Follow us

Πρώτος ανάδρομος Ερμής για το 2022 | Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ποια ζώδια θα νιώσουν πίεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και τον Αιγόκερω τους πρώτους μήνες του 2022;

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα

Μπορεί να παγώσει μια συμφωνία, να χαθούν μηνύματα, να ακυρωθούν ραντεβού, να μην παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο. Καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και ευτράπελα στις επαφές και τις μετακινήσεις μας είναι πιθανά.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, της ικανότητας του λόγου έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής έχει να κάνει με τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή θα επαναξιολογήσουμε άτομα και καταστάσεις στη ζωή μας. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τις φιλίες και τις κοινωνικές σχέσεις και μπορεί να διαλυθούν κάποιες από αυτές. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια επαναστατικές ενέργειες ή να έχουμε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι πιο πεισματάρης και πιο σκεπτικιστής. Έχει να κάνει με τη δουλειά, τις ομάδες, τις συνεργασίες, την τεχνολογία, τα ιδανικά, τους στόχους, το διαδίκτυο. Άρα πρέπει να εξασφαλίσουμε τα δεδομένα μας στο κινητό, στον υπολογιστή αλλά και τους κωδικούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές και μεταφορικό μέσο.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι πιο προσγειωμένος και παραγωγικός και μας βοηθά να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους. Θα μας απασχολήσουν περισσότερο επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα.

Πότε είναι ανάδρομος ο Ερμής: Από 14 Ιανουαρίου εώς 3 Φεβρουαρίου - Στον Υδροχόο (από 14-25/1) και στον Αιγόκερω (από 26/1-3/2).

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα επηρεάσει τις φιλίες σου. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με φίλους, προσοχή στην επικοινωνία με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Κάποιες φιλίες θα διαλυθούν ή θα αποκατασταθούν ή μπορεί να συναντήσεις φίλους από τα παλιά. Θα πρέπει να σκεφτείς τα σχέδια, τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους σου και να πράξεις όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει. Σκέψου το ρόλο σου μέσα σε ομάδες που δραστηριοποιείσαι.

Όταν θα περάσει στον Αιγόκερω θα πρέπει να ξαναδείς τους επαγγελματικούς σου στόχους και πως θα αναγνωριστείς. Μην ρισκάρεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο τώρα αν θέλεις να πετύχει. Η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα επανεξετάσεις την επαγγελματική σου πορεία, θα δεις τα λάθη σου και θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις, μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Μην ξεκινάς κάτι καινούργιο τώρα, μην προχωράς σε ριζικές αλλαγές. Μπορείς όμως να επιστρέψεις σε μια παλιά εργασία σου ή μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις με ανώτερα πρόσωπα ή γονείς. Προσοχή γενικώς στην επικοινωνία με συναδέλφους και αφεντικά. Κάποια σχέδιά σου μπορεί να κολλήσουν τώρα. Μην αγχώνεσαι.

Όταν θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω θα διευκολυνθείς αν και θα γίνεις πιο ανυπόμονη για αλλαγές όσον αφορά μελλοντικά σχέδια και σπουδές. Μπορεί να έχεις θέματα με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο βλέπεις τα θέματά σου με διαφορετική ματιά. Υιοθετείς μια νέα φιλοσοφία, επεξεργάζεσαι, αναθεωρείς. Θέματα με το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια ή νομικά ζητήματα μπορεί να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν. Μην ξεκινάς νέες υποθέσεις. Μπορεί αυτό το διάστημα να τελειώσεις σπουδές ή σεμινάρια που είχες εγκαταλείψει. Προσοχή στην οδήγηση.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά, επενδύσεις, αγοραπωλησίες. Μην ρισκάρεις, οι διαθέσεις σου μεταβάλλονται. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα πρέπει να προσέξεις κοινά οικονομικά, περιουσιακά, κληρονομικά, χρέη, δάνεια. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις και αναβολές σε αυτά τα θέματα, μην στηρίζεσαι στα οικονομικά του συντρόφου σου. Δες τι σε μπλοκάρει σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο. Βρες τρόπους να ενισχύσεις το εισόδημά σου, τι αλλαγές μπορείς να κάνεις σε συμφωνίες και διακανονισμούς, τι περικοπές μπορείς να κάνεις.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στο απέναντι ζώδιο, θα σκεφτείς εκ νέου θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σκέψου καλά πριν δεσμευτείς.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε παρεξηγήσεις. Αν υπάρχουν εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις νέες ισορροπίες. Αν υπάρχει απομάκρυνση από το ταίρι σου, μπορεί η σχέση να αναζωπυρωθεί τώρα. Άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι αυτό το διάστημα πριν πάρεις αποφάσεις. Θέματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση ή συνεργασία από το παρελθόν.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε εργασιακές διαπραγματεύσεις. Μην υπογράφεις, μην κάνεις νέες συμφωνίες αν δεν νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα με συνεργάτες και ανώτερα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα ξαναδείς τις επαγγελματικές σου σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. θα αξιολογήσεις εκ νέου τις συνθήκες εργασίας σου, θα δεις αν είσαι ικανοποιημένη από την καθημερινότητά σου. Πρόσεχε τα λόγια σου. Μην ξεκινάς νέα πράγματα τώρα εκτός και αν αποφασίσεις να γυρίσεις σε έναν παλιό εργοδότη. Κάποια μικροπράγματα μπορεί να σε αναστατώνουν και να σου χαλάνε το πρόγραμμά σου. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν σε βοηθάνε να οργανώσεις τα σχέδιά σου. Υιοθέτησε νέες υγιεινές συνήθειες όσον αφορά την υγεία σου.

‘Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν ή μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το οποίο είχες απομακρυνθεί ή είχες μαλώσει. Προσοχή στη σχέση σου αλλά και σε θέματα παιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να εμφανιστεί ένας έρωτας από τα παλιά. Είναι καλό διάστημα για επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες. Προσοχή στην επικοινωνία με το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Δεν θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργική αυτήν την περίοδο, δεν ευνοείσαι ούτε από τα τυχερά παιχνίδια.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω θα σε απασχολήσουν περισσότερα θέματα οικογένειας και ακινήτων. Μια αναστάτωση στον χώρο του σπιτιού είναι πιθανή με κάποιο οικείο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή μπορεί να λύσεις παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα. Αν βρεις μια νέα στέγη, μην προχωρήσεις σε υπογραφές συμβολαίων. Αντίθετα, μπορείς να απαλλαγείς από ένα ακίνητο. Δες με νέα ματιά κάποια πράγματα από το παρελθόν και από την παιδική σου ηλικία. Προσπάθησε να λύσεις καταστάσεις που σε βασανίζουν.

Όταν θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω θα έχεις συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες και θα λύσεις παρεξηγήσεις αν υπάρχουν. Έχεις πολλές επαφές και συζητήσεις αυτό το διάστημα και θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις διενέξεις. Προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια. Μπορεί να ακούσεις άτομα από το παρελθόν. Καθυστερήσεις μπορεί να έχεις και σε μηνύματα, μέιλς, προσοχή σε ΙΧ, διαδίκτυο,κωδικούς. Μην υπογράφεις συμβόλαια, μην προχωράς στην αγορά μεταφορικού μέσου.

Όταν θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω,θα έχεις οικονομικά προβλήματα. Μην ρισκάρεις. Καθυστερήσεις, φουσκωμένοι λογαριασμοί, αναβολές είναι πιθανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα έχεις οικονομικά θέματα από το παρελθόν. Μην δανείζεις χρήματα και απόφυγε άσκοπες αγορές. Δες που ξοδεύεις τα χρήματά σου και ποιες είναι οι πηγές εσόδων σου. Δες την οικονομική σου διαχείριση και κάνε βελτιωτικές κινήσεις. Αν σου οφείλουν χρήματα από το παρελθόν, μπορεί τώρα να τα πάρεις. Μην ρισκάρεις και φρόντισε να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου έγκαιρα. Κάνε διαπραγματεύσεις σε οικονομικές συμφωνίες.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου, απόφυγε να κάνεις σημαντικές κινήσεις, κάνε μόνο διορθωτικές κινήσεις. Προσοχή στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα δεις τα προβλήματά σου με διαφορετικό τρόπο και θα βρεις λύσεις που θα σε απεγκλωβίσουν. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων. Μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Μην παίρνεις τώρα σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, όμως θα υπάρχουν αναβολές, καθυστερήσεις, θα επικρατεί σύγχυση, μια ομίχλη στην καθημερινότητά σου και δεν θα ξέρεις πως να οργανωθείς. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω δεν θα μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια και το ψέμα, δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε πρακτικά ζητήματα. Κλείσε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα απαλλαχτείς από πράγματα που σε βασανίζουν, θα προσπαθήσεις να ξεμπλέξεις καταστάσεις. Απόφυγε τα λάθη και την κριτική και επανεξέτασε τα πράγματα. Κρυφοί εχθροί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη ή μόνη. Έχεις έμπνευση και φαντασία και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Νέες καταστάσεις δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να τελειώνεις με εκκρεμότητες. Μπορεί να διερευνάς κάποια πράγματα που προς το παρόν είναι κρυφά ή μπορεί να κάνεις μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια. Μπορεί να είσαι σε φάση αναζήτησης μιας θεραπείας ή διατροφής ή άσκησης για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω θα κάνεις αναθεωρήσεις σε φιλικές σχέσεις. Θα ξαναδείς τους στόχους σου και θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Μπορεί να έχεις συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ