Follow us

Έρωτες του Μαίου

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ζευγάρι iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, διανύει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού, είναι σε αδύνατο σημείο ενώ ο Άρης, ο πλανήτης της σεξουαλικότητας και της δράσης διανύει, ως τις 24, το ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, διανύει το αγαπημένο του ζώδιο, τους Διδύμους, ως τις 22, αλλά είναι ανάδρομος και μας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσουμε καταστάσεις.

Πως θα εξελιχτεί ο μήνας ερωτικά για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, μπορεί να φτάσεις ως και την επισημοποίηση προς το τέλος του μήνα. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, από τις 11, περνά στο ζώδιό σου και θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, θα νιώσεις πως κινείς τα νήματα της τύχης σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Με τον Άρη, στο ζώδιό σου από τις 25, θα παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ξεχειλίζεις από ενέργεια και μπορεί να παρασυρθείς σε υπερβολές. Οικογενειακές εντάσεις είναι πιθανές αλλά αυτοί που σε καταλαβαίνουν βρίσκονται στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία, από τις 10, μπορεί να νιώθεις συχνά εσωτερικές εντάσεις, να ασχολείσαι με το παρελθόν,να έχεις αναστολές και ανασφάλειες. Προσοχή στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 23. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Η Αφροδίτη, από τις 29, περνά στο ζώδιό σου και ανανεώνει την ερωτική σου ζωή. Άρης/Δίας σε κάνουν περιζήτητη παρέα και βρίσκεσαι στο επίκεντρο φιλικών συγκεντρώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινάει με εσωστρέφεια που δεν θα κρατήσει πολύ. Ο Ερμής που διανύει το ζώδιό σου σε κάνει επικοινωνιακή, ενδιαφέρουσα και περιζήτητη. Η Αφροδίτη φέρνει έρωτα, μαγνητισμό, αρμονία και καλή διάθεση. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 10, θα δεις πολλά πράγματα να ματαιώνονται, πρόσεχε τι λες και τι ακούς. Με τον Δία, από τις 11, είσαι πιο δυναμική και δραστήρια σε κοινωνικό επίπεδο. Δυνατοί φίλοι σε στηρίζουν. Με τη νέα Σελήνη στις 30 στο ζώδιό σου, θα κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης, ως τις 24, ενισχύει τα σχέδιά σου και σε βοηθά να στηριχτείς στο ένστικτό σου για να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η Αφροδίτη ως τις 29, σε σπρώχνει σε πρόσωπα μέσα από τον χώρο της καριέρας. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, που δημιουργεί ασαφείς σκέψεις και σε οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 φέρνει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να κλείσουν κύκλοι σε σημαντικές σχέσεις και την ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα ανοίγει τους ορίζοντες και τα οράματά σου. θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, μπορεί να υπάρχει μια τάση για εσωστρέφεια και απομόνωση.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας,από τις 10, φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και στον έρωτα αφού η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή στον Κριό. Μια σχέση μπορεί να σταθεροποιηθεί ή να επισημοποιηθεί προς το τέλος του μήνα. Με Άρη/Δία ξεχειλίζεις από ενέργεια, δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και παίρνεις πρωτοβουλίες. Βέβαια, ο Κρόνος βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και θα πρέπει να είσαι εγκρατής στην προσωπική σου ζωή ενώ μπορεί να περάσεις και ένα διάστημα μακριά από τον σύντροφό σου. Προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 ενισχύει το άγχος σου. Με τη νέα Σελήνη στις 30, κάνεις νέες φιλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Δία/Πλούτωνα, μέχρι τις 10, μπορεί να φέρει αλλαγές σε ένα γάμο ή μια σχέση. Γυρίζεις σελίδα ζωής. Περνάς καλά με τους ανθρώπους που σε εμπνέουν εμπιστοσύνη. Νιώθεις πληρότητα και χαρά, όμως μην ονειροβατείς. Μην ασχολείσαι με πρόσκαιρες περιπέτειες. Είναι ένα έντονο διάστημα συναισθηματικά, η Αφροδίτη σου δίνει υπερβολικά συναισθήματα και πάθος που δεν το ελέγχεις πάντα. Δεν είσαι πάντα ψύχραιμη. Είναι ένας έντονος μήνας σε προσωπικό επίπεδο, με εριστική συμπεριφορά από τη μεριά του συντρόφου σου. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες σε αρκετά θέματα. Η Σεληνιακή έκλειψη σε φέρνει κοντά σε φίλους που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Η σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα στις 18 μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στις σχέσεις σου. Να είσαι ρομαντική αλλά όχι ουτοπική. Ο ανάδρομος Ερμής δεν σε αφήνει να βγάλεις σαφή συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σου ζωή θα αλλάξει αφού ο Δίας περνάει, από τις 11 στο απέναντι ζώδιο, όπου βρίσκεται και η Αφροδίτη. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα φέρει καλύτερες μέρες στην προσωπική σου ζωή αν είσαι διαλλακτική και συζητήσιμη. Αν είσαι μόνη, θα έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως μην επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα σχέση. Ο Ερμής, κινείται ανάδρομα από τις 10, και οι υποσχέσεις που θα δώσεις ή θα πάρεις δεν θα έχουν σταθερότητα. Μπορεί να υπερεκτιμήσεις τα προσόντα του συντρόφου σου και αυτά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να περιμένεις πράγματα που δεν μπορούν να σου δώσουν. Με τη σύνοδο Άρη/Δία στο τέλος του μήνα μπορεί να βιώσεις μια ακραία κατάσταση στη σχέση σου. Κράτα χαμηλούς τόνους, μην ρισκάρεις και μην κάνεις αδιέξοδες συζητήσεις. Όπως και να ‘χει, ονειρεύεσαι παραλίες και ξεγνοιασιά. Έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και δεν θέλεις να πιέζεσαι. Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει ψυχική ανάταση και χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένας σημαντικός μήνας. Το εξάγωνο Δία/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα φέρνει αλλαγές σε σημαντικά ζητήματα. Γυρίζεις σελίδα. Έχεις διάθεση να κάνεις την επανάστασή σου απέναντι σε οτιδήποτε σε καταπιέζει ή σε ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο. Φτάνεις στα άκρα χωρίς να υπολογίζεις το κόστος των επιλογών σου ή αν οι άλλοι συμφωνούν μαζί σου. Απρόοπτα μπορεί να συμβούν στη σχέση ή το γάμο σου. Ο Δίας, ως τις 10, φέρνει χαρά, έρωτα, δημιουργικότητα. Κάνεις κάτι που θέλεις πολύ, ένας μεγάλος έρωτας έρχεται στη ζωή σου. Η σεξουαλικότητα είναι στα ύψη. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, φέρνει παρεξηγήσεις που κορυφώνονται όταν επιστρέψει στο απέναντι ζώδιο. Παρεξηγήσεις και προβλήματα με τον σύντροφο είναι πιθανά. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 16 βγάζει στην επιφάνεια τα καλώς και τα κακώς κείμενα του γάμου ή της σχέσης σου ενώ αν είσαι μόνη, θέματα συντροφικότητας σε απασχολούν. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να είναι και ότι πιο ερωτικό έχεις ζήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα, βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και θέλεις να πετύχεις τα σχέδια που ονειρεύεσαι. Ο Δίας σου φέρνει τύχη και επιτυχία. Ο ανάδρομος Ερμής, όμως από τις 10 στο απέναντι ζώδιο, θα περάσει τη σχέση σου από σαράντα κύματα. Οι συζητήσεις δεν βγάζουν πουθενά, οι παρεξηγήσεις καραδοκούν. Βέβαια, η Αφροδίτη σου θυμίζει πως ο έρωτας είναι παντού και οι επιθυμίες σου ικανοποιούνται. Αν ψάχνεις κάτι ευκαιριακό, θα το βρεις. Αν θέλεις να προχωρήσεις τη σχέση σου παρακάτω, το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στο τέλος του μήνα θα το πραγματοποιήσει. Οι πλανήτες κάνουν τα μαγικά τους και αν λάβουμε υπόψη και τον σεξουαλικό Άρη, μπορεί να μιλάμε για έντονες καταστάσεις και συναισθήματα που σε βγάζουν από τα συνηθισμένα και νιώθεις σαν να είναι η πρώτη φορά. Μέχρι και εξάρτηση μπορεί να νιώσεις με το πρόσωπο αυτό. Βέβαια, δεν θα είναι όλα ανέφελα, θα προβληματιστείς . Προσοχή σε προβλήματα με οικογένεια, υπάρχουν εντάσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 μεγεθύνει τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δίας/Ποσειδώνας στις αρχές του μήνα φέρνουν έρωτα, αγάπη, ρομαντισμό, ιδεαλισμό, τρυφερά συναισθήματα, έμπνευση και δημιουργικότητα. Όποια σχέση ξεκινήσει ως τις 10, θα είναι καρμική. Αυτός ο μήνας είναι έντονος για την οικογενειακή σου ζωή. Με τον Δία, από τις 11, κάνεις ανοίγματα, μπορεί να κάνεις μετακόμιση, να αποκτήσεις έναν απόγονο ή έναν συγκάτοικο.Υπάρχει μια τάση υπερβολής και δεν διαχειρίζεσαι όλες τις καταστάσεις ψύχραιμα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 16, μπορεί να έχεις προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις. Με τον Άρη, από τις 25,υπάρχουν πολλές εντάσεις στην οικογενειακή σου ζωή, πολλές διαφωνίες και προβλήματα με νομικά θέματα. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα στο τέλος του μήνα. Μια οριστική ρήξη με οικεία πρόσωπα είναι πιθανή και μπορεί να σχετίζεται με περιουσιακά στοιχεία και ακίνητη περιουσία. Να είσαι προσεκτική. Η νέα Σελήνη φέρνει νέες καταστάσεις και διάθεση για έρωτα και χαρά. Οι συγκρούσεις μπορεί να βγουν προς όφελός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, όλα γίνονται δύσκολα και καταναγκαστικά. Πρέπει να λειτουργείς με πειθαρχία, οργάνωση, εντιμότητα και συνέπεια για να πετύχεις. Χάνεις το κουράγιο σου και την αυτοπεποίθησή σου, όμως με την Αφροδίτη, προς το τέλος του μήνα, μια σχέση σταθεροποιείται και νιώθεις ασφαλής. Κάνεις αισιόδοξες σκέψεις. Με τον Ουρανό, η οικογενειακή σου ζωή είναι ασταθής, το απρόοπτο καραδοκεί. Με τον Δία, από τις 11, είσαι ενθουσιώδης και υπεραισιόδοξη. Με Άρη/Δία προς το τέλος του μήνα, πρόσεχε την συμπεριφορά σου για να μην φτάσεις στα άκρα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μπορεί να πεις ή να κάνεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Μέχρι το φθινόπωρο, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις έναν άλλο σχεδιασμό και να αφήσεις πίσω σου κάποια πράγματα για πάντα. Μια νέα αρχή θα κάνεις στη ζωή σου. Με τη νέα Σελήνη στις 30 μπορεί να ζήσεις έναν φλογερό έρωτα. Με τον Ερμή, τα συναισθήματα είναι θετικά, μπορεί να αφορούν και την ευημερία και τη χαρά ενός παιδιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου ως τις 10 ενθουσιάζεσαι εύκολα με τις καταστάσεις. Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει έρωτα. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια σχέση, να μπει στη ζωή σου η μαγεία και ο ρομαντισμός σε μια σχέση που ίσως έχει βαλτώσει. Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα σε παρασύρει σε ψευδαισθήσεις, ουτοπίες. Με το εξάγωνο Δία/Πλούτωνα συνειδητοποιείς τα λάθη σου και τις συνέπειες των επιλογών σου. Άρης/Ποσειδώνας μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, που θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Μπαίνει φρένο σε πράγματα που θέλεις , σχεδίασε καλύτερα τις κινήσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ένα απωθημένο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ