Ζώδια και οικονομικά: Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2017
Ζώδια και οικονομικά: Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2017
Οι ερωτικές προβλέψεις του 2017
Οι ερωτικές προβλέψεις του 2017
ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS01.01.2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017: Όλα όσα θες να μάθεις για τη νέα χρονιά!

Οι πιο αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι εδώ!

Κριός 21/3-19/4
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτήν τη χρονιά θα έχεις την ανάγκη να ξέρεις πού βρίσκεσαι, να σκεφτείς τις ανάγκες σου και να κάνεις αλλαγές αν η σχέση σου δεν ταιριάζει στα δεδομένα σου. Δεν σου λείπει η φαντασία και η θέληση, μπορείς να βάλεις τους έρωτές σου σε τάξη, να τους ξανακάνεις έντονους και παθιασμένους και να κάνεις νέα σχέδια για δύο. Αν είσαι μόνη, η έντονη κοινωνική σου ζωή θα φέρει νέες γνωριμίες, κυρίως στις αρχές της χρονιάς. Όμως μέχρι το καλοκαίρι κανείς δεν θα είναι αρκετός για να μείνεις. Το δεύτερο εξάμηνο είναι πιο ευνοϊκό για μια πιο σταθερή σχέση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα υπάρχει περισσότερη σταθερότητα στην επαγγελματική σου ζωή. Διαθέτεις δύο ατού: η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και η καλή επικοινωνία σου θα σε βοηθήσει να πείθεις και να διαπραγματεύεσαι σωστά. Άρπαξε ευκαιρίες την άνοιξη. Κάνε σωστή διαχείριση των οικονομικών σου και βρες την ισορροπία.
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να κινηθείς γρήγορα και δυναμικά!

Ταύρος 20/4-20/5
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Το 2017 θα είσαι πιο ανοιχτή και δεκτική στα συναισθήματα του συντρόφου σου. Θα θέλεις να ενδυναμώσεις τη σχέση σου, να φροντίσεις τον άλλο και το σπίτι σου, όπου θα περνάς πολύ χρόνο. Θα κάνεις σχέδια για το μέλλον, οι προσπάθειές σου θα αγγίξουν το ταίρι σου. Έχετε και οι δύο τις ίδιες ανάγκες και προσμονές. Αν είσαι μόνη, ψάξε για κάτι σταθερό άνοιξη και καλοκαίρι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Από τη μια ενισχύεις τη δράση της περασμένης χρονιάς, από την άλλη χτίζεις με αργό ρυθμό σχέδια για το μέλλον. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σου θα σε βάλουν σε μια τροχιά ανάπτυξης και σταθεροποίησης την επόμενη πενταετία. Αν θέλεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, σταμάτα να ξοδεύεις. Πάτα με τα πόδια στη γη και συμβουλεύσου τα κατάλληλα πρόσωπα πριν επενδύσεις.
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να στρώσεις σταθερό έδαφος για το μέλλον.

Δίδυμοι 21/5-21/6
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Προσπάθησε αυτήν τη χρονιά να ενισχύσεις και να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα είσαι πιο ήρεμη και θα επιχειρηματολογείς περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Κάνεις εποικοδομητικούς διαλόγους και κατανοείς τους φόβους και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν ευκαιρίες για σοβαρή σχέση στην αρχή της άνοιξης και του φθινοπώρου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Είναι μια χρονιά εξέλιξης, αρκεί να μην διασκορπίζεσαι. Θα ανοίξεις φτερά και θα βάλεις υψηλούς στόχους. Διαθέτεις καλές ιδέες την κατάλληλη στιγμή για να καινοτομήσεις με έξυπνο τρόπο. Η άνοιξη είναι ένα καλό διάστημα για την επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να αποταμιεύσεις χρήματα για απρόβλεπτα αλλά και μελλοντικά σχέδια. Μην δανείζεις για να μην αποσταθεροποηθείς, κυρίως τους τελευταίους μήνες.
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να σκεφτείς προσωπικά θέματα και να εξελιχτείς πνευματικά.

Καρκίνος 22/6-22/7
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτήν τη χρονιά κάνεις σχέδια για δύο – είναι ένας γάμος, ένα παιδί, μια συγκατοίκηση; Κάνεις τα πάντα για να νιώσεις ασφαλής με το σύντροφό σου ή με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θέλεις όλοι να χαίρονται για την ευτυχία σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις πολλές κοινωνικές επαφές και θα επιθυμείς μια αληθινή σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Ο Φεβρουάριος αλλά και η άνοιξη είναι καλά διαστήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Εξετάζεις τις προτεραιότητες και τους στόχους σου και τολμάς να κάνεις μια στροφή στη δουλειά σου. Από την άνοιξη, θέλεις να ανανεωθείς και χρησιμοποιείς τα ταλέντα σου για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Είναι μια θετική χρονιά αν ψάχνεις δουλειά. Τα χρήματά σου θα είναι καρπός της εργασίας σου και είναι προστατευμένα, αρκεί να κάνεις οικονομία και να αγοράζεις τα απαραίτητα.
ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να ανοιχτείς, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να βγεις από τη ρουτίνα.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Ζυγό | Πώς θα επηρεάσει την ερωτική και οικονομική σου ζωή;

Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 6 Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Τι σημαίνει για εσένα η αλλαγή αυτή;

Προμηνύει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα