Αστρολογία : Αστρικά Tips21 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα μιλάει για δημιουργικότητα, έρωτα, ατομικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και για ηγεσία, εγωισμό, αυταρχισμό.

Η σύνοδό της με τον Άρη κάνει την ατμόσφαιρα πολεμική. Φυσικά και ευνοούνται νέα δυναμικά και δημιουργικά ξεκινήματα, όμως ο Άρης στο Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει εκρήξεις, βία, επιθετικότητα, θυμό. Επιδείξεις δύναμης και ισχύος βγαίνουν στην επιφάνεια, θέλουμε να πετύχουμε χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος και το τίμημα.

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο και τα δυο τους σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνουν το απρόβλεπτο, την επανάσταση.

Άρης/Ουρανός δίνουν στις πράξεις μας μια χροιά επικίνδυνη, ασταθή, εκρηκτική. Έχουμε την επιθυμία να απελευθερωθούμε από κάθε περιορισμό. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να γίνουν στη ζωή μας. Κρίνεται απαραίτητο να αποφύγουμε το ρίσκο και τις επικίνδυνες κινήσεις, να μην γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Με αυτή τη νέα Σελήνη, ας γίνουμε πιο δημιουργικοί, ας ξεκινήσουμε μια αθλητική δραστηριότητα, ας εκτονώσουμε την ερωτική μας φύση. Γέννες ή εγκυμοσύνες μπορεί να προκύψουν. Προσοχή στην οδήγηση.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να είναι αποτελεσματικοί χωρίς να χάνουν το μέτρο και την ισορροπία.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί. Θα έχεις διάθεση να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι πιθανή. Η δημιουργικότητα είναι αυξημένη ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν απόγονο, αν το επιθυμείς. Νιώθεις μια ζωντάνια, έναν αέρα ανανέωσης, έναν ενθουσιασμό. Είσαι έτοιμη για όλα!

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ενώ και κάποιες συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα είναι πιθανές. Μια ρήξη μπορεί να δημιουργηθεί αν κάποιος προσπαθήσει να σου επιβληθεί. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε οικογενειακά πρόσωπα ή γονείς λόγω εκτάκτων περιστατικών. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση είναι στο μενού. Λύσε θέματα στο σπίτι με ήρεμο τρόπο αποφεύγοντας τις διεκδικήσεις. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ή κοντινά ταξίδια σε βοηθούν να βγεις από τη ρουτίνα σου. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις συγκρούσεις. Προσοχή επίσης σε θέματα με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς αλλά και στην οδήγηση. Κινητικότητα, επαφές και συναντήσεις θα είναι αυξημένα. Θα έχεις νέες ιδέες και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Ότι βάζεις στο μυαλό σου, το πετυχαίνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αγορές ή κάποια έξοδα για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Αλλαγές μπορεί να δεις και στα εισοδήματά σου. Μπορεί να ανταμειφθούν οι κόποι σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα. Μια αύξηση ή μια νέα πηγή εισοδήματος είναι πιθανά. Το ταίρι σου θα βρίσκεται περισσότερο στο πλευρό σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Αστρικα Tips17 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Αστρικα Tips03 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου τον Νοέμβριο;

Πώς θα είναι οι έρωτες των ζωδίων αυτόν το μήνα;

Best of network