Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;
Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;
Ζώδια Σεπτεμβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις
Ζώδια Σεπτεμβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS08.09.2017

Οι ερωτικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου

Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

ερωτικά Σεπτεμβρίου

Με την Αφροδίτη, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, να βρίσκεται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, οι έρωτες έχουν μια μεγαλοπρέπεια, ένα πάθος. Πως θα είναι η συναισθηματική ζωή όλων των ζωδίων στις αρχές του φθινοπώρου; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, ο μήνας αυτός είναι πολύ ερωτικός ως τις 19 και γεμάτος συγκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, περνάς όμορφες στιγμές, μην αφήνεις την ρουτίνα να σε επηρεάζει. Είσαι γοητευτική και έλκεις εύκολα τους άλλους. Μια επισημοποίηση ή ένας γάμος είναι πιθανά. Μέσα σε χώρους διασκέδασης, κάνεις νέες γνωριμίες που σε αναστατώνουν και έχουν διάρκεια. Ευκαιρίες ή και ένας κεραυνοβόλος έρωτας με δυνατά συναισθήματα είναι πιθανά. Βρίσκεις το άλλο σου μισό. Με την πανσέληνο στις 6 μπορεί να νιώσεις λίγο ενοχικά για κάποιες καταστάσεις. Από τις 20, ασχολείσαι με πιο πρακτικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ως τις 19 σκέφτεσαι πρόσωπα ή πράγματα που σου λείπουν και δεν σε αφήνουν να νιώσεις χαρά. Η πανσέληνος στις 6 σου ζητά να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Από τις 20, τα πράγματα είναι πιο ευνοικά και προχωρούν καλύτερα. Η νέα Σελήνη στις 20 φέρνει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, ανανέωση και ίσως και έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από οικογενειακά πρόσωπα. Ερμής και Άρης στην Παρθένο γεμίζουν τις μπαταρίες σου και σε βοηθούν να αρπάξεις ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τάξη και απολαμβάνεις τη χαρά αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στο Λέοντα ως τις 19 σε βοηθά να λύσεις διαφορές με το ταίρι σου μέσω της επικοινωνίας. Νέες γνωριμίες και φλερτ κυριαρχούν, σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται. Είσαι ιδιαίτερα προσιτή και αγαπητή. Οι σχέσεις σου περνούν μια καλή φάση. Ο Ερμής, από τις 6, διευκολύνει τα πράγματα ενώ η πανσέληνος, την ίδια μέρα μπορεί λίγο να σε πιέσει. Από τις 20, έρχονται άλλες υποχρεώσεις, οικογενειακού τύπου που νιώθεις να σε περιορίζουν. Μην ξεχνάς πως ο Κρόνος παραμένει για λίγο ακόμα στο απέναντι ζώδιο και περιορίζει την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το μήνα, αναζητάς περισσότερο την σταθερότητα και την ασφάλεια στη σχέση σου. Μέχρι τις 19, τα πράγματα κυλούν ομαλά και η λίμπιντο είναι στα ύψη. Με την πανσέληνο στις 6 πρόσεξε τυχόν επιπόλαιες συμπεριφορές. Από τις 20, εκφράζεσαι πιο άνετα και κάνεις νέες γνωριμίες, έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και ασχολείσαι με τα θέματά τους. Με τη νέα Σελήνη στις 20 παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Χρειάζεσαι μια αλλαγή, μια ανανέωση. Ο Ερμής, από τις 6, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή, πείθεις με επιχειρήματα. Ο Δίας στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά θέματα, από τον επόμενο μήνα περνά στο Σκορπιό και σε ευνοεί πολύ περισσότερο.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Πως θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι περιμένει αυτόν το μήνα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου

SAROS 145- Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη

Τι ζητάμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;

Τι ζητάει κάθε ζώδιο για να νιώθει πληρότητα και ευτυχία; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!