Αστρολογία : Αστρικά Tips21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Γνωρίζεις το ζώδιο του αφεντικού σου; Μάθε τις επαγγελματικές εξελίξεις των ζωδίων

Μάθε το ζώδιο του για να δεις πως θα συμπεριφερθείς. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα!

ζώδια επαγγελματικά

Δεν τον επέλεξες, εκείνος σε διάλεξε. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινωνείς καθημερινά και με τον οποίο καλείσαι να προσαρμοστείς. Μπορεί να δουλεύει από χόμπι, να είναι πλούσιος ή και αγωνιστής.

Μάθε το ζώδιο του για να δεις πως θα συμπεριφερθείς. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα!

ΚΡΙΟΣ
Το αφεντικό Κριός είναι σε μια θέση που του αρμόζει και τον ικανοποιεί. Είναι κινητικός και ακούραστος, βάζει σε εφαρμογή το ένα σχέδιο μετά το άλλο και τους κάνει όλους να τρέχουν και να μην φτάνουν. Δεν δέχεται αντιρρήσεις, θυμώνει εύκολα και μπορεί να αδικεί τους υπαλλήλους του, όμως γρήγορα επανέρχεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Λέγε πάντα ναι και φρόντισε να δουλεύεις πάντα όταν περνά από μπροστά σου.

Αυτό το διάστημα ο Κριός σώζει καταστάσεις την τελευταία στιγμή. Είναι ένα σημαντικό διάστημα γι’αυτόν καθώς ερευνά τρόπους για να ενισχύσει την εργασία του και φαίνεται να τα καταφέρνει. Ψάχνει τα μέσα εκσυγχρονισμού της επιχείρησής του με σκοπό να αποδίδει περισσότερο. Είναι ο άνθρωπος που δεν κοιτάει το τώρα αλλά το μέλλον. Ψάχνει εγγυήσεις ασφάλειας και αυτό θα εκτιμηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ
Το αφεντικό Ταύρος έχει δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή του για να φτάσει σ’αυτό το σημείο, οπότε το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι άλλοι. Δεν επιβραβεύει και δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. Αργεί να πάρει αποφάσεις και ζητά ατελείωτες ώρες δουλειάς από τους άλλους. Μην κάνεις το λάθος να πάρεις πρωτοβουλίες χωρίς να τον ρωτήσεις. Πρέπει να του δείξεις πως είναι το πρότυπό σου.

Αυτό το διάστημα οι ρυθμοί του είναι έντονοι. Νέες ευθύνες και υποχρεώσεις τον περιμένουν ή μπορεί και να κλείνει ένα συγκεκριμένο τρόπο εργασίας. Μπορεί να λήγει ένα συμβόλαιο ή μια εποχική εργασία. Όμως υπάρχουν ελπίδες βελτίωσης. Θα χρειαστεί να προσέξει ο Ταύρος τις υποσχέσεις που του δίνονται αυτόν τον καιρό καθώς μπορεί να μην υλοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το αφεντικό Δίδυμος περνά τη μέρα του με ατελείωτες συζητήσεις, συσκέψεις, ραντεβού, ενημερώσεις και σε όλα αυτά καλείσαι να συμμετέχεις. Οι υπερωρίες είναι βέβαιες καθώς καλείσαι την υπόλοιπη μέρα να κάνεις τη δουλειά σου, τρέχοντας ή ακόμα και παίρνοντας δουλειά στο σπίτι. Ζήτα από αυτόν τα πάντα γραπτά, με μειλ καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μπορεί να αλλάξει εύκολα γνώμη.

Αυτό το διάστημα ο Δίδυμος προσπαθεί να ισορροπήσει τα θέλω του με τις καταστάσεις της ζωής. Είναι δύσκολο να αποδώσουν οι κόποι του. Είναι ένα σύνθετο διάστημα με πολλές υποχρεώσεις, ευτυχώς αντιμετωπίσιμες καθώς έχει φροντίσει να προετοιμαστεί. Αυτόν τον καιρό θα επιδιώξει νέα ανοίγματα, νέες δραστηριότητες, κάτι περισσότερο, μπορεί να αποφασίσει και μια χωροταξική αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το αφεντικό Καρκίνος είναι ανασφαλής και ζητά απεγνωσμένα την επιβεβαίωση και την αποδοχή. Μπορεί να διαθέτει πολλές ικανότητες, μπορεί και όχι. Προσπαθεί συνεχώς καθώς κανένας δεν θέλει να τον αμφισβητεί. Αν θελήσεις να του ζητήσεις κάτι, βρες τη στιγμή που θα είναι στις καλές του ή κολάκεψέ τον ασύστολα.

Αυτό το διάστημα ο Καρκίνος θα λάβει ένα σημαντικό χέρι βοηθείας, θα σταθεροποιηθεί και θα κάνει πιο αποτελεσματική την εργασία του. Θα κλείσει ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες. Μπορεί να αποφασίσει να δώσει τέλος σε μια παθητική επιχείρηση. Μπορεί να βρει νέα σχέδια που θα του αποδώσουν οικονομικά και με καλύτερους όρους.

ΛΕΩΝ
Το αφεντικό Λέων είναι πλασμένο για να βρίσκεται στην εξουσία, επάξια θα έλεγα και βέβαια το απολαμβάνει. Διαθέτει τις ικανότητες του μάνατζερ και αναθέτει με τρόπο δουλειές στους άλλους, ακόμα και τις δικές του. Μην του πεις ποτέ όχι, ειδικότερα μπροστά σε άλλους. Θα εκτιμούσε ιδιαίτερα να ζητήσεις μια πιο προσωπική συζήτηση.

Αυτό το διάστημα, ο Λέων μπορεί να αντιμετωπίζει το άνοιγμα ή το κλείσιμο ενός κύκλου στην εργασία του. Μπορεί οι υπηρεσίες του να ενδυναμωθούν ή μπορεί να σπάσει μια συμφωνία. Μια χωραταξική αλλαγή είναι πιθανή. Ότι και να συμβαίνει, οι προοπτικές είναι καλές. Θα χρειαστεί να προσέξει νόμους και κανονισμούς καθώς και τον τρόπο που ερμηνεύει τα γεγονότα. Προσοχή σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το αφεντικό Παρθένος δουλεύει ακούραστα, ίσως και περισσότερο από τους άλλους, σαν να μην είναι αφεντικό. Απαιτεί από τους άλλους συνέπεια και εργατικότητα για να βγαίνει η δουλειά άψογα. Αυτό σημαίνει πως θαπρέπει να κάνεις και να ξανακάνεις τη δουλειά μέχρι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην τον αφήσεις ποτέ ξεκρέμαστο. Παρέδωσε την εργασία που σου δόθηκε με ακρίβεια δευτερολέπτου.

Αυτό το διάστημα, ο Παρθένος πρέπει να βάλει σε σειρά τις προτεραιότητές του. Υπογραφές και συμφωνίες ευνοούνται. Πρέπει να προσπαθήσει να σταθεροποιήσει καταστάσεις. Η κινητικότητα θα είναι έντονη και σαφώς ευνοείται να ασχοληθεί με οικονομικά, διαδίκτυο, ταξίδια. Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια, οι ρυθμοί θα αλλάξουν, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Το αφεντικό Ζυγός δεν αγαπά τις εντάσεις, δεν επιτρέπει μικρότητες, δημιουργεί ένα ωραίο κλίμα στη δουλειά. Δεν προσπαθεί να μειώσει τους άλλους, δεν φωνάζει, δεν προσβάλλει. Μαζί του θα χρειαστεί να μαντεύεις τι θέλει, να ζητάς διευκρινίσεις, να καταλαβαίνεις τις απαιτήσεις του. Φρόντισε να είσαι πάντα ευγενική και καλοντυμένη. Θα σε εκτιμήσει περισσότερο.

Αυτό το διάστημα, ο Ζυγός θα αναγνωριστεί, οι κόποι του θα ανταμειφθούν. Θα χρειαστεί μόνο να προσέξει την ανυπομονησία του, τον παρορμητισμό και το πάθος του καθώς οι στόχοι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Κάποιες πληροφορίες μπορεί να μην είναι και τόσο έγκυρες. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με ΜΜΕ, πολιτική, δημόσιες σχέσεις και τα κοινά. Προσοχή σε κινήσεις, εκτιμήσεις, επαφές, λάθη που αφορούν τα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το αφεντικό Σκορπιός είναι πολύ ικανός, δουλεύει ατελείωτα και κανένα πρόβλημα δεν τον πτοεί. Έχει πολλές ιδέες και κανείς δεν το αμφισβητεί ακόμα και αν πολλές φορές νιώθεις πως θέλεις να παραιτηθείς ή να τον δείρεις. Είναι ανασφαλής και καχύποπτος και εύκολα μπορεί να σε κάνει σκουπίδι. Μην του ασκήσεις ποτέ κριτική, ούτε μπροστά του ούτε και πίσω του, μην προσπαθήσεις ποτέ να του πάρεις τη θέση. Θα το μάθει ή θα το καταλάβει καθώς είναι έντονα διαισθητικός.

Αυτό το διάστημα, ο Σκορπιός θα κινηθεί έντονα και αποτελεσματικά. Ευνοείται η επέκταση της εργασίας του. Θα χρειαστεί να κάνει προνοητικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα για να μη βρεθεί εξ΄απροόπτου. Μπορεί να συναντήσει εμπόδια και να πρέπει να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από ρευστές καταστάσεις. Προσοχή σε συνεργασίες που πράττει περισσότερα απ’όσα του αναλογούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το αφεντικό Τοξότης είναι η χαρά του εργαζόμενου καθώς λίγες ώρες βρίσκεται στη δουλειά. Όμως ξέρει να ελέγχει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Λέει με πάσα ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις ιδέες του και συνήθως μιλάει στον ενικό, είναι άνετος. Θα χρειαστεί να είσαι μαζί του αισιόδοξη και καλοδιάθετη. Απεχθάνεται παρασκηνιακές καταστάσεις και αλληλοκαρφώματα.

Αυτό το διάστημα ο Τοξότης θα αξιολογήσει την εργασία του, τι του είναι χρήσιμο και τι όχι. Θα διευρύνει τις σκέψεις και τις επαφές του, τις προθέσεις και τις δυνατότητές του. Με εμπιστοσύνη στο ένστικτό του, θα ελέγξει διπλά τις πληροφορίες που λαμβάνει. Θα υπάρξουν σοβαρές προτάσεις και σύντομα θα ξεκινήσει νέες δραστηριότητες. Οι ευθύνες του θα αυξηθούν και αν η δουλειά είναι δική του, θα δουλέψει σκληρά για να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το αφεντικό Αιγόκερως είναι εργασιομανής, ζει για να δουλεύει. Εκτιμά τους ανθρώπους που δουλεύουν ατελείωτα και ασχολούνται αποκλειστικά με τη δουλειά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Ακόμα περισσότερο, όταν με τη δουλειά τους τον βοηθούν να ανέβει σκαλοπάτια. Μην συγκρούεσαι ποτέ μαζί του. Δούλευε μόνο για να σε εκτιμήσει, τα κομπλιμέντα δεν μετράνε.

Αυτό το διάστημα, ίσως να έχουν έρθει στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα με συνεργάτες. Είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσει ο Αιγόκερως, να ακούσει τις απόψεις των άλλων και να προχωρήσει παρακάτω. Είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει. Θα λύσει όλες τις εκκρεμότητες και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και κερδοφόρα όσο και αν τώρα υπάρχουν καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το αφεντικό Υδροχόος είναι απίστευτα δημιουργικό, μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ. Εμπνέεται συνεχώς, δημιουργεί νέα σχέδια και τα υλοποιεί. Πολύ δουλειά έχεις να κάνεις. Προοδεύει σε επαγγέλματα που απαιτούν φαντασία. Εκτιμά τους ανθρώπους που διαθέτουν πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις και είναι αντισυμβατικοί.

Αυτό το διάστημα ο Υδροχόος για να πετύχει θα χρειαστεί να δώσει και την ψυχή του και να μην δουλεύει σαν να κάνει αγγαρεία. Όσο και αν αισθάνεται πως αδικείται οικονομικά ή δεν αναγνωρίζεται η αξία του, θα πρέπει τώρα να κάνει ξεκαθαρίσματα. Να σταματήσει να κλαίγεται και να ρίχνει τα φταιξίματα στους άλλους, να αλλάξει νοοτροπία, να δει τις ικανότητές του, τι του λείπει, να βρει τρόπους να ανέβει για να εισπράξει το χειροκρότημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Το αφεντικό Ιχθύς πετυχαίνει σε τομείς που έχουν να κάνουν με έμπνευση και δημιουργικότητα, σε διαφορετικούς τομείς μάλλον θα έγινε κατά τύχη αφεντικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν διαθέτει ηγετικές ικανότητες, του λείπει η οργάνωση και η πειθαρχία. Με ένα τέτοιο αφεντικό, μπορείς άνετα να λουφάρεις. Εκτιμά τους ανθρώπους με φαντασία και δημιουργικότητα.

Αυτό το διάστημα ο Ιχθύς θα χρειαστεί να είναι οργανωτικός, συνεπής και να μην ξοδεύει ανώφελα την ενέργειά του. Είναι καιρός να βάλει τάξη στις εκκρεμότητές του. Να επωφεληθεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να κάνει νέα ανοίγματα ή μια στροφή στην καριέρα του. Θα αναγκαστεί να διαμορφώσει ένα νέο τρόπο σκέψης για να βρεθεί σε ένα καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.Η αυτοπεποίθησή του θα ανέβει και θα ξεχωρίσει με τη μαχητικότητα και τα σταθερά του βήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Αστρικα Tips17 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Αστρικα Tips03 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου τον Νοέμβριο;

Πώς θα είναι οι έρωτες των ζωδίων αυτόν το μήνα;

Best of network