Follow us

Ο Άρης στους Διδύμους θα αλλάξει τις ζωές των ζωδίων του αέρα και τις φωτιάς τους επόμενους 6 μήνες

Χαρές για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

love couple summer iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της δράσης, των αντοχών, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας έχει περάσει στο πολυδιάστατο ζώδιο των Διδύμων και σε αυτή τη θέση θα βρίσκεται για μήνες.

Ο Άρης στους Διδύμους είναι προσαρμοστικός, έτοιμος για δράση, έχει γρήγορη σκέψη και αντίληψη, καυστικό επιθετικό λόγο, είναι ανήσυχος και σπαταλάει ενέργεια σε πολλά.

Ο Άρης στους Διδύμους είναι εγκεφαλικός και βρίσκει λύσεις σε προβλήματα.

Οι Δίδυμοι κυβερνούν τα άκρα και τους πνεύμονες και έτσι αυτό το διάστημα μπορεί να επανέλθει στην επικαιρότητα ο κορονοιός και να μας ταλαιπωρήσει. Ανατροπές θα δούμε σε θέματα μετακινήσεων και ΜΜΕ καθώς το ζώδιο αυτό κυβερνάει την επικοινωνία, τα μεταφορικά μέσα, τους υπολογιστές, την τηλεφωνία. Στην ανάδρομη πορεία του θα έχουμε σημαντικά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Θα αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, την πορεία που έχουμε χαράξει, τις σχέσεις μας. Δεν είναι καλό διάστημα για νέα εγχειρήματα αλλά για να επανασχεδιάσουμε τη στρατηγική μας.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είναι καλό για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Διαφημίζεις τη δουλειά σου, έχεις πολλές ιδέες, ασχολείσαι με marketing, MME, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση, εκπαίδευση, μεταφορές. Οι προσκλήσεις είναι πολλές, τρέχεις και δεν φτάνεις,η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις ενέργεια και τα προλαβαίνεις όλα. Προσοχή στην παρορμητικότητα και τα νεύρα για να αποφύγεις εντάσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Στην ανάδρομη πορεία του προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια, επικοινωνία καθώς τα σχέδιά σου θα καθυστερούν. Κάνε ένα βήμα πίσω και οργανώσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις καλύτερη διαχείριση σε έσοδα/έξοδα. Προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση, απόφυγε τον παρορμητισμό, τις σπατάλες, τις αγορές. Προσπάθησε να βγάλεις περισσότερα χρήματα, ίσως και από δυο διαφορετικές πλευρές. Στην ανάδρομη πορεία του, δες τι έξοδα μπορείς να κόψεις και πως θα αυξήσεις τα έσοδα. Σχέδια θα ανατρέπονται και δεν θα αισθάνεσαι ασφαλής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης διανύει το ζώδιό σου και φέρνει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σου. Έχεις θάρρος και αποφασιστικότητα για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, όμως θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και οργανωμένη στις αναποδιές. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, θα υπάρχει ανταγωνισμός. Απόφυγε τον παρορμητισμό γιατί θα είσαι επιρρεπής στα ατυχήματα. Στην ανάδρομη πορεία του, η καθημερινότητα θα είναι πιεστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα αυτό κινείσαι παρασκηνιακά, μοναχικά, μυστικά. Μπορεί να σχεδιάζεις μια επαγγελματική κίνηση ή μπορεί να νιώθεις πως είσαι παραγκωνισμένη και ότι οι άλλοι δεν σε εκτιμούν. Η εσωτερική πίεση που νιώθεις προκαλεί νευρικότητα. Στην ανάδρομη πορεία του, απόφυγε νέα ξεκινήματα. Μπορείς να βελτιώσεις τα ήδη υπάρχοντα σχέδιά σου και να γίνεις πιο αποτελεσματική. Μακριά από κουτσομπολιά, μην δίνεις δικαιώματα για τίποτα. Προσοχή και στην υγεία σου. Βάλε τάξη σε διατροφή, άσκηση, ύπνο.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα αυτό μπορείς να βάλεις νέους στόχους, να κάνεις νέα σχέδια. Η συλλογική εργασία ευνοείται. Φίλοι και συνεργάτες σε βοηθούν για να πετύχεις τα όνειρά σου. Δημιουργείς νέες φιλίες, κάνεις νέες γνωριμίες και συμμαχίες. Απόφυγε τον εγωισμό και την πίεση στους άλλους για να μην υπάρξουν εντάσεις στις φιλικές σου σχέσεις. Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις με φίλους, με συνεργάτες, με στόχους. Κάποιες σχέσεις μπορεί να αποδειχτούν ότι ήταν ένας απλός ενθουσιασμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς με την καριέρα σου. Η φιλοδοξία σου είναι μεγάλη. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή μπορεί να αλλάξεις εργασία. Τα οικονομικά θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις σου. Αν είσαι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ασχολείσαι με τα ΜΜΕ ή το διαδίκτυο, τις πωλήσεις, το marketing, το εμπόριο, η τύχη σε ακολουθεί. Προσοχή στις εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις ή προσαρμογή στην καριέρα σου. Οι ρυθμοί θα είναι έντονοι. Στην ανάδρομη πορεία του, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή μπορεί να αλλάξουν οι στόχοι σου ή μπορεί να αλλάξεις πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα, εξωτερικό, ταξίδια, πνευματικά θέματα. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου, μορφώνεσαι. Μπορεί να κάνεις ένα άνοιγμα στο εξωτερικό, στη δουλειά σου ή μπορεί να έχεις νομικές διεκδικήσεις. Μην πιέζεις τους άλλους, μην επιβάλλεις τα πιστεύω σου. Κάνεις νέες γνωριμίες. Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να αλλάξεις ιδέες και ενδιαφέροντα. Δεν είναι καλό να βάλεις μπρος επιχειρηματικά σχέδια ή να κάνεις αγορά ΙΧ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα εστιάζεις την προσοχή σου σε κοινά οικονομικά, ασφάλειες, κληρονομικά, φορολογικά, διατροφές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις. Μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Μπορεί πάλι να κάνεις καρμικές γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι μια σεξουαλική περίοδος ή μπορεί να έχεις προβλήματα με το σεξ. Στην ανάδρομη πορεία του θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη γιατί θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και αναβολές ή ακυρώσεις. Δεν κάνεις νέες επενδύσεις, δεν ρισκάρεις οικονομικά. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα, με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Τον έλεγχο της ζωής σου τον έχουν οι άλλοι και όχι εσύ, δεν έχεις το πάνω χέρι για να επιβληθείς. Μην απογοητεύεσαι, μην εκνευρίζεσαι. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στα επαγγελματικά του συντρόφου σου και να πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Μπορεί να κάνεις νέες συνεργασίες ή να δεχτείς νέες προτάσεις. Κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια παράπονα που υπήρχαν καιρό. Μην κινηθείς παρορμητικά. Δες όλα τα δεδομένα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή στην ανάδρομη πορεία του. Μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Η κούραση είναι μεγάλη και οι υποχρεώσεις πολλές. Μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύεις ή τη μέθοδο, μπορεί να ασχοληθείς με τη νέα τεχνολογία. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Είναι ένα απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να προσέξεις και την υγεία σου. Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να απογοητευτείς στη δουλειά σου ή μπορεί να έχεις πεσμένη ενέργεια και να ζορίζεσαι να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Μην πιέζεσαι και μην ρισκάρεις στην καριέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα έχεις αυτοπεποίθηση, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Μπορεί να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Είναι ένα δημιουργικό διάστημα που μπορεί να κάνεις επιχειρηματικές κινήσεις. Διασκεδάζεις, ασχολείσαι με τα παιδιά σου ή με σπορ, κάνεις διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδί, είναι καλή εποχή. Προσοχή βέβαια στην ανάδρομη πορεία του γιατί θα πιεστείς. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε δημιουργικά σχέδια ή σε ερωτικά. Καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές είναι στο πρόγραμμα. Ότι ξεκίνησε με χαρά, τώρα χάνει τη λάμψη του. Μην ρισκάρεις. Μπορεί να σε ταλαιπωρεί μια παλαιότερη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, μπορεί να αγοράσεις έπιπλα και συσκευές. Μπορεί να νοικιάσεις ένα σπίτι ή να κάνεις μια αγοραπωλησία. Θα πιεστείς για αυτές τις αλλαγές διότι θα πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Μπορεί πάλι να πρέπει να στηρίξεις ένα μεγαλύτερο οικείο πρόσωπο ή μπορεί να ασχοληθείς με προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Εντάσεις, περίεργες συμπεριφορές και αντιδράσεις, ένα ανικανοποίητο είναι στο πρόγραμμα. Μπορεί να είσαι βιαστική και ανυπόμονη. Προσοχή στην ανάδρομη πορεία του γιατί θα υπάρξουν τριγμοί στο οικογενειακό περιβάλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ