Τι ζητάμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;
Τι ζητάμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;
Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS11.08.2017

Αυγουστιάτικοι έρωτες: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Βρισκόμαστε στο μήνα των διακοπών, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και τις εκλείψεις να μας προκαλούν και να δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Θα μας αναστατώσουν, τη στιγμή που έχουμε ανάγκη να αισθανθούμε ασφαλείς. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές και προσπαθεί να μας γυρίσει στο παρελθόν. Προσοχή! Δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις αυτό το μήνα. Αφήνουμε τα πράγματα να καταλαγιάσουν.

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή. Σκέφτεσαι αυτά που θα ήθελες να εισπράττεις από τον σύντροφό σου. Βρίσκεσαι κοντά με οικεία πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα με φιλικά πρόσωπα και ομάδες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, βγάζει γκρίνια για θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη, το πάθος αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το άλλο σου μισό. Ο Άρης, επίσης, στο Λέοντα, σου δίνει ερωτική διάθεση. Προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου αυτό το μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθάει να εκφραστείς και να πεις αυτά που νιώθεις στο σύντροφό σου. Κάνε κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Συνάντησε συγγενείς και κάνε παρέα με νεαρά άτομα. Θα περάσεις όμορφες στιγμές. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, θα συναντήσεις άτομα που είχες να δεις καιρό ή σχέσεις του παρελθόντος που είχαν μείνει στη μέση. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια ενώ η Ηλιακή έκλειψη στις 21 φέρνει έκτακτα γεγονότα σε σπίτι και οικογένεια. Προσοχή καθώς ο Άρης στο Λέοντα δημιουργεί εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σταθεροποιεί τη σχέση σου. Ο Άρης στο Λέοντα σε βοηθά να ταξιδέψεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις το παρελθόν σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 σε κάνει επαναστατική και εφευρετική. Ταξιδεύεις, συναντάς πρόσωπα που βρίσκονται μακριά και προωθείς τα σχέδιά σου. Δεν υπολογίζεις τίποτα και αυτό μπορεί να φέρει μπελάδες. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 21, βγάζεις στην επιφάνεια όλα όσα ήθελες να πεις από καιρό. Προς το τέλος του μήνα, σχέσεις και συνεργασίες βγαίνουν από αδιέξοδα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, προωθεί τις ερωτικές σου υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γοητεύεις, έχεις καλή διάθεση και δεν περνάς απαρατήρητη. Θέλεις να περνάς καλά χωρίς να υπολογίζεις τα πρέπει, εκφράζεις τα τρυφερά συναισθήματά σου και φροντίζεις το ταίρι σου. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και φλερτάρεις. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7, έχεις εμμονές και ερωτηματικά στη σχέση σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια και επανεξετάζεις όλα όσα θεωρούσες δεδομένα. Ζήλια και έντονα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, προσοχή στις μετακινήσεις, η συνεννόηση με άτομα του περιβάλλοντός σου δεν θα είναι εύκολη. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, σταθεροποιεί τις σχέσεις σου, όμως μεγαλύτερη είναι η ανάγκη σου για ασφάλεια.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Ζυγό | Πώς θα επηρεάσει την ερωτική και οικονομική σου ζωή;

Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 6 Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Τι σημαίνει για εσένα η αλλαγή αυτή;

Προμηνύει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα