Αστρολογία : Αστρικά Tips23 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2012

Λέων: Χρόνια πολλά στο ζώδιο του μήνα!

Το πέμπτο ζώδιο έχει την τιμητική του! Διάβασε τι το περιμένει… Plus: Eβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις!

Είσαι ένα ζώδιο περήφανο, φιλόδοξο, αισιόδοξο, δημιουργικό, γενναιόδωρο, φλογερό, αφοσιωμένο, με ισχυρή θέληση και αυτοπεποίθηση, σταθερό, πιστό αλλά και σκληρό, απόλυτο, εγωιστικό, συντηρητικό, πεισματάρικο, δεσποτικό.

Σ’ αυτόν τον γενέθλιο κύκλο, μπαίνεις σε μια φάση δημιουργική και θα αγωνιστείς για ένα καλύτερο μέλλον. Η κρίση σε προβληματίζει, αλλάζεις δουλειά, φεύγεις; Τα οικονομικά σε όλον τον κόσμο είναι δύσκολα και συ καλείσαι να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι καριέρα και χρήματα. Πάρε δύναμη και προχώρα. Το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα σε ανταμείψει. Τα ταλέντα σου θα αναγνωριστούν. Θα κάνεις νέες επαφές και θα αναπτύξεις νέες δραστηριότητες. Αναζητάς την ισορροπία για να ζήσεις όπως επιθυμείς. Σκέψου μακροπρόθεσμα και κάνε αποταμίευση. Την επόμενη διετία, θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις μια καθολική αλλαγή. Οι προσδοκίες σου θα υλοποιηθούν ακόμα και αν κάποια προβλήματα στον οικογενειακό τομέα σου δημιουργήσουν έντονη μοναξιά. Προσοχή και στην υγεία σου.

  • Ο Δίας στους Διδύμους μέχρι τον Ιούνιο του 2013 αυξάνει την κοινωνικότητά σου, τους φίλους σου και κατά συνέπεια, θα σε βοηθήσει και στον επαγγελματικό τομέα.
  • Ο Κρόνος στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο και για δυόμισι χρόνια θα ξεκαθαρίσει ότι άχρηστο υπάρχει στη ζωή σου. Μην αντισταθείς. Θα επηρεάσει σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία. Μπορεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες για κάποιο μέλος της οικογένειας ή να αποφασίσεις μια ανακαίνιση και να ξοδέψεις περισσότερα απ’όσα υπολόγιζες. Δικαστικές εμπλοκές είναι επίσης πιθανές. Επιβάλλεται να προσγειωθείς και να τα αντιμετωπίσεις όλα με υπευθυνότητα. Γίνε πιο πρακτική!
  • Με τον Ουρανό στον Κριό, θα ζήσεις νέες εμπειρίες με νέους ανθρώπους. Κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, θα σε συναρπάσουν. Θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
  • Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου και ειδικότερα ότι έχει να κάνει με τράπεζες και διακανονισμούς. Ενδεχομένως να επηρεαστεί και η ψυχολογία σου από μοιραία γεγονότα.
  • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Μπορεί να έχεις κάποιες μικρές ενοχλήσεις ή να πάθεις υπερκόπωση. Ότι και αν συμβεί, είτε απολυθείς, είτε αποχωρήσεις οικειοθελώς γιατί οι συνθήκες θα είναι άσχημες, θα έχεις τη βοήθεια του Δία για να βρεις κάτι καινούργιο.
  • Ο Άρης θα σου δίνει δύναμη, κουράγιο, αντοχές, σεξουαλικότητα, τόλμη ενώ κάποιες φορές θα φέρνει νεύρα, εντάσεις, καβγάδες, επιθετικότητα.

Δες τι περιμένει την Λιονταρίνα σε εργασία, έρωτα, οικονομικά και υγεία στην σελίδα ii

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Best of network