Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις
Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS06.10.2017

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου και δοκιμάζει τις σχέσεις και την υπομονή σου. Στις αρχές του μήνα μπορεί να βιώνεις πιεστικές καταστάσεις και να μην πληρούνται οι προυποθέσεις που έχεις ορίσει στη σχέση σου. Όσα προβλήματα και αν υπάρχουν, η πανσέληνος στις 5 φέρνει από τη μια πλευρά αδιαλλαξία και από την άλλη τη λύση. Σε κάνει περιπετειώδη και ενθουσιώδη παρά τις δυσκολίες. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου και ο έρωτας μπαίνει πάλι δυναμικά στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο. Η νέα Σελήνη στις 19 σε βοηθάει να κάνεις νέα όνειρα με το σύντροφό σου και να τα ακολουθήσεις. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και γίνεσαι πιο αισιόδοξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, είσαι εξωστρεφής, θέλεις να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να ταξιδέψεις. Ξεχειλίζεις από αισθησιασμό και διάθεση για περιπέτειες και εμπειρίες. Η πανσέληνος στις 5 μόνο είναι λίγο πιεστική και σε κάνει απόλυτη. Με την Αφροδίτη, από τις 14, ενδιαφέρεσαι για την εικόνα που έχουν οι άλλοι για τη σχέση σου ενώ μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω για να τη σταθεροποιήσεις. Το κλίμα όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει νέα δεδομένα. Κάνε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη το πρώτο δεκαπενθήμερο. Ο Δίας, από τις 11, είναι ένα χέρι βοηθείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Νιώθεις πιο εξαρτημένη στη σχέση σου ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και ζήλιες. Χρησιμοποίησε την πανσέληνο στις 5 για να πεις ήρεμα και διπλωματικά αυτά που θέλεις. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου και με το λόγο σου να τα γοητεύσεις. Κάνε νέα όνειρα με τον Ερμή και τον Ήλιο. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, η Αφροδίτη, από τις 14, θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς, θα είσαι πιο εξωστρεφής και γοητευτική. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας μπορεί να σε συναρπάσει. Με τη νέα Σελήνη στις 19, θα δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, η ερωτική σου ζωή είναι παθιασμένη, παίρνεις αποφάσεις για τη σχέση σου και οι διαφορές λύνονται. Είναι ένας μήνας εντάσεων που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο χωρισμό. Οι αντιπαραθέσεις θα είναι συχνές. Ο Κρόνος δοκιμάζει τις αντοχές σου και τα όριά σου, πολλές φορές σε αναγκάζει να κάνεις θυσίες και σε περιορίζει. Η πανσέληνος στις 5 δεν σε βοηθά και περιμένεις από την άλλη πλευρά να υποχωρήσει. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε κάνει πιο κτητική και αν είσαι μόνη, θα απολαύσεις περισσότερο το σεξ παρά το συναίσθημα. Με τη νέα Σελήνη στις 19, το ταίρι σου εκφράζεται συναισθηματικά με ξαφνικό τρόπο και η κατάσταση ξεκαθαρίζει. Ο Ερμής, από τις 17, σε κάνει πιο αισιόδοξη. Ο Δίας, από τις 11 εξάλλου, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις με ορίζοντα ενός χρόνου.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Πως θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Οι ερωτικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου

Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα