Αφροδίτη στον Ταύρο 6/6-5/7 και Άρης στον Καρκίνο 5/6-20/7

Πως θα επηρεάσουν Αφροδίτη και Άρης όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της τέχνης και της ομορφιάς βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη, σ’αυτό το ζώδιο εκφράζεται φυσιολογικά, είναι προστατευτική,θέλει να περνάει καλά, αγαπά την ασφάλεια, την αρμονία, δεν ρισκάρει, είναι γεμάτη καλοσύνη. Οι σχέσεις μας αυτό το μήνα θα βελτιωθούν, η δημιουργικότητα θα ανέβει στα ύψη, θα εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στον αγαπημένο μας ενώ θα βελτιώσουμε και την εμφάνισή μας. Θα νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Χρήματα θα ξοδέψουμε για πράγματα που μας προσφέρουν ευχαρίστηση ενώ θα ασχοληθούμε και με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα, ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας και της σεξουαλικότητας διανύει το ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης βρίσκεται στην πτώση του σ’αυτό το ζώδιο. Κινείται αυθόρμητα με κίνητρο το συναίσθημα, δεν έχει υπομονή και αυτοέλεγχο, κινείται με το ένστικτο. Έχει εναλλαγές διαθέσεων, είναι επιθετικός και γκρινιάρης, δρα υπόγεια και ύπουλα, είναι εσωστρεφής και βγάζει προβλήματα με το στομάχι. Αυτό το μήνα, θα θέλουμε να προσφέρουμε ευχαρίστηση στους άλλους. Εξελίξεις θα υπάρχουν σε συναισθηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις.

Πως θα επηρεάσουν Αφροδίτη και Άρης όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη επηρεάζει θέματα οικονομικά αλλά και τις αξίες σου. Μια αύξηση είναι πιθανή ή μπορεί να αποπληρώσεις ένα χρέος που σε άγχωνε ή μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. Ξοδεύεις χρήματα για να περνάς καλά. Θα αισθανθείς πως λαμβάνεις πράγματα που σου αξίζουν από επιλογές που έχεις κάνει. Μια σημαντική αγορά είναι πιθανή. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται.
Ταυτόχρονα ο Άρης ανακινεί θέματα σχετικά με οικογένεια, σπίτι, ακίνητα. Μια μετακόμιση είναι πιθανή. Προσοχή σε εντάσεις και συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ένα πρόσωπο της οικογένειας ίσως αποχωρήσει ή μπορεί να υπάρχουν ανακατατάξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Θα ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, με την αισθητική, θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι σχέσεις με το σύντροφό σου θα βελτιωθούν ενώ αν είσαι μόνη, η δημιουργία μιας σχέσης είναι πιθανή. Μια σταθεροποίηση θα δεις και στις συνεργασίες σου.
Ο Άρης πάλι θα σε κάνει πιο επικοινωνιακή, θα αλλάξει τον τρόπο έκφρασής σου. Θα εκφράζεις πιο έντονα τα συναισθήματά σου, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Προσοχή σε συγκρούσεις αλλά και σε σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, οικεία πρόσωπα. Μετακινήσεις και επαφές πολλαπλασιάζονται. Ασχολείσαι περισσότερο με τα social media ή και με το αυτοκίνητό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη σου γιατρεύει πληγές του παρελθόντος και σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις σου. Αποκτάς ξανά την αυτοπεποίθησή σου, φιλοσοφείς διαφορετικά τα πράγματα, χαλαρώνεις. Δες με θετική ματιά τις καταστάσεις, απομακρύνσου από ανθρώπους που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορείς να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Το άγχος και οι ανασφάλειες μειώνονται, τα πράγματα ισορροπούν και προετοιμάζεσαι για σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις ή οικονομικά. Λύσε πρακτικά θέματα, ξεκουράσου, διασκέδασε.
Από την άλλη πλευρά, ο Άρης επηρεάζει τα οικονομικά σου, προσοχή στα έξοδα καθώς η τάση σου για σπατάλη είναι αυξημένη. Μπορεί να αποκτήσεις χρήματα από ένα ακίνητο ή να βρεις λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα. Η προτεραιότητά σου είναι η συναισθηματική και η οικονομική σου ασφάλεια. Προσπαθείς να βρεις νέες πηγές εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη σε κάνει πιο κοινωνική. Θέλεις να βρεθείς με φίλους, να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες. Μέσα από κει, μπορεί να προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ευχαρίστηση θα λάβεις και από το σύντροφό σου που θα σου αποδείξει την αγάπη του. Κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και τα όνειρά σου πραγματοποιούνται.
Με τον Άρη στο ζώδιό σου θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ασχολήσου με δημιουργικά πράγματα κρατώντας χαμηλούς τους τόνους σου. Προσοχή σε συγκρούσεις, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Πραγματοποίησε νέα σχέδια και επενδύσεις ή κάνε κάτι δικό σου. Είσαι σε μια ενεργητική περίοδο που όλα θα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και τα λόγια θα προφέρονται επίσης πολύ γρήγορα. Κρίμα είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις… Το πάθος χτυπάει κόκκινο και η εμμονή με κάποιο πρόσωπο είναι πιθανή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες24 Μάϊου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες21 Μάϊου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες01 Μάϊου 2018

Ζώδια Μαΐου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια τον Μάιο;

δεύτερη πανσέληνος
Πλανητικες Επιρροες29 Απριλίου 2018

Πανσέληνος στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 30 Απριλίου

Best of network