Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 Απριλίου
Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 Απριλίου
Ζώδια Απριλίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
Ζώδια Απριλίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ09.04.2017

Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 9 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Αναβολές, ακυρώσεις, αναθεωρήσεις, καθυστερήσεις….

(ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 9-20/4, ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 21/4-2/5)

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα επανεξετάσουμε πρακτικά ζητήματα και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε προτεραιότητες. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να δούμε που βρισκόμαστε πριν προχωρήσουμε παρακάτω. Κατά συνέπεια, τα νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα δεν επιτρέπονται.

Καλό είναι να ασχοληθούμε με θέματα που έχουμε αφήσει ανολοκλήρωτα, οικονομικά ή συναισθηματικά. Η επικοινωνία θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Μια αλλαγή στον τρόπο που χειριζόμαστε το χρήμα είναι απαραίτητη. Μια επαναξιολόγηση σε ερωτικά θέματα επίσης. Μπορεί να αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε ένα πλάνο που δεν μας προσφέρει πλέον ασφάλεια.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό θα χρειαστεί να προσέξουμε απρόοπτα, ανατροπές, εντάσεις. Έχουμε την τόλμη να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα που σκεφτόμαστε; Αποφάσεις που πάρθηκαν βιαστικά μπορεί να αναθεωρηθούν.

Σταθερές αποφάσεις θα παρθούν και τα σχέδιά μας θα προχωρήσουν μετά τις 3/5.
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ενώ με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.
Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα χρειαστεί να επανεξετάσεις οικονομικά θέματα, αγορές, επενδύσεις καθώς και θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και μη ρισκάρεις χρήματα. Μην προχωράς σε σημαντικές αγορές, κάνε ένα πλάνο εσόδων-εξόδων. Μη δανείζεις, μη δανείζεσαι. Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, σκέψου ρεαλιστικά, μεθόδευσε τις κινήσεις σου και απόφυγε συμπεριφορές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Μην υπογράφεις συμβόλαια , να είσαι ακριβής σε αυτά που λες και κλείσε θέματα του παρελθόντος. Καθυστερήσεις και απρόοπτα θα υπάρχουν. Προετοιμάσου για εναλλακτικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, θα υπάρχουν εξελίξεις σε κάθε τομέα. Πρόσεχε τα λόγια σου μην παρερμηνευτούν και ξεκαθάρισε συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος. Βρες πρακτικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν χωρίς να προσπαθήσεις να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου. Κάνε ένα βήμα πίσω και βάλε προτεραιότητες. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα και πρόσεξε συσκευές επικοινωνίας.
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό έρχονται στην επιφάνεια μπερδεμένες υποθέσεις που σε αγχώνουν. Μυστικά μπορεί να μάθεις ή να χρειαστεί να κρατήσεις. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, όμως μην πάρεις αποφάσεις πριν τον Μάιο που θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα χρειαστεί να επανεξετάσεις φοβίες, ενοχές ή απωθημένα. Τα όνειρά σου μπορεί να είναι σημαδιακά. Κλείσε πρακτικές υποθέσεις και προετοιμάσου για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Κάποιες αλλαγές στη ζωή σου σε προετοιμάζουν για μια νέα πραγματικότητα. Κάνε τον απολογισμό σου και απομακρύνσου από ερωτικές ιστορίες που σε κρατάνε πίσω και σε έχουν πονέσει.
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό πρόσεχε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με φίλους, ομάδες και εταιρείες. Μπορεί να δεις ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν. Δες εκ νέου τα σχέδιά σου αλλά μην θέτεις νέους στόχους. Πρόσεχε τι ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Γνωρίζεις το ζώδιο του αφεντικού σου; Μάθε τις επαγγελματικές εξελίξεις των ζωδίων

Μάθε το ζώδιο του για να δεις πως θα συμπεριφερθείς. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα!

Καρμικές δοκιμασίες: Ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη από 6 Απριλίου - 25 Αυγούστου

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Κρόνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 Απριλίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Survivor Games: Σχέση με παντρεμένο άντρα

Η σχέση με παντρεμένο μπορεί να αποτελέσει μεγάλη παγίδα. Φρόντισες τουλάχιστον να μάθεις το ζώδιο του;

Ζώδια Απριλίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσεται για όλα τα ζώδια;

Λίτσα Πατέρα: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου στο «Πρωινό»

Πώς θα είναι το διήμερο αυτό για κάθε ζώδιο;

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28 Μαρτίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!