Thrones!

Μας έκανε ακόμη πιο ανυπόμονους!

H Ellen DeGeneres και η Portia De Rossi κλείνουν 10 χρόνια γάμου

Και το γιορτάζουν ανανεώνοντας τους όρκους αγάπης