Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ερμης στην παρθενο και άρης στο λέοντα

Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο από 26/7 και θα παραμείνει ως τις 29/9, σε ανάδρομη πορεία από 13/8-5/9. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι πρακτικός, αναλυτικός και αγαπά τη λεπτομέρεια. Εξελίξεις θα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας, στην υγεία, στην εργασία. Είναι καλό διάστημα για να προετοιμάσουμε τα σχέδια του φθινοπώρου. Σ’ αυτή τη θέση ο πλανήτης εκφράζεται φυσιολογικά.

Ο Άρης στο Λέοντα πάλι θέλει να υπερέχει, είναι μαχητικός και εγωιστής. Βάζουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Διεκδικούμε με ζωντάνια και πάθος. Η λίμπιντο είναι ανεβασμένη. Θα βρίσκεται στο ζώδιο αυτό από 21/7-4/9.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου ή με συναδελφικά πρόσωπα, να γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου και κλείσε εκκρεμότητες. Ασχολήσου με τη διατροφή και το σώμα σου και περιόρισε το άγχος σου.
Ο Άρης στο Λέοντα σε βοηθά να βγεις από τη ρουτίνα. Είσαι πιο ζωηρή, παίρνεις πρωτοβουλίες, φλερτάρεις, ρισκάρεις, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Το πάθος και η δημιουργικότητα ξεχειλίζουν, έχεις νέες ιδέες ενώ και ένας απόγονος είναι πιθανό σενάριο αν σε ενδιαφέρει. Ξέρεις να διεκδικείς και να προωθείς την καριέρα σου. Τα εμπόδια εξαφανίζονται, καταφέρνεις ότι βάζεις στο μυαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, παιδιών και δημιουργικότητας. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Ασχολείσαι με θέματα των παιδιών σου και ξεκινάς νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Βγάζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στην επιφάνεια.
Με τον Άρη στο Λέοντα ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή κάποιες εργασίες μπορεί να σε απασχολήσουν. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με οικογενειακά πρόσωπα καθώς μπορεί να μην είναι σύμφωνα με τις αποφάσεις σου ή μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση ή να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες. Συζητάς με οικογενειακά πρόσωπα για πρακτικά θέματα προσπαθώντας να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.
Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Έχεις καλή διάθεση και θέλεις να περνάς καλά. Βγαίνεις με φιλικά πρόσωπα και διασκεδάζεις. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες σε απασχολούν. Κάνεις νέες γνωριμίες και έχεις την ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής στην Παρθένο αυξάνει επαφές και μετακινήσεις. Έχεις ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις σου, να πληροφορηθείς, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις μια εκπαίδευση ή σεμινάρια. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες έρχονται στην επιφάνεια.
Ο Άρης στο Λέοντα σε βάζει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται, μπορεί να κάνεις μια αγορά ή επένδυση ή μπορεί να χαλάσεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. Ρισκάρεις για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πρόσεχε μην βγεις εκτός budget.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες17 Ιουλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες16 Ιουλίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενεί 3 εκλείψεις: μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7, Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 και Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11/8

ζώδια προβλέψεις
Πλανητικες Επιρροες06 Ιουλίου 2018

Ζώδια Ιουλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Δες το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου

Best of network