Follow us

Αφροδίτη στους Ιχθύες από 5 Απριλίου-2 Μαίου

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερωτικές συμβουλές: Πόσο βελτιώνουν το σεξ τελικά;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο σημείο της έξαρσής της, στους Ιχθύες.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντική, καλλιτεχνική, δοτική, συμπονετική. Αυτοθυσιάζεται, προσφέρει ανιδιοτελή αγάπη, είναι αφελής, εξαπατάται, δίνει απατηλούς έρωτες και οικονομική εξαπάτηση.

Αυτό το διάστημα,είμαστε ονειρικοί και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Μπορεί να ερωτευτούμε μια ιδέα αλλά μπορεί και να πληγωθούμε εύκολα. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας για να μην χαθούμε στα συναισθήματα. Η ευαισθησία του ζωδίου αυτού μας διδάσκει την αγάπη χωρίς όρια, την βαθιά κατανόηση. Το εγώ παραμερίζεται, οι ψυχές ενώνονται, η φαντασία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ωραιοποιούμε καταστάσεις.

Ας μοιραστούμε την αγάπη, την τρυφερότητα, τα βαθιά συναισθήματα με τον αγαπημένο μας. Ας δείξουμε καλοσύνη και συμπόνια. Είναι καλό διάστημα για να εκφραστούμε μέσω τέχνης, να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας. Οι επιθυμίες της καρδιάς ζητάνε να ικανοποιηθούν, η αγάπη είναι άνευ όρων και περιορισμών. Αναπτύσσεται αβίαστα, το ρομάντζο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχέσεις του παρελθόντος επανεμφανίζονται και άλλες κλείνουν τον κύκλο τους. Ακολουθούμε το συναίσθημά μας και όχι το εγώ μας. Ανοίγει ένας δρόμος πιο υγιής, με περισσότερη συντροφικότητα. Οι σχέσεις είναι μαγικές, με μια δόση μυστικοπάθειας. Υπάρχει μια μαγεία στο μυαλό μας που δεν θέλουμε να την χαλάσουμε.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένα διάστημα εσωστρέφειας και εσωτερικής αναζήτησης, αναζητάς την μοναξιά. Δείχνεις τα συναισθήματά σου σε αυτούς που αγαπάς χωρίς να σκέφτεσαι ότι θα σε εκμεταλλευτούν. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 27 θα αφεθείς στο ρομαντισμό, όλα θα είναι μαγικά και παραμυθένια. Υπάρχει μια τάση για μυστικές και παράνομες σχέσεις ή αδιέξοδες με ημερομηνία λήξης. Χαλάρωσε, γέμισε τις μπαταρίες σου,ασχολήσου με την τέχνη, ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου, απόλαυσε τον έρωτά σου με το ταίρι σου. Αν νοσταλγείς έναν έρωτα από το παρελθόν, μπορεί να τον αναβιώσεις ή να προβληματιστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητα αυξάνεται. Μοιράζεσαι τα όνειρα και τις επιθυμίες σου με το ταίρι σου και τους φίλους σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρείς τον έρωτα μέσα από φίλους, κοινωνικές εκδηλώσεις, εξόδους ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν έχεις σχέση, έχεις κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σου. Κάνεις συζητήσεις και επαφές που σου είχαν λείψει. Ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα, ζεις νέες εμπειρίες. Διασκεδάζεις και εμπλέκεσαι σε ομάδες με κοινό σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα, υπάρχουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους βελτιώνονται. Ασχολείσαι με την δημόσια εικόνα σου,διαφημίζεις τα ταλέντα σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή μπορεί να ενδώσεις στο φλερτ ενός ανωτέρου. Μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις στη δουλειά που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Αγωνίζεσαι για μια ανώτερη θέση και λαμβάνεις αναγνώριση για το έργο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι αισιόδοξη και ανοιχτή σε προκλήσεις και προσκλήσεις. Μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι αυτό το διάστημα. Δουλειές με το εξωτερικό, σπουδές, διαπραγματεύσεις, μεταφορές, νομικά θέματα ευνοούνται. Κάνεις σχέδια για το μέλλον και γνωρίζεις πρόσωπα από διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση από το εξωτερικό ή να επεκταθείς επαγγελματικά στο εξωτερικό. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με καλές προοπτικές, με κάποιον που ζει μακριά. Αλλάζει η φιλοσοφία σου και κάνεις γνωριμίες μέσα σε εκπαιδευτικούς χώρους, κοινωνικές εκδηλώσεις και συνέδρια.

ΛΕΩΝ

Είναι η στιγμή να βάλεις όρια στη σχέση σου. Ο μαγνητισμός σου είναι αυξημένος, γοητεύεις αλλά μην βιαστείς να επενδύσεις αν δεν σιγουρευτείς για τις προθέσεις του άλλου. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Το πάθος αναζωπυρώνεται και μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ενδώσεις σε ένα πειρασμό. Προσοχή στη ζήλια και την σεξουαλική χειραγώγηση. Εύνοια θα έχει και ο οικονομικός τομέας, μπορείς να τακτοποιήσεις χρέη, οφειλές, δάνεια, κληρονομικά, να μπουν όλα σε σειρά. Θα κάνεις οικονομικές συμφωνίες και θα λάβεις χρήματα που σου οφείλουν, νέα δεδομένα υπάρχουν σε κοινά οικονομικά. Η διαδικασία αποπληρωμής είναι πιο εύκολη τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο κάνει τις σχέσεις σου ονειρικές, ρομαντικές. Σκέφτεσαι το σύντροφό σου, τον έρωτα, αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις κάτι ιδιαίτερο. Σου δίνονται ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ. Παίζεις το παιχνίδι του έρωτα χωρίς να προδικάζεις το αποτέλεσμα. Παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου χωρίς να νοιάζεσαι για το παρακάτω. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη. Επαγγελματικά, οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται. Κάνεις συζητήσεις που ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Αναζητάς την ασφάλεια και παραμερίζεις τις ανάγκες σου για χάρη του αγαπημένου σου. Αν υπήρχαν συγκρούσεις το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα επιφέρεις την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Αν η σχέση σου έχει κολλήσει στη ρουτίνα, το ταίρι σου θα σου κάνει εκπλήξεις για να ξαναζωντανέψει το πάθος. Βάζεις σε τάξη επαγγελματικά θέματα, γίνονται πιο ζεστές οι σχέσεις με συνεργάτες. Αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου στη δουλειά, αναλαμβάνεις νέα εγχειρήματα που σου φέρνουν κέρδη. Οι προσπάθειές σου επιβραβεύονται. Ασχολείσαι με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου,αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό και θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει παιχνιδιάρα και ευνοεί το φλερτ, τις γνωριμίες, τον έρωτα, τη διασκέδαση. Είναι εξαιρετικό διάστημα για την συναισθηματική σου ζωή, χαλάρωσε, βγες έξω. Η έμπνευση και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Είσαι τρυφερή, ευαίσθητη, τα παιδιά δίνουν νόημα στη ζωή σου ενώ το διάστημα αυτό είναι καλό και για μια εγκυμοσύνη. Η σχέση σου αναζωπυρώνεται και μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Ένα πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Επαγγελματικά, ένα νέο εγχείρημα θα έχει επιτυχία. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα δεις αύξηση στα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα, ασχολείσαι με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, συσφίγγεις σχέσεις με οικεία πρόσωπα και περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία είναι πιθανά. Μπορεί να αλλάξεις τη διακόσμηση στο σπίτι σου. Μπορεί να νοσταλγήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Αναζητάς τη γαλήνη και την ηρεμία στο σπίτι σου. Δίνεις και λαμβάνεις αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνικότητα αυξάνεται. Κάνεις νέες παρέες, κινείσαι, βρίσκεις φίλους, ταξιδεύεις. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και επικοινωνείς ουσιαστικά. Κάνεις πολλές επαφές και δραστηριότητες, δέχεσαι προτάσεις και κάνεις διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Μπορεί να αποφασίσεις την αγορά ΙΧ. Η επικοινωνία είναι αυξημένη, είσαι εξωστρεφής και ανταποκρίνεσαι στα καθήκοντά σου με ευκολία. Θετικές εξελίξεις θα έχεις και με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να έχει ένα σοβαρό μέλλον. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναζητάς μια σχέση σταθερή που θα πρέπει να χτίσεις αργά και σταθερά. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο για το οποίο θα νιώσεις δυνατά συναισθήματα, όμως θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα μέχρι να το κατακτήσεις οριστικά. Είσαι πιο κτητική με το ταίρι σου. Ξοδεύεις χρήματα για να περάσεις καλά και για να περιποιηθείς την εμφάνισή σου. Τα οικονομικά σου αυξάνονται και αισθάνεσαι ασφαλής. Κέρδη από επενδύσεις είναι πιθανά. Μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Προσοχή στα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Παίζει μεγάλο ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή. Υπάρχουν βαθιά συναισθήματα, αγάπη και τρυφερότητα. Είσαι ρομαντική και νιώθεις ένα ξεχωριστό δέσιμο με το ταίρι σου ή προσελκύεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 27/4 γοητεύεις και απολαμβάνεις το συναίσθημα. Η συνάντησή της με τον Δία στις 30/4 φέρνει τύχη σε συναίσθημα και οικονομικά. Είναι μια ευχάριστη περίοδος που σε ανανεώνει. Οι ευκαιρίες για ερωτικές σχέσεις πολλαπλασιάζονται. Επαγγελματικά, οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται και μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται επίσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ