Αστρολογία : Αστρικά Tips16 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Επαγγελματικές εξελίξεις! Σε ποιον τομέα μας βοηθάει ο Ερμής στους Διδύμους;

Πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά των ζωδίων και σε ποιον τομέα της ζωής μας επεμβαίνει και ο Ερμής; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής στους Διδύμους

Με τον Ερμή στους Διδύμους, οι μετακινήσεις και η επικοινωνία αυξάνονται. Νέες γνωριμίες και εμπειρίες μας ανανεώνουν. Συζητάμε και αναλύουμε τα πάντα γύρω μας.

Πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά των ζωδίων και σε ποιον τομέα της ζωής μας επεμβαίνει και ο Ερμής;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τώρα μπορεί να βίωσες διάφορες επώδυνες καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ιούνιος/Ιούλιος δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα, πιο θετική που θα φέρει περισσότερες ίσως υποχρεώσεις και ένα ξεβόλεμα. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει και να ανοίξει ένας άλλος. Προσαρμόσου στα δεδομένα.
Ο Ερμής σε κάνει πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Κάνεις πολλές συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες δραστηριότητες ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα μάθεις πολλά νέα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας, σε ορθή πορεία πλέον,σε βοηθάει να κάνεις διορθωτικές κινήσεις στην εργασία σου και να εδραιωθείς. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις εργασία, ευνοείσαι. Μέχρι αρχές Ιουλίου, μπορείς να ξεκινήσεις και μια δική σου εργασία. Είναι καλό το διάστημα να απαλλαχτείς από προβληματικές συνεργασίες. Ψάξε για εργασία αν είσαι άνεργη.
Ο Ερμής, από τη δική του πλευρά, σε βοηθάει να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Μια αύξηση είναι πιθανή ή μπορεί να βρεις τρόπους αύξησης εισοδήματος. Βάλε μια τάξη και περιόρισε τα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, νέα σχέδια και ένας νέος τρόπος σκέψης έρχονται στη σκηνή. Έχεις διάθεση να μάθεις νέα πράγματα, να γνωρίσεις νέο κόσμο.
Μπορεί ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, να σε δυσκολεύει ακόμα, όμως με κάποιες επαφές και συζητήσεις, μπορεί να πέσουν κάποιες προτάσεις στο τραπέζι που θα αποδώσουν από τον επόμενο μήνα. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, Ιούνιο/Ιούλιο θα καταλάβεις πόσο βιώσιμη είναι η εργασία σου. Μια προαγωγή ή μια σταθεροποίηση είναι πιθανά ως το τέλος του καλοκαιριού. Μπορεί να αναλάβεις μια νέα θέση και να κάνεις ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Αν είσαι άνεργη, αυτούς τους δυο μήνες, υπάρχει ελπίδα κάτι να βρεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιούνιος/Ιούλιος είναι κομβικοί μήνες για σένα. Μπορεί να κλείνει ένας συγκεκριμένος κύκλος δράσης ή μπορεί, αντίθετα, να ανοίγει. Μετά τις 21, με τη νέα Σελήνη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, τα πράγματα τακτοποιούνται καλύτερα. Οι αποδοχές αυξάνονται αλλά και με μεγαλύτερο κόπο και κούραση.
Μέχρι τότε, θα ασχολείσαι περισσότερο με τα προσωπικά σου και ίσως έχεις και κάποια διλήμματα. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα, πρόσεχε να μην εμπιστεύεσαι τον οποιοδήποτε. Δώσε χρόνο για να δεις ποιοι πραγματικά βρίσκονται στο πλευρό σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Αστρικα Tips17 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Αστρικα Tips03 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου τον Νοέμβριο;

Πώς θα είναι οι έρωτες των ζωδίων αυτόν το μήνα;

Best of network