Ανάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ανάδρομος ερμής

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου από 13-31/8 και στο ζώδιο του Λέοντα από 1-5/9.

Είναι μια περίοδος αναθεωρήσεων σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, εργασίας. Επανεξετάζουμε θέματα πρακτικά της καθημερινότητάς μας και κλείνουμε θέματα εργασιακά. Άτομα από το παρελθόν με τα οποία είχαμε εκκρεμότητες μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή μας.
Να υπενθυμίσω πως δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις αυτό το μήνα και αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους.

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αναθεωρήσεις στην εργασία και την καθημερινότητά σου. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε συναδελφικές σχέσεις, στον εργασιακό χώρο ή στις αρμοδιότητές σου. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, θα επανεξετάσεις αισθηματικά και δημιουργικά σχέδια. Μετά την ανάδρομη πορεία του, θα διαμορφωθεί μια νέα πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει αναθεωρήσεις σε αισθηματικά θέματα, δημιουργικά σχέδια και θέματα παιδιών. Επανεξετάζεις ένα εγχείρημα που ανέλαβες αλλά και θέματα που αφορούν το μέλλον των παιδιών σου. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, θα γίνουν ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Προσοχή σε ζημιές ηλεκτρικών συσκευών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρνει ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις, να μετακομίσεις. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με οικογενειακά πρόσωπα. Από 1/8, περνώντας στο Λέοντα, αλλάζεις σχέδια και βάζεις άλλες προτεραιότητες έτσι ώστε μετά την ανάδρομη πορεία του να έχει δημιουργηθεί μια άλλη πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο αλλάζει το πρόγραμμά σου και τις μετακινήσεις σου. Προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες έρχονται ξανά στο προσκήνιο προς επανεξέταση. Από τις 1/8, περνώντας στο Λέοντα, απόφυγε οικονομικές συναλλαγές και σημαντικές αγορές. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενεί 3 εκλείψεις: μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7, Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 και Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11/8

ζώδια προβλέψεις
Πλανητικες Επιρροες06 Ιουλίου 2018

Ζώδια Ιουλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Δες το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου

Πλανητικες Επιρροες15 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις | Τι σε περιμένει φέτος;

Πώς θα εξελιχτεί το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

Best of network