Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Πως θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Ο Ερμής στην Παρθένο (5-29/9) φέρνει εξελίξεις σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Οι σκέψεις μας γίνονται πιο πρακτικές, λεπτομερείς, αναλυτικές, επικριτικές, το μυαλό είναι πιο κοφτερό, ο λόγος πιο ειλικρινής και σαφής. Μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε για δουλειές και να τελειώνουμε με εκκρεμότητες, να ασχοληθούμε με το σώμα μας και την υγεία μας, να βάλουμε ένα πρόγραμμα.
Ο Άρης στην Παρθένο (5/9-22/10), και αυτός με τη σειρά του, μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Η δράση μας είναι πιο πρακτική, μεθοδική, αναλυτική ενώ ασκούμε και κριτική.

Πώς θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ερμής και Άρης στην Παρθένο φέρνουν σε πρώτο πλάνο θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Σου δίνουν τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση, τη διατροφή σου και να βρεις τρόπους να περιορίσεις το άγχος σου. Κάνε γυμναστική. Τακτοποίησε όλες σου τις εκκρεμότητες και βάλε ένα πρόγραμμα. Προώθησε τα σχέδιά σου, δούλεψε σκληρά για να αναγνωριστείς. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, στις αρμοδιότητές σου ή κάποιες εντάσεις με συναδέλφους. Αν ψάχνεις για εργασία, θα σου δοθούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ερμής και Άρης στην Παρθένο φέρνουν εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων. Εξέφρασε τα ταλέντα σου μέσα από ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Η αυτοπεποίθηση και η λίμπιντο είναι στα ύψη. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και ίσως ένα νέο πρόσωπο τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Μπαίνεις για τα καλά στο παιχνίδι του έρωτα. Προβλήματα παιδιών γίνονται η προτεραιότητά σου ενώ δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. Είναι μια δημιουργική περίοδος που σου δίνει τη δυνατότητα να αναγνωριστείς στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ερμής και Άρης στην Παρθένο φέρνουν σε πρώτο πλάνο θέματα οικογενειακά, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πιθανά σενάρια. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της οικογένειας και να μιλήσεις για πρακτικά θέματα με οικεία πρόσωπα. Λύνεις παρεξηγήσεις και προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις και μια δουλειά από το σπίτι. Θέματα γονιών μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν. Προσοχή σε εντάσεις. Κλείσε προβλήματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερμής και Άρης στην Παρθένο φέρνουν σε πρώτο πλάνο μετακινήσεις, επαφές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Επικοινωνείς περισσότερο με τους γύρω σου, εκφράζεις τις απόψεις σου, λαμβάνεις πληροφορίες και οργανώνεις καλύτερα υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι καλή εποχή για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να μάθεις μια ξένη γλώσσα και να ξεκινήσεις μαθήματα οδήγησης. Έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και ασχολείσαι με νέες δραστηριότητες. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται. Κάνε ταξίδια, σεμινάρια, νέα ανοίγματα. Προσοχή στην παρορμητικότητα και τους καβγάδες λόγω επιθετικής έκφρασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενεί 3 εκλείψεις: μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7, Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 και Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11/8

ζώδια προβλέψεις
Πλανητικες Επιρροες06 Ιουλίου 2018

Ζώδια Ιουλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Δες το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου

Πλανητικες Επιρροες15 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις | Τι σε περιμένει φέτος;

Πώς θα εξελιχτεί το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

Best of network