Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28 Μαρτίου
Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28 Μαρτίου
Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου
Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ17.03.2017

Άρης στον Ταύρο από 10 Μαρτίου ως 20 Απριλίου

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης είναι η δράση, το θάρρος, οι πρωτοβουλίες, το πάθος, το σεξ. Μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να καταστρέψει καθώς από τη φύση του είναι δυναμικός, ανταγωνιστικός πλανήτης.

Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας αλλά τον χρειαζόμαστε τώρα να μας σταθεροποιήσει καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει απουσία πλανητών από το σταθερό σταυρό. Ο Άρης στον Ταύρο είναι υπομονετικός και επίμονος προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Κινείται αργά και σκέφτεται διπλά. Είναι πειθαρχημένος και πεισματάρης. Εργάζεται σκληρά για να πετύχει και απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του. Αγαπά το πάθος και την ομορφιά. Είναι πρακτικός και δεν αλλάζει κατευθύνσεις.

Ερωτικά, θα αναζητάμε τον αισθησιασμό, την ευχαρίστηση, τα ερωτικά παιχνίδια. Δεν περιπλέκουμε τις καταστάσεις, είμαστε πιστοί. Απολαμβάνουμε το σεξ και εκδηλώνουμε ζήλια. Αναζητάμε τη συναισθηματική ασφάλεια, έχουμε αντοχές αλλά δεν κάνουμε εύκολα νέα ξεκινήματα.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Άρη στον Ταύρο αναζητάς την οικονομική ασφάλεια. Αγωνίζεσαι για τα κεκτημένα σου, ασκείς δύναμη και έλεγχο στα οικονομικά τρίτων, κάνεις σπατάλες για να περνάς καλά. Μη ρισκάρεις, μην κάνεις εύκολα νέες επενδύσεις. Προσπάθησε να λύσεις τώρα τα οικονομικά σου προβλήματα. Προσοχή στα έξοδα ή σε πιθανές μεταβολές εισοδημάτων. Κάποια γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν το σύστημα αξιών σου και να κάνεις αλλαγές στο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου εκφράζεσαι δυναμικά και διεκδικείς ότι σου αξίζει. Διαθέτεις αντοχές, θάρρος, τόλμη, υπομονή, επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Έχεις αυτοπεποίθηση και ξεδιπλώνεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Οι εξελίξεις τώρα θα είναι γρήγορες, βγάζεις στην επιφάνεια ότι σε καταπιέζει και αλλάζεις τη ζωή σου. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου , είσαι πιο νευρική και πεισματάρα, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία αυξάνεται. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις. Επαγγελματικά, θα πάρεις πρωτοβουλίες για ανακατατάξεις και θα δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις. Δεν ανοίγεσαι σε σχέσεις και επαγγελματικά σχέδια. Απομονώνεσαι για να σκεφτείς τι θέλεις, τι χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να αλλάξεις εργασία, αναλύεις τη σχέση σου για να αποφασίσεις πως θα τη βελτιώσεις. Μέχρι να φύγει ο Άρης από αυτή τη θέση, δεν θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τα πράγματα. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις, το άγχος και ο θυμός σου θα είναι αυξημένα. Μπορεί τώρα να σε κατηγορήσουν ή να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν. Κάνε τον απολογισμό σου σχετικά με τα πρόσωπα που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου. Άκου τη διαίσθησή σου πριν πράξεις. Η ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων θα είναι αυξημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει την κοινωνικότητα. Θα θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, να βρίσκεσαι περισσότερο με φιλικά πρόσωπα, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να συμμετέχεις σε ομαδικές εκδηλώσεις. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από αυτές. Βάζεις νέους επαγγελματικούς στόχους και κάνεις συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Νέες γνωριμίες σε βοηθούν να αναπτυχθείς οικονομικά. Έχεις ανάγκη να βγεις από την καθημερινότητα, να παθιαστείς, να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο μέλλον. Το διαδίκτυο σε βοηθά.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Ζυγό | Πώς θα επηρεάσει την ερωτική και οικονομική σου ζωή;

Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 6 Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Τι σημαίνει για εσένα η αλλαγή αυτή;

Προμηνύει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα