Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 9 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Αναβολές, ακυρώσεις, αναθεωρήσεις, καθυστερήσεις….

(ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 9-20/4, ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21/4-2/5)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα επανεξετάσουμε πρακτικά ζητήματα και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε προτεραιότητες. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να δούμε που βρισκόμαστε πριν προχωρήσουμε παρακάτω. Κατά συνέπεια, τα νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα δεν επιτρέπονται.

Καλό είναι να ασχοληθούμε με θέματα που έχουμε αφήσει ανολοκλήρωτα, οικονομικά ή συναισθηματικά. Η επικοινωνία θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Μια αλλαγή στον τρόπο που χειριζόμαστε το χρήμα είναι απαραίτητη. Μια επαναξιολόγηση σε ερωτικά θέματα επίσης. Μπορεί να αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε ένα πλάνο που δεν μας προσφέρει πλέον ασφάλεια.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό θα χρειαστεί να προσέξουμε απρόοπτα, ανατροπές, εντάσεις. Έχουμε την τόλμη να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα που σκεφτόμαστε; Αποφάσεις που πάρθηκαν βιαστικά μπορεί να αναθεωρηθούν.

Σταθερές αποφάσεις θα παρθούν και τα σχέδιά μας θα προχωρήσουν μετά τις 3/5.
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ενώ με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.
Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα χρειαστεί να επανεξετάσεις οικονομικά θέματα, αγορές, επενδύσεις καθώς και θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και μη ρισκάρεις χρήματα. Μην προχωράς σε σημαντικές αγορές, κάνε ένα πλάνο εσόδων-εξόδων. Μη δανείζεις, μη δανείζεσαι. Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, σκέψου ρεαλιστικά, μεθόδευσε τις κινήσεις σου και απόφυγε συμπεριφορές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Μην υπογράφεις συμβόλαια , να είσαι ακριβής σε αυτά που λες και κλείσε θέματα του παρελθόντος. Καθυστερήσεις και απρόοπτα θα υπάρχουν. Προετοιμάσου για εναλλακτικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, θα υπάρχουν εξελίξεις σε κάθε τομέα. Πρόσεχε τα λόγια σου μην παρερμηνευτούν και ξεκαθάρισε συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος. Βρες πρακτικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν χωρίς να προσπαθήσεις να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου. Κάνε ένα βήμα πίσω και βάλε προτεραιότητες. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα και πρόσεξε συσκευές επικοινωνίας.
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό έρχονται στην επιφάνεια μπερδεμένες υποθέσεις που σε αγχώνουν. Μυστικά μπορεί να μάθεις ή να χρειαστεί να κρατήσεις. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, όμως μην πάρεις αποφάσεις πριν τον Μάιο που θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα χρειαστεί να επανεξετάσεις φοβίες, ενοχές ή απωθημένα. Τα όνειρά σου μπορεί να είναι σημαδιακά. Κλείσε πρακτικές υποθέσεις και προετοιμάσου για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Κάποιες αλλαγές στη ζωή σου σε προετοιμάζουν για μια νέα πραγματικότητα. Κάνε τον απολογισμό σου και απομακρύνσου από ερωτικές ιστορίες που σε κρατάνε πίσω και σε έχουν πονέσει.
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό πρόσεχε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με φίλους, ομάδες και εταιρείες. Μπορεί να δεις ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν. Δες εκ νέου τα σχέδιά σου αλλά μην θέτεις νέους στόχους. Πρόσεχε τι ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες16 Ιανουαρίου 2018

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου;

ερωτικά
Πλανητικες Επιρροες13 Ιανουαρίου 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων το 2018;

Η χρονιά αυτή ξεκινάει με προκλήσεις, δυσκολίες και πάθη!

Πλανητικες Επιρροες12 Ιανουαρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες12 Ιανουαρίου 2018

Οικονομικά 2018 | Πώς θα εξελιχθούν φέτος για κάθε ζώδιο;

Πώς θα εξελιχτούν τα οικονομικά των ζωδίων αυτή τη χρονιά; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Best of network