Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές με βάση το ζώδιο σου;
Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές με βάση το ζώδιο σου;
Ζώδια Ιουλίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
Ζώδια Ιουλίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS07.07.2017

Ερωτικά Ιουλίου: Τι είναι αυτό που ενοχλεί τους άντρες σε μια γυναίκα και το αντίστροφο;

Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας στα μέσα του καλοκαιριού; Τι ενοχλεί τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ερωτικές προβλέψεις

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα, όμως κάποια είναι ανυπόφορα και μη ανεκτά σε άλλους. Παίζουν ρόλο τα ζώδια; Φυσικά!

Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας στα μέσα του καλοκαιριού; Τι ενοχλεί τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Δεν σου αρέσει η αντίσταση και να το παίζει ο άλλος και πολύ δύσκολος. Δεν αντέχεις από τους άλλους να το παίζουν δυναμικές προσωπικότητες χωρίς να προβάλλουν τα κατάλληλα επιχειρήματα και φυσικά δεν σου αρέσει να σε στήνουν στα ραντεβού.
Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η κοινωνικότητα αυξάνεται και περνάς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Προσοχή σε μικροεντάσεις από τα μέσα του μήνα και μετά. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και το βέβαιο είναι ότι δεν μένεις μόνη. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να εκτονωθείς, να περάσεις ανάλαφρα χωρίς καν να περνά από το μυαλό σου μια μεγαλύτερη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν σου αρέσει να σε κάνουν να ζηλεύεις, παγώνεις. Επίσης, δεν σου αρέσει η κακογουστιά. Θέλεις το ταίρι σου να είναι περιποιημένο, να προσέχει τον εαυτό του και φυσικά δεν θέλεις να είναι ο άλλος σπάταλος.
Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να βιώσεις την ζήλια και την κτητικότητα, όμως μην δημιουργείς πανικό αν βλέπεις το ταίρι σου να φλερτάρει, μια επιβεβαίωση ζητά. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να ζήσεις την περιπέτεια και χωρίς ιδιαίτερα συναισθήματα. Προσοχή την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σαν λάτρης της ελευθερίας, δεν θέλεις να έχεις δίπλα σου ένα σύντροφο που να σε ανακρίνει, να ζηλεύει και να σε απομονώνει. Θέλεις να υπάρχουν συνεχώς δίπλα σου κόσμος, παρέες. Και φυσικά, ο άνθρωπός σου θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για τα πάντα, να μπορείς να συζητάς μαζί του τα πάντα.
Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να στριμωχτείς λίγο όταν θα συναντήσει τον Κρόνο στις 24. Σε γενικές γραμμές όμως, ο μήνας είναι ευχάριστος και ερωτικός. Γοητεύεις, προσελκύεις κόσμο γύρω σου με τη φυσική σου τάση για πολυλογία. Δώσε τέλος, αν κρίνεται απαραίτητο, σε προβληματικές καταστάσεις που χρονίζουν, όσο κι αν αυτό σε δυσκολεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν μπορείς να κάνεις σταθερή σχέση όταν δεν υπάρχει προοπτική να δημιουργήσεις οικογένεια. Επίσης, θέλεις το ταίρι σου να σου δίνει σημασία, να ασχολείται μαζί σου. Και φυσικά, θέλεις να ζεις σε ένα σπίτι όπου όλα θα είναι νοικοκυρεμένα.
Τον Ιούλιο, μπορεί να δημιουργηθούν ερωτήματα και διάφορες σκέψεις που θα θέλεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Και βέβαια αυτό, είναι θετικό αλλά και αρνητικό καθώς ο Ουρανός μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις και διαφωνίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ίσως να δυσκολεύεσαι να δώσεις τέλος σε μια προβληματική κατάσταση ή να μη θέλεις να αναλάβεις το κόστος. Αν είσαι μόνη, θα απορροφηθείς από όλα προβλήματα και δεν θα ασχοληθείς με τη συναισθηματική σου ζωή.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Πως θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Οι ερωτικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου

Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι περιμένει αυτόν το μήνα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου

SAROS 145- Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη