Follow us

Πώς να ξανακερδίσεις έναν άνδρα Παρθένο μετά από το χωρισμό

Tρία tips που ίσως σε βοηθήσουν να ξαναζεστάνεις τη σχέση σου!

Keanu Reeves Instagram

Χωρίσατε και δεν μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου; Είναι αλήθεια ότι η ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα του άνδρα Παρθένου είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Δες τρία tips που ίσως σε βοηθήσουν να ξαναζεστάνεις τη σχέση σου!

Πες του ότι σου λείπει

Ο Παρθένος είναι από τη φύση του πολύ ντροπαλός και ανασφαλής. Έτσι, του είναι δύσκολο να σε επαναπροσεγγίσει αν πιστεύει ότι ήδη τον έχεις ξεπεράσει. Μία λύση λοιπόν είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα!

Θύμισε του όμορφες στιγμές σας

Είναι ένα challenge για έναν Παρθένο να αφήσει κάποιον άλλον να δει τις αληθινές πτυχές της προσωπικότητάς του. Αν μπήκε στο παρελθόν στη διαδικασία της σχέσης μαζί σου, αυτό σημαίνει ότι επένδυσε χρόνο και συναισθηματικά σε εσένα. Θύμισε του λοιπόν τι ήταν αυτό που σε είχε ελκύσει σε εκείνον και ότι παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος που τον ερωτεύτηκες.

Να είσαι ειλικρινής

Αν κάτι απεχθάνεται ένας Παρθένος είναι τα παιχνίδια και τα ψέμματα. Άλλωστε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ευθύτητα και η ειλικρίνεια και περιμένει την ίδια αντιμετώπιση από το άλλο του μισό. Επίσης έχει ανεπτυγμένο ένστικτο και καταλαβαίνει πότε προσπαθείς "να παίξεις" μαζί του. Το μόνο που θα καταφέρεις σε αυτή την περίπτωση είναι να τον κάνεις να αισθανθεί ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι χωρίσατε!



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ