Αστρολογία : Αστρικά Tips08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Οι ερωτικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου

Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

ερωτικά Σεπτεμβρίου

Με την Αφροδίτη, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, να βρίσκεται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, οι έρωτες έχουν μια μεγαλοπρέπεια, ένα πάθος. Πως θα είναι η συναισθηματική ζωή όλων των ζωδίων στις αρχές του φθινοπώρου; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, ο μήνας αυτός είναι πολύ ερωτικός ως τις 19 και γεμάτος συγκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, περνάς όμορφες στιγμές, μην αφήνεις την ρουτίνα να σε επηρεάζει. Είσαι γοητευτική και έλκεις εύκολα τους άλλους. Μια επισημοποίηση ή ένας γάμος είναι πιθανά. Μέσα σε χώρους διασκέδασης, κάνεις νέες γνωριμίες που σε αναστατώνουν και έχουν διάρκεια. Ευκαιρίες ή και ένας κεραυνοβόλος έρωτας με δυνατά συναισθήματα είναι πιθανά. Βρίσκεις το άλλο σου μισό. Με την πανσέληνο στις 6 μπορεί να νιώσεις λίγο ενοχικά για κάποιες καταστάσεις. Από τις 20, ασχολείσαι με πιο πρακτικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ως τις 19 σκέφτεσαι πρόσωπα ή πράγματα που σου λείπουν και δεν σε αφήνουν να νιώσεις χαρά. Η πανσέληνος στις 6 σου ζητά να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Από τις 20, τα πράγματα είναι πιο ευνοικά και προχωρούν καλύτερα. Η νέα Σελήνη στις 20 φέρνει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, ανανέωση και ίσως και έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από οικογενειακά πρόσωπα. Ερμής και Άρης στην Παρθένο γεμίζουν τις μπαταρίες σου και σε βοηθούν να αρπάξεις ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τάξη και απολαμβάνεις τη χαρά αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στο Λέοντα ως τις 19 σε βοηθά να λύσεις διαφορές με το ταίρι σου μέσω της επικοινωνίας. Νέες γνωριμίες και φλερτ κυριαρχούν, σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται. Είσαι ιδιαίτερα προσιτή και αγαπητή. Οι σχέσεις σου περνούν μια καλή φάση. Ο Ερμής, από τις 6, διευκολύνει τα πράγματα ενώ η πανσέληνος, την ίδια μέρα μπορεί λίγο να σε πιέσει. Από τις 20, έρχονται άλλες υποχρεώσεις, οικογενειακού τύπου που νιώθεις να σε περιορίζουν. Μην ξεχνάς πως ο Κρόνος παραμένει για λίγο ακόμα στο απέναντι ζώδιο και περιορίζει την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το μήνα, αναζητάς περισσότερο την σταθερότητα και την ασφάλεια στη σχέση σου. Μέχρι τις 19, τα πράγματα κυλούν ομαλά και η λίμπιντο είναι στα ύψη. Με την πανσέληνο στις 6 πρόσεξε τυχόν επιπόλαιες συμπεριφορές. Από τις 20, εκφράζεσαι πιο άνετα και κάνεις νέες γνωριμίες, έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και ασχολείσαι με τα θέματά τους. Με τη νέα Σελήνη στις 20 παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Χρειάζεσαι μια αλλαγή, μια ανανέωση. Ο Ερμής, από τις 6, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή, πείθεις με επιχειρήματα. Ο Δίας στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά θέματα, από τον επόμενο μήνα περνά στο Σκορπιό και σε ευνοεί πολύ περισσότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Αστρικα Tips17 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Αστρικα Tips03 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου τον Νοέμβριο;

Πώς θα είναι οι έρωτες των ζωδίων αυτόν το μήνα;

Best of network