Ανάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου
Ανάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου
Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα
Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ04.08.2017

Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

έκλειψη σελήνης

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου πραγματοποιείται μια μερική έκλειψη Σελήνης, ορατή από τη χώρα μας. Ας απολαύσουμε αυτό το υπέροχο θέαμα που θα μας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Ήλιος/Άρης έρχονται σε αντίθεση με τη Σελήνη. Εντάσεις αλλά και ανυπομονησία θα κυριαρχούν. Μπορεί να προσπαθούμε να προλάβουμε πράγματα ή να θέλουμε να ξεκινήσουμε νέα πράγματα. Μια νευρικότητα θα υπάρχει απέναντι σε εμπόδια ή αντιρρήσεις. Η ενέργεια, οι ιδέες και η αισιοδοξία θα περισσεύουν. Θα διεκδικούμε με πάθος το δίκιο μας ενώ και εγωιστικές συμπεριφορές είναι πιθανές. Σχέσεις προβληματικές θα ξεκαθαρίσουν, επανασυνδέσεις αλλά και επεισοδιακοί χωρισμοί θα συμβούν. Κλείνουν κύκλοι.

Ο Ήλιος στο Λέοντα βάζει σαν προτεραιότητα την ατομικότητα και την ηγεσία ενώ η Σελήνη ζητά ομαδικότητα και συλλογική δράση. Κοινώς, άτομα με αρχηγικές θέσεις ή εξουσίας έρχονται σε αντίθεση με ομάδες ή την κοινωνία.

Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα που σχηματίζεται ζητά επέκταση και προσωπική ευτυχία. Δικαιοσύνη και εξουσία συγκρούονται μέσα από σκάνδαλα και κρυφές συναλλαγές.
Ευτυχώς, το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία φέρνει αισιοδοξία, τύχη και ηθική προσέγγιση στις καταστάσεις.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Η έκλειψη θα έχει επιρροή περίπου ένα εξάμηνο.  Δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις το μήνα των εκλείψεων! Αφήνουμε τις καταστάσεις να ξεδιπλωθούν από μόνες τους!

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

 

ΚΡΙΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τις φιλίες σου, τον κοινωνικό σου κύκλο, τους στόχους σου. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος σε φιλικές σχέσεις ή μπορεί να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια που προσκρούουν σε εμπόδια. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες για φλερτ, έρωτα, χαρά, διασκέδαση με θέματα που αφορούν φιλίες, ομάδες, συλλόγους, όνειρα. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις σου ή να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία. Η κρίση σου ενδεχομένως δεν θα είναι αντικειμενική.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σου. Προσπαθείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια ή κάποιες αλλαγές στον ένα τομέα επηρεάζουν τον άλλο. Εστιάζεις στην επαγγελματική σου πορεία, προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις ή μπορεί να προσπαθείς να βρεις το δρόμο σου. Ανταγωνισμός, εντάσεις ή πολλές ώρες εργασίας σε εξαντλούν. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην κάνεις σημαντικές κινήσεις τώρα. Διαφωνίες με ανώτερα πρόσωπα είναι πιθανές ή μπορεί να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σεληνιακή έκλειψη σου ζητά να σκεφτείς νέες ιδέες και να σταματήσεις να βλέπεις τα πράγματα υποκειμενικά. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή να μείνεις στο εξωτερικό, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις σπουδές ή σεμινάρια. Γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου αλλάζουν την οπτική σου για τη ζωή και τις σχέσεις σου. Κάποιες μοιραίες συναντήσεις μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές αλλά επιβάλλεται να κινηθείς ψύχραιμα και όχι παρορμητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τα οικονομικά και τα περιουσιακά σου αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες σου. Μην κάνεις καμία σημαντική οικονομική κίνηση τώρα. Μείνε ικανοποιημένη με τα υπάρχοντά σου και μην αφήσεις το ανικανοποίητο να σε καταβάλλει. Νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους, σκέφτεσαι τι χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφαλής ενώ και θέματα συμβίωσης σε απασχολούν. Οι σχέσεις σου επηρεάζουν την ψυχολογία σου και αναθεωρείς το σύστημα αξιών σου. Ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, φόρους, κληρονομικά, χρέη προσπαθώντας να βρεις λύσεις. Δάνεια, οφειλές, κοινά συμφέροντα σε αγχώνουν και ζητούν δράση.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αυγουστιάτικοι έρωτες: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Ανάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Αυγούστου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσεται για όλα τα ζώδια;

Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές με βάση το ζώδιο σου;

Πως ονειρεύονται τα ζώδια τις διακοπές και με ποιους περνούν καλύτερα;

Ερμής στο Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδύμους στα μέσα του καλοκαιριού

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στο Λέοντα και την Αφροδίτη στους Διδύμους; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!