Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS11.08.2017

Αυγουστιάτικοι έρωτες: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Βρισκόμαστε στο μήνα των διακοπών, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και τις εκλείψεις να μας προκαλούν και να δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Θα μας αναστατώσουν, τη στιγμή που έχουμε ανάγκη να αισθανθούμε ασφαλείς. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές και προσπαθεί να μας γυρίσει στο παρελθόν. Προσοχή! Δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις αυτό το μήνα. Αφήνουμε τα πράγματα να καταλαγιάσουν.

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή. Σκέφτεσαι αυτά που θα ήθελες να εισπράττεις από τον σύντροφό σου. Βρίσκεσαι κοντά με οικεία πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα με φιλικά πρόσωπα και ομάδες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, βγάζει γκρίνια για θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη, το πάθος αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το άλλο σου μισό. Ο Άρης, επίσης, στο Λέοντα, σου δίνει ερωτική διάθεση. Προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου αυτό το μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθάει να εκφραστείς και να πεις αυτά που νιώθεις στο σύντροφό σου. Κάνε κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Συνάντησε συγγενείς και κάνε παρέα με νεαρά άτομα. Θα περάσεις όμορφες στιγμές. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, θα συναντήσεις άτομα που είχες να δεις καιρό ή σχέσεις του παρελθόντος που είχαν μείνει στη μέση. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια ενώ η Ηλιακή έκλειψη στις 21 φέρνει έκτακτα γεγονότα σε σπίτι και οικογένεια. Προσοχή καθώς ο Άρης στο Λέοντα δημιουργεί εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σταθεροποιεί τη σχέση σου. Ο Άρης στο Λέοντα σε βοηθά να ταξιδέψεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις το παρελθόν σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 σε κάνει επαναστατική και εφευρετική. Ταξιδεύεις, συναντάς πρόσωπα που βρίσκονται μακριά και προωθείς τα σχέδιά σου. Δεν υπολογίζεις τίποτα και αυτό μπορεί να φέρει μπελάδες. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 21, βγάζεις στην επιφάνεια όλα όσα ήθελες να πεις από καιρό. Προς το τέλος του μήνα, σχέσεις και συνεργασίες βγαίνουν από αδιέξοδα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, προωθεί τις ερωτικές σου υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γοητεύεις, έχεις καλή διάθεση και δεν περνάς απαρατήρητη. Θέλεις να περνάς καλά χωρίς να υπολογίζεις τα πρέπει, εκφράζεις τα τρυφερά συναισθήματά σου και φροντίζεις το ταίρι σου. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και φλερτάρεις. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7, έχεις εμμονές και ερωτηματικά στη σχέση σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια και επανεξετάζεις όλα όσα θεωρούσες δεδομένα. Ζήλια και έντονα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, προσοχή στις μετακινήσεις, η συνεννόηση με άτομα του περιβάλλοντός σου δεν θα είναι εύκολη. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, σταθεροποιεί τις σχέσεις σου, όμως μεγαλύτερη είναι η ανάγκη σου για ασφάλεια.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσεται για όλα τα ζώδια;

Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές με βάση το ζώδιο σου;

Πως ονειρεύονται τα ζώδια τις διακοπές και με ποιους περνούν καλύτερα;

Ερμής στο Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδύμους στα μέσα του καλοκαιριού

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στο Λέοντα και την Αφροδίτη στους Διδύμους; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!