Follow us

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 30 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου 2021

Με τον ανάδρομο Ερμή, θα αναγκαστούμε να επαναξιολογήσουμε καταστάσεις, να κάνουμε αναθεωρήσεις.

iStock iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, γυρίζει ανάδρομος στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε σημείο έξαρσης, είναι ευφυής, προκλητικός, εκκεντρικός, πρωτοποριακός. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τις φιλίες μας, το διαδίκτυο, την πολιτική, το συνδικαλισμό.

Με τον ανάδρομο Ερμή, θα αναγκαστούμε να επαναξιολογήσουμε καταστάσεις, να κάνουμε αναθεωρήσεις. Κάποιες φιλίες ή κοινωνικές σχέσεις μπορεί να διαλυθούν αν δεν είναι σύμφωνες με τις ιδέες μας. Αναζητάμε πρόσωπα που έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Είμαστε ανοιχτοί σε επαναστατικές ιδέες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την τεχνολογία, να αποθηκεύουμε τα έγγραφά μας και να αποφεύγουμε την αγορά ηλεκτρονικών ή ηλεκτρικών συσκευών. Θα πρέπει να προσέχουμε το λόγο μας που μπορεί να είναι καυστικός, να αποφεύγουμε το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και να μην πιέζουμε τους άλλους. Δίνουμε έμφαση στην ανεξαρτησία, την πνευματική ελευθερία. Έχουμε μια τάση να πηγαίνουμε ενάντια στο κατεστημένο.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή ανακαλύπτεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Μπορεί οι φίλοι σου να είναι λίγο απόμακροι ή μπορεί να σε μπερδεύουν. Να είσαι επιφυλακτική στην επικοινωνία με φίλους και με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Σκέψου τα σχέδια, τις φιλοδοξίες σου, τις φιλικές σου σχέσεις και τους στόχους σου πριν πάρεις αποφάσεις. Αυτό το διάστημα μπορεί να αλλάξεις φίλους ή στόχους. Μπορεί να διακόψεις κάποιες φιλίες ή να αποκαταστήσεις άλλες. Μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρα ή στόχους σου. Νέες γνωριμίες θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Απόφυγε υπογραφές συμφωνιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορείς να επανεξετάσεις την καριέρα σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Απόφυγε να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά τώρα, είναι πιο πιθανό να επιστρέψεις σε μια παλιά εργασία, να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις με ανώτερα πρόσωπα ή με τους γονείς σου. Προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις με συναδέλφους, σκέψου την επαγγελματική σου πορεία χωρίς να προχωρήσεις σε έργα γιατί η κρίση σου θα είναι θολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε καθυστερήσεις και αναβολές που αφορούν ταξίδια, διαπραγματεύσεις, υποθέσεις με το εξωτερικό, νομικά θέματα. Προσοχή χρειάζεται και αν ασχολείσαι με εκδόσεις, διδασκαλία, εμπόριο. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές, σεμινάρια. Επανεξετάζεις τις αξίες σου, τις πεποιθήσεις σου, βλέπεις με μια νέα οπτική τα θέματά σου, υιοθετείς μια νέα φιλοσοφία. Προσπάθησε να ολοκληρώσεις γραφειοκρατικά θέματα. Μην ξεκινάς νέες υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά αλλά και τις σχέσεις σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να αποπληρώσεις κάποια χρέη σου ή να λάβεις κάποιο οικονομικό όφελος. Μπορεί πάλι να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα. Μην δημιουργείς νέα χρέη και μην στηρίζεσαι στα χρήματα του συντρόφου σου. Ερωτικά, μπορεί να αποφασίσεις να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν και να βάλεις νέες βάσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα πάθος που θα καταλήξει σε σχέση.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή μπορεί να συζητάτε παρελθοντικά θέματα. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν να επιστρέψει στη ζωή σου και να αναζωπυρωθεί μια σχέση. Προσοχή σε παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, δες τα πράγματα εις βάθος. Προσπάθησε να είσαι σαφής στα λόγια σου, βρες λύσεις στα προβλήματά σου για να επέλθει η ισορροπία. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες δεν έχουν την δυναμική να εξελιχθούν θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα επαναξιολογήσεις τις συνθήκες εργασίας σου, τις σχέσεις σου με συναδέλφους, την καθημερινότητά σου. Αν είσαι πιεσμένη, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς, μην είσαι επικριτική μαζί τους. Μην ξεκινάς μια νέα εργασία τώρα παρά μόνο σε παλιό εργοδότη γιατί δεν θα εξελιχθεί όπως αναμενόταν ή όπως σου είχαν υποσχεθεί. Μην παίρνεις οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή προσοχή στα λόγια σου με το ταίρι σου ή τα παιδιά σου, δες τι κρύβεται πίσω από κάθε λέξη. Μπορεί κάποιο ραντεβού με το ταίρι σου να ακυρωθεί. Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, με τα παιδιά σου, με δημιουργικά σχέδια. Αν έχεις προβλήματα στη σχέση σου, θα βρεις λύσεις και θα έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σε καλύψει με το πέρασμα του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να λύσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα ή να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου. Μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση, να αναζητήσεις μια νέα στέγη, μην προχωράς όμως τώρα σε υπογραφές συμβολαίων. Αν θέλεις να απαλλαχτείς από περιουσιακά στοιχεία, είναι καλή περίοδος. Άσε για λίγο στην άκρη θέματα ακινήτων για να μην ταλαιπωρηθείς. Περισσότερο παρατήρησε τα πράγματα και σχημάτισε μια νέα άποψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να βρεθείς με άτομα που είχες να δεις καιρό, μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια. Προσοχή σε αναβολές και καθυστερήσεις στις μεταφορές, σε μηνύματα ή e-mailsπου μπορεί να πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Κάποιοι μπορεί να παρεξηγούν τα λόγια σου ή μπορεί να ακυρώνονται ραντεβού. Λύσε παλιά προβλήματα με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Επιστράτευσε την διπλωματία σου για να αποφύγεις εντάσεις. Προσοχή στην οδήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή σε απασχολούν τα οικονομικά σου. θα δεις τα λάθη σου και θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Καλό θα ήταν να κάνεις περικοπές, να κόψεις τα περιττά έξοδα για να νιώσεις πιο ασφαλής. Αν σου χρωστάνε χρήματα, μπορεί να τα πάρεις αυτό το διάστημα. Δες πως μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, κλείσε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, μην ξοδεύεις, βάλε χρήματα στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, επανεξετάζεις τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στην κοινωνία, κάποιοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τα λόγια σου. Μην παίρνεις αποφάσεις για τις σχέσεις σου τώρα γιατί θα κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις. Δεν ξέρεις πως να επικοινωνήσεις. Σκέψου με διαφορετικό τρόπο τα προβλήματά σου, βρες λύσεις για να βγεις από το αδιέξοδο. Μην κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόφυγε τις υπογραφές συμβολαίων και εγγράφων και οικονομικές συμφωνίες. Ερωτικά, μπορείς να αποκαταστήσεις προβληματικές σχέσεις ή αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια καρμική γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σου δίνει έμπνευση, φαντασία, κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Έχεις πολλές ιδέες αλλά θα συναντήσεις εμπόδια. Η αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πιθανή. Νέες γνωριμίες δεν θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμείς. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να απαλλαχτείς από καταστάσεις που σε βασανίζουν, να ξεμπλέξεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Απόφυγε την κριτική για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δες τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Κρυφοί εχθροί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί να αισθάνεσαι μοναξιά και απογοήτευση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ