Αστρικά Tips

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Μέχρι και τα μέσα του μήνα, οι πλανήτες του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης γεννούν νέους έρωτες και φουντώνουν τους ήδη υπάρχοντες.

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 5 μπορεί να σε πιέσει λίγο καθώς δεν θα υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό. Ίσως χρειαστεί να στηρίξεις το σύντροφό σου σε κάθε τομέα, κάνεις όμως τα πάντα για να περνάς καλά στην καθημερινότητά σου. Επαναπροσδιορίζεις κάποια πράγματα αλλά και τη συντροφικότητα. Από τα μέσα του μήνα, η κατάσταση αλλάζει χάρις στην Αφροδίτη. Εκδηλώνεσαι πιο εγκάρδια και διασκεδάζεις με το ταίρι σου. Η νέα Σελήνη όμως στο απέναντι ζώδιο στις 19 φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή με αιφνίδιο τρόπο. Επαναστατικές διαθέσεις από την αντίθετη πλευρά ή και ένας χωρισμός μπορεί να προκύψουν. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, διασκεδάζεις και περνάς καλά ενώ αν είσαι μόνη, το φλερτ κυριαρχεί. Ίσως για λίγο, με την πανσέληνο στις 5, να υπάρξει μια απομάκρυνση. Ο Ερμής, από τις 17, φέρνει μια καλύτερη επικοινωνία και μειώνει τυχόν αποστάσεις με το ταίρι σου. Όμως, η Αφροδίτη, από τις 14, σου ζητά να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος σε υποχρεώσεις ενώ και η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα. Ο Δίας, από τις 11 στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει μια νέα περίοδο για την προσωπική σου ζωή καθώς αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Ανοίγεσαι περισσότερο σε προκλήσεις και προτάσεις. Ο ρομαντισμός σου είναι μεγάλος και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα σκεφτείς μια μεγαλύτερη δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σε περιορίζει σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να βρεθείς σε κόντρα με το σύντροφό σου ή να δυσκολευτείς να βρεις ταίρι αν είσαι μόνη ή να διανύσεις ένα διάστημα μακριά του. Μπορεί να εστιάσεις και σε τυχόν ελλείψεις στη σχέση σου. Πληγές του παρελθόντος μπορεί επίσης να βγουν στην επιφάνεια. Από τις 14, η Αφροδίτη σε ηρεμεί και τα πράγματα καλυτερεύουν. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, παίζεις και πειραματίζεσαι στον έρωτα. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει νέες ευκαιρίες στον έρωτα αν είσαι μόνη και αναζωογονεί την σχέση σου, ίσως φέρει και έναν απόγονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, η επικοινωνία είναι το ατού σου. Μοιράζεσαι σκέψεις και ιδέες με το σύντροφό σου και μπορείς να ακούς και τις δικές του αντίστοιχα. Κοντινά σου πρόσωπα σε στηρίζουν και σε συμβουλεύουν. Με την πανσέληνο στις 5 μπορεί να βγουν κάποιες ανασφάλειές σου στη φόρα. Με την Αφροδίτη, από τις 14, έχεις ανάγκη να νιώσεις σιγουριά, μην μένεις όμως κολλημένη σε σχέσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Εκμεταλλεύσου τον Ερμή, από τις 17, που θα φέρει ερωτικές προκλήσεις και μηνύματα. Με τη νέα Σελήνη στις 19, επανεξετάζεις τη σχέση σου. Ο Δίας, από τις 11, σιγά-σιγά αλλάζει την ατμόσφαιρα και όλα γυρνούν προς όφελός σου. Φέρνει διασκέδαση, χαρά, έρωτα, ακόμα και έναν απόγονο. Οδηγείσαι προς τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, προσπαθείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου και μένεις μακριά από εντάσεις καθώς επιδιώκεις την ηρεμία και τη σταθερότητα. Προσοχή με την πανσέληνο στις 5 να μην ειπωθούν λόγια που πληγώνουν. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε αναζωογονεί ερωτικά, απολαμβάνεις το φλερτ, είσαι τρυφερή και κάνεις νέες γνωριμίες. Με τον Ερμή, από τις 17, μπορείς να κάνεις ένα βήμα παρακάτω και να ανανεωθείς και με τη νέα Σελήνη στις 19 να γνωρίσεις πρόσωπα που σε συναρπάζουν. Με το Δία, από τις 11, μπορείς να αποκτήσεις έναν απόγονο ή έναν συγκάτοικο. Μια νέα περίοδος αρχίζει για την οικογενειακή σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφροδίτη/Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη αλλά και τη διάθεση για φλερτ. Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήνεις οικογενειακά μέλη να εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή. Η πανσέληνος στις 5 βγάζει στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα και μπορεί να κληθείς να δεις κάποιες αλήθειες. Με την Αφροδίτη, από τις 14, αναζητάς την ηρεμία και τη σταθερότητα. Ο Ερμής, από τις 17, βελτιώνει την επικοινωνία. Με τη νέα Σελήνη στις 19, κάποιες αποφάσεις θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Ο Δίας, από τις 11, φέρνει νέες γνωριμίες και επαφές, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις καθώς και επικοινωνιακή δράση γεμάτη πάθος και μαγνητισμό. Γοητεύεις με τα λόγια.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορεί να νιώθεις λίγο μπερδεμένη ή να είσαι εσωστρεφής παρόλο που υπάρχουν ερωτικό ενδιαφέρον, επαφές και νέες γνωριμίες. Οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ευνοικές. Η πανσέληνος στις 5 εξάλλου σε πιέζει και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποφύγεις κόντρες με το ταίρι σου. Προβληματίζεσαι για το μέλλον μιας σχέσης ή ενός γάμου. Η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Ευνοούνται κρυφές επαφές και συναισθήματα. Τα καλά νέα έρχονται στις 14 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να φέρνει ένα πολύ ερωτικό διάστημα. Είσαι πιο τρυφερή και θέλεις να περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η γοητεία σου αυξάνεται και το φλερτ κυριαρχεί. Η νέα Σελήνη στις 19 ανοίγει αναπάντεχα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου ενώ ο Άρης, από τις 22, θέλει προσοχή καθώς σε κάνει να κινείσαι παρορμητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Παρόλα αυτά κάνε ένα βήμα πίσω και απόφυγε εντάσεις με την πανσέληνο στις 5. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε απομονώνει ή σε απογοητεύει αλλά φέρνει και μυστικές γνωριμίες και επαφές. Ο Ερμής, στο ζώδιό σου από τις 17, κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική, φέρνει ευχάριστα νέα, δημιουργικές ιδέες και φλερτ με συναρπαστικά πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στις 19 σε προετοιμάζει για το επόμενο στάδιο ακόμα και αν είναι μυστικό. Ερωτικά, το κλίμα θα είναι καλύτερο τον επόμενο μήνα. Εξάλλου, ο Δίας, στο ζώδιό σου από τις 11, εγκαινιάζει μια περίοδο πολύ ευνοϊκή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου και δοκιμάζει τις σχέσεις και την υπομονή σου. Στις αρχές του μήνα μπορεί να βιώνεις πιεστικές καταστάσεις και να μην πληρούνται οι προυποθέσεις που έχεις ορίσει στη σχέση σου. Όσα προβλήματα και αν υπάρχουν, η πανσέληνος στις 5 φέρνει από τη μια πλευρά αδιαλλαξία και από την άλλη τη λύση. Σε κάνει περιπετειώδη και ενθουσιώδη παρά τις δυσκολίες. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου και ο έρωτας μπαίνει πάλι δυναμικά στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο. Η νέα Σελήνη στις 19 σε βοηθάει να κάνεις νέα όνειρα με το σύντροφό σου και να τα ακολουθήσεις. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και γίνεσαι πιο αισιόδοξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, είσαι εξωστρεφής, θέλεις να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να ταξιδέψεις. Ξεχειλίζεις από αισθησιασμό και διάθεση για περιπέτειες και εμπειρίες. Η πανσέληνος στις 5 μόνο είναι λίγο πιεστική και σε κάνει απόλυτη. Με την Αφροδίτη, από τις 14, ενδιαφέρεσαι για την εικόνα που έχουν οι άλλοι για τη σχέση σου ενώ μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω για να τη σταθεροποιήσεις. Το κλίμα όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει νέα δεδομένα. Κάνε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη το πρώτο δεκαπενθήμερο. Ο Δίας, από τις 11, είναι ένα χέρι βοηθείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Νιώθεις πιο εξαρτημένη στη σχέση σου ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και ζήλιες. Χρησιμοποίησε την πανσέληνο στις 5 για να πεις ήρεμα και διπλωματικά αυτά που θέλεις. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου και με το λόγο σου να τα γοητεύσεις. Κάνε νέα όνειρα με τον Ερμή και τον Ήλιο. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, η Αφροδίτη, από τις 14, θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς, θα είσαι πιο εξωστρεφής και γοητευτική. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας μπορεί να σε συναρπάσει. Με τη νέα Σελήνη στις 19, θα δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, η ερωτική σου ζωή είναι παθιασμένη, παίρνεις αποφάσεις για τη σχέση σου και οι διαφορές λύνονται. Είναι ένας μήνας εντάσεων που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο χωρισμό. Οι αντιπαραθέσεις θα είναι συχνές. Ο Κρόνος δοκιμάζει τις αντοχές σου και τα όριά σου, πολλές φορές σε αναγκάζει να κάνεις θυσίες και σε περιορίζει. Η πανσέληνος στις 5 δεν σε βοηθά και περιμένεις από την άλλη πλευρά να υποχωρήσει. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε κάνει πιο κτητική και αν είσαι μόνη, θα απολαύσεις περισσότερο το σεξ παρά το συναίσθημα. Με τη νέα Σελήνη στις 19, το ταίρι σου εκφράζεται συναισθηματικά με ξαφνικό τρόπο και η κατάσταση ξεκαθαρίζει. Ο Ερμής, από τις 17, σε κάνει πιο αισιόδοξη. Ο Δίας, από τις 11 εξάλλου, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις με ορίζοντα ενός χρόνου.