Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις του καλοκαιριού
Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις του καλοκαιριού
Ερωτικά Ιουνίου: Μήπως σκέφτεσαι την (ή τον) πρώην σου;
Ερωτικά Ιουνίου: Μήπως σκέφτεσαι την (ή τον) πρώην σου;
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS16.06.2017

Επαγγελματικές εξελίξεις! Σε ποιον τομέα μας βοηθάει ο Ερμής στους Διδύμους;

Πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά των ζωδίων και σε ποιον τομέα της ζωής μας επεμβαίνει και ο Ερμής; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής στους Διδύμους

Με τον Ερμή στους Διδύμους, οι μετακινήσεις και η επικοινωνία αυξάνονται. Νέες γνωριμίες και εμπειρίες μας ανανεώνουν. Συζητάμε και αναλύουμε τα πάντα γύρω μας.

Πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά των ζωδίων και σε ποιον τομέα της ζωής μας επεμβαίνει και ο Ερμής;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τώρα μπορεί να βίωσες διάφορες επώδυνες καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ιούνιος/Ιούλιος δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα, πιο θετική που θα φέρει περισσότερες ίσως υποχρεώσεις και ένα ξεβόλεμα. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει και να ανοίξει ένας άλλος. Προσαρμόσου στα δεδομένα.
Ο Ερμής σε κάνει πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Κάνεις πολλές συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες δραστηριότητες ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα μάθεις πολλά νέα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας, σε ορθή πορεία πλέον,σε βοηθάει να κάνεις διορθωτικές κινήσεις στην εργασία σου και να εδραιωθείς. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις εργασία, ευνοείσαι. Μέχρι αρχές Ιουλίου, μπορείς να ξεκινήσεις και μια δική σου εργασία. Είναι καλό το διάστημα να απαλλαχτείς από προβληματικές συνεργασίες. Ψάξε για εργασία αν είσαι άνεργη.
Ο Ερμής, από τη δική του πλευρά, σε βοηθάει να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Μια αύξηση είναι πιθανή ή μπορεί να βρεις τρόπους αύξησης εισοδήματος. Βάλε μια τάξη και περιόρισε τα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, νέα σχέδια και ένας νέος τρόπος σκέψης έρχονται στη σκηνή. Έχεις διάθεση να μάθεις νέα πράγματα, να γνωρίσεις νέο κόσμο.
Μπορεί ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, να σε δυσκολεύει ακόμα, όμως με κάποιες επαφές και συζητήσεις, μπορεί να πέσουν κάποιες προτάσεις στο τραπέζι που θα αποδώσουν από τον επόμενο μήνα. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, Ιούνιο/Ιούλιο θα καταλάβεις πόσο βιώσιμη είναι η εργασία σου. Μια προαγωγή ή μια σταθεροποίηση είναι πιθανά ως το τέλος του καλοκαιριού. Μπορεί να αναλάβεις μια νέα θέση και να κάνεις ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Αν είσαι άνεργη, αυτούς τους δυο μήνες, υπάρχει ελπίδα κάτι να βρεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιούνιος/Ιούλιος είναι κομβικοί μήνες για σένα. Μπορεί να κλείνει ένας συγκεκριμένος κύκλος δράσης ή μπορεί, αντίθετα, να ανοίγει. Μετά τις 21, με τη νέα Σελήνη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, τα πράγματα τακτοποιούνται καλύτερα. Οι αποδοχές αυξάνονται αλλά και με μεγαλύτερο κόπο και κούραση.
Μέχρι τότε, θα ασχολείσαι περισσότερο με τα προσωπικά σου και ίσως έχεις και κάποια διλήμματα. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα, πρόσεχε να μην εμπιστεύεσαι τον οποιοδήποτε. Δώσε χρόνο για να δεις ποιοι πραγματικά βρίσκονται στο πλευρό σου.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Ζυγό | Πώς θα επηρεάσει την ερωτική και οικονομική σου ζωή;

Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 6 Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Τι σημαίνει για εσένα η αλλαγή αυτή;

Προμηνύει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα