19.11.2015

Τοξότης

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10 Καθόρισε νέους στόχους, δημιούργησε άλλες φιλίες ή εδραίωσε αυτές που έχεις, ανέλαβε  περισσότερες ευθύνες  σε ομάδες που δραστηριοποιείσαι! Η νέα Σελήνη και ο Άρης, από τις 22, σε καλούν σ’αυτό αλλά κάνε ένα βήμα πίσω επίσης σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε για να κρίνεις καλύτερα τη […]

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10

Καθόρισε νέους στόχους, δημιούργησε άλλες φιλίες ή εδραίωσε αυτές που έχεις, ανέλαβε  περισσότερες ευθύνες  σε ομάδες που δραστηριοποιείσαι!

Η νέα Σελήνη και ο Άρης, από τις 22, σε καλούν σ’αυτό αλλά κάνε ένα βήμα πίσω επίσης σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε για να κρίνεις καλύτερα τη νέα κατεύθυνση που θα πάρεις.

Ο Ήλιος θα σε ενθαρρύνει σ’αυτό από τις 23. Ερωτικά, όμορφα σχέδια μπορεί να φτιαχτούν από τις 22 αλλά κίνδυνος εντάσεων στις 25. Νέα ορμή στις 26!

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Τοξότη από τη Χρύσα Συκά.

Οκτώβριος 

ΕΡΩΤΑΣ: Κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις τη μονοτονία στη σχέση σου. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, βγαίνεις και διασκεδάζεις με φίλους, όμως από τα μέσα του μήνα κυριαρχούν η εσωστρέφεια και το παρασκήνιο. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη από ένα σύντροφο που να σε καταλαβαίνει και να σε δέχεται όπως είσαι.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις νέες ιδέες, νέους στόχους και τη θέληση να τα καταφέρεις. Ο ενθουσιασμός κυριαρχεί και βλέπεις διαφορετικά τη δουλειά σου. Οι μετακινήσεις αυξάνονται και άτομα κύρους σού ζητούν το μέγιστο των δυνατοτήτων και των αντοχών σου. Απόφυγε τις σπατάλες.
ΤΙΡ: Η ευτυχία δεν εξαρτάται από τα χρήματα.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

More from

Nomads: Τα σχόλια του Πίντζη για τον Μαυρίδη, η διάλυση της Ζούγκλας

Όσα συνέβησαν στο σημερινό επεισόδιο!

AXDW | Οι stylish celebrity παρουσίες που ξεχωρίσαμε!

Η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εμείς ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας outfits εκτός πασαρέλας!

Γνώρισε την 99χρονη δασκάλα yoga! (βίντεο)

Δες το απίστευτο βίντεο με την χαμογελαστή κοκέτα που διδάσκει γιόγκα εδώ και 75 χρόνια!

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαίρη Συνατσάκη: Παρέα σε λαμπερή τελετή

Νονός έγινε ο Σπύρος Σαμοΐλης την Κυριακή

8 πιο σημαντικές φράσεις από το "Σ'αγαπώ"

Ώστε να τις υιοθετήσεις στη σχέση σου

Kit Harington: Έβαλε τα κλάματα με το τέλος του Game of Thrones!

Μας έκανε ακόμη πιο ανυπόμονους!

H Ellen DeGeneres και η Portia De Rossi κλείνουν 10 χρόνια γάμου

Και το γιορτάζουν ανανεώνοντας τους όρκους αγάπης