Άρης στον Ταύρο από 10 Μαρτίου ως 20 Απριλίου

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης είναι η δράση, το θάρρος, οι πρωτοβουλίες, το πάθος, το σεξ. Μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να καταστρέψει καθώς από τη φύση του είναι δυναμικός, ανταγωνιστικός πλανήτης.

Ο Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε θέση αδυναμίας αλλά τον χρειαζόμαστε τώρα να μας σταθεροποιήσει καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει απουσία πλανητών από το σταθερό σταυρό. Ο Άρης στον Ταύρο είναι υπομονετικός και επίμονος προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Κινείται αργά και σκέφτεται διπλά. Είναι πειθαρχημένος και πεισματάρης. Εργάζεται σκληρά για να πετύχει και απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του. Αγαπά το πάθος και την ομορφιά. Είναι πρακτικός και δεν αλλάζει κατευθύνσεις.

Ερωτικά, θα αναζητάμε τον αισθησιασμό, την ευχαρίστηση, τα ερωτικά παιχνίδια. Δεν περιπλέκουμε τις καταστάσεις, είμαστε πιστοί. Απολαμβάνουμε το σεξ και εκδηλώνουμε ζήλια. Αναζητάμε τη συναισθηματική ασφάλεια, έχουμε αντοχές αλλά δεν κάνουμε εύκολα νέα ξεκινήματα.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Άρη στον Ταύρο αναζητάς την οικονομική ασφάλεια. Αγωνίζεσαι για τα κεκτημένα σου, ασκείς δύναμη και έλεγχο στα οικονομικά τρίτων, κάνεις σπατάλες για να περνάς καλά. Μη ρισκάρεις, μην κάνεις εύκολα νέες επενδύσεις. Προσπάθησε να λύσεις τώρα τα οικονομικά σου προβλήματα. Προσοχή στα έξοδα ή σε πιθανές μεταβολές εισοδημάτων. Κάποια γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν το σύστημα αξιών σου και να κάνεις αλλαγές στο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου εκφράζεσαι δυναμικά και διεκδικείς ότι σου αξίζει. Διαθέτεις αντοχές, θάρρος, τόλμη, υπομονή, επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Έχεις αυτοπεποίθηση και ξεδιπλώνεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Οι εξελίξεις τώρα θα είναι γρήγορες, βγάζεις στην επιφάνεια ότι σε καταπιέζει και αλλάζεις τη ζωή σου. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου , είσαι πιο νευρική και πεισματάρα, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία αυξάνεται. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις. Επαγγελματικά, θα πάρεις πρωτοβουλίες για ανακατατάξεις και θα δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις. Δεν ανοίγεσαι σε σχέσεις και επαγγελματικά σχέδια. Απομονώνεσαι για να σκεφτείς τι θέλεις, τι χρειάζεσαι για να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να αλλάξεις εργασία, αναλύεις τη σχέση σου για να αποφασίσεις πως θα τη βελτιώσεις. Μέχρι να φύγει ο Άρης από αυτή τη θέση, δεν θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τα πράγματα. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις, το άγχος και ο θυμός σου θα είναι αυξημένα. Μπορεί τώρα να σε κατηγορήσουν ή να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν. Κάνε τον απολογισμό σου σχετικά με τα πρόσωπα που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου. Άκου τη διαίσθησή σου πριν πράξεις. Η ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων θα είναι αυξημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει την κοινωνικότητα. Θα θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, να βρίσκεσαι περισσότερο με φιλικά πρόσωπα, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να συμμετέχεις σε ομαδικές εκδηλώσεις. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από αυτές. Βάζεις νέους επαγγελματικούς στόχους και κάνεις συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Νέες γνωριμίες σε βοηθούν να αναπτυχθείς οικονομικά. Έχεις ανάγκη να βγεις από την καθημερινότητα, να παθιαστείς, να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο μέλλον. Το διαδίκτυο σε βοηθά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες24 Μάϊου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες21 Μάϊου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες01 Μάϊου 2018

Ζώδια Μαΐου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια τον Μάιο;

δεύτερη πανσέληνος
Πλανητικες Επιρροες29 Απριλίου 2018

Πανσέληνος στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 30 Απριλίου

Best of network