Follow us

Νέα δυνατά ξεκινήματα με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου

Πώς θα βρω τον άντρα της ζωής μου; Κάνε το τεστ και μάθε ποιος είναι ο ερωτικός τύπος σου

Πραγματοποιείται στην 1.33 μοίρα και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία. Είναι σαν να ξεκινάει μια νέα εποχή που θα αλλάξουν τα πάντα. Θα υπάρξουν νέες ιδέες και θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Είναι καιρός να βάλουμε στόχους, να ονειρευτούμε, να δούμε τις καταστάσεις με αισιοδοξία και να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Το ζώδιο του Υδροχόου συμβολίζει την επανάσταση, το διαφορετικό, την πρωτοπορία, την εφεύρεση, το αντισυμβατικό και έτσι μπορούμε να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε σε κάθε επίπεδο. Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και έτσι μπορούμε να προσπαθήσουμε μόνοι μας και με τον δικό μας τρόπο για το καλύτερο.

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας καλεί να κάνουμε μια νέα αρχή με εξυπνάδα, πρωτοτυπία, αντικειμενικότητα, με αντισυμβατικό τρόπο. Έχουμε τη δύναμη να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας με τόλμη, χωρίς περιορισμούς. Είναι καιρός να κάνουμε την επανάστασή μας. Και επειδή ο Υδροχόος αγαπά την ομαδική εργασία, τη συλλογικότητα, τη φιλία, τον άνθρωπο, μπορεί να εμπλακούμε σε ομάδες που κινούνται για το κοινό καλό. Μπορεί τώρα να κάνουμε πράξη αντισυμβατικές ιδέες, να ρισκάρουμε, να πειραματιστούμε, να επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας, να ζήσουμε νέες εμπειρίες και να ξεχωρίσουμε.

Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης μας ζητά να βγούμε από τη ρουτίνα. Έρχονται αλλαγές και ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένουμε. Θα προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω και θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Προσοχή στην υπερβολή και τα ουτοπικά σχέδια. Έχουμε το θάρρος και τη δύναμη να κάνουμε πράγματα που φοβόμασταν στο παρελθόν. Το κακό της νέας Σελήνης είναι ότι μπορεί να μας πιάσει θλίψη ή μπορεί να έχουμε εμμονές. Μπορεί να είμαστε κτητικοί, απαιτητικοί, χειριστικοί, ζηλιάρηδες.

Έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Πως θα επηρεάσει η νέα Σελήνη τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη βάζεις μπροστά πρωτοποριακά σχέδια. Επηρεάζονται οι φιλίες σου και η συμμετοχή σου σε ομάδες. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις παρέες ή μπορεί να μπουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου ή μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα για το κοινό καλό. Βρίσκεσαι κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη σε ξεσηκώνει για κάτι πρωτοποριακό στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να αλλάξει η κατάσταση με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, να κάνεις την επανάστασή σου ή μπορεί να αναλάβεις τα ηνία μιας ομάδας. Έχεις νέες ιδέες στην καριέρα σου και μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη είναι ιδανική για να κάνεις μια νέα αρχή σε σπουδές, σε πνευματικές εργασίες, νομικά θέματα, ταξίδια και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες με πρόσωπα που προωθούν τα σχέδιά σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα εκπαίδευση για να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Βλέπεις τη ζωή με νέα ματιά, πιο αισιόδοξα, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, αναπτύσσεις ένα συλλογικό πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την ερωτική σου ζωή καθώς και κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή να κάνεις αλλαγές στο κοινό ταμείο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεθείς με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο μπορεί να είναι το σημείο έναρξης μοναδικών εμπειριών, ξυπνάει η επαναστατική σου διάθεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν έχεις σχέση, θα κάνεις μια νέα αρχή ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να αναδιαμορφωθούν οι συνθήκες στη δουλειά σου. θα γίνουν ανακατατάξεις και αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα δεδομένα σε εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σου ή να γίνουν ανακατατάξεις με συναδέλφους ή μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο. Μπορεί να σε απασχολήσει η υγεία σου, να κάνεις ένα τσεκάπ ή μπορεί να αποφασίσεις να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Η καθημερινότητά σου αλλάζει με σκοπό να βελτιώσεις τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σου σχέδια. Μπορεί να έρθει ένας έρωτας και να σου αλλάξει τη ζωή. Έχεις καλή διάθεση και εξωστρέφεια. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις και μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα παιδί ή μπορεί να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, εκφράζεις τα ταλέντα σου και ανταμείβεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Έρχονται σε πρώτο πλάνο οι οικογενειακές σου σχέσεις. Μπορεί να σε απασχολήσει το σπίτι σου, να θέλεις να κάνεις αλλαγές, να μετακομίσεις σε άλλο σπίτι ή να υποδεχθείς ένα φίλο σου στο σπίτι. Οι σχέσεις σου με τους γονείς μπορεί να σε επηρεάσουν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Οι επαφές αυξάνονται, μαθαίνεις νέα, έρχονται νέα δεδομένα που αλλάζουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να έχεις κάποιες προτάσεις ή κοινωνικές υποχρεώσεις ή μπορεί να πας σε εκδηλώσεις ή μπορεί να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη σε βοηθάει να οργανωθείς και να κάνεις μια νέα αρχή σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια επένδυση, κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με φιλικά πρόσωπα. Μπορεί να βρεθεί μια νέα πηγή εισοδήματος. Προσοχή σε έξοδα και σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε προτρέπει σε φιλόδοξες αλλαγές. Θα ανταμειφτείς για τις προσπάθειές σου. Κάνεις νέα ξεκινήματα, είσαι ιδιαίτερα κοινωνική, βρίσκεσαι με φίλους και παρέες και ανταλλάσσεις τις απόψεις σου. Έχεις πρωτότυπες ιδέες που σε βοηθούν επαγγελματικά να εξελιχτείς, μπαίνεις σε ομάδες και εκφράζεις τα ταλέντα σου. Αν έχεις σχέση, θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Αν είσαι μόνη, θα παρουσιαστούν νέες ερωτικές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, μπορεί να βρίσκεσαι και σε σύγχυση γιατί έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Μπορεί να προετοιμάζεσαι για κάτι καινούργιο. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ξεκουράσου, χαλάρωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ