Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου
Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου
Ερμής στο Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδύμους στα μέσα του καλοκαιριού
Ερμής στο Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδύμους στα μέσα του καλοκαιριού
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ28.07.2017

Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ερμης στην παρθενο και άρης στο λέοντα

Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο από 26/7 και θα παραμείνει ως τις 29/9, σε ανάδρομη πορεία από 13/8-5/9. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι πρακτικός, αναλυτικός και αγαπά τη λεπτομέρεια. Εξελίξεις θα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας, στην υγεία, στην εργασία. Είναι καλό διάστημα για να προετοιμάσουμε τα σχέδια του φθινοπώρου. Σ’ αυτή τη θέση ο πλανήτης εκφράζεται φυσιολογικά.

Ο Άρης στο Λέοντα πάλι θέλει να υπερέχει, είναι μαχητικός και εγωιστής. Βάζουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Διεκδικούμε με ζωντάνια και πάθος. Η λίμπιντο είναι ανεβασμένη. Θα βρίσκεται στο ζώδιο αυτό από 21/7-4/9.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου ή με συναδελφικά πρόσωπα, να γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου και κλείσε εκκρεμότητες. Ασχολήσου με τη διατροφή και το σώμα σου και περιόρισε το άγχος σου.
Ο Άρης στο Λέοντα σε βοηθά να βγεις από τη ρουτίνα. Είσαι πιο ζωηρή, παίρνεις πρωτοβουλίες, φλερτάρεις, ρισκάρεις, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Το πάθος και η δημιουργικότητα ξεχειλίζουν, έχεις νέες ιδέες ενώ και ένας απόγονος είναι πιθανό σενάριο αν σε ενδιαφέρει. Ξέρεις να διεκδικείς και να προωθείς την καριέρα σου. Τα εμπόδια εξαφανίζονται, καταφέρνεις ότι βάζεις στο μυαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, παιδιών και δημιουργικότητας. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Ασχολείσαι με θέματα των παιδιών σου και ξεκινάς νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Βγάζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στην επιφάνεια.
Με τον Άρη στο Λέοντα ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή κάποιες εργασίες μπορεί να σε απασχολήσουν. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με οικογενειακά πρόσωπα καθώς μπορεί να μην είναι σύμφωνα με τις αποφάσεις σου ή μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση ή να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες. Συζητάς με οικογενειακά πρόσωπα για πρακτικά θέματα προσπαθώντας να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.
Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Έχεις καλή διάθεση και θέλεις να περνάς καλά. Βγαίνεις με φιλικά πρόσωπα και διασκεδάζεις. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες σε απασχολούν. Κάνεις νέες γνωριμίες και έχεις την ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής στην Παρθένο αυξάνει επαφές και μετακινήσεις. Έχεις ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις σου, να πληροφορηθείς, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις μια εκπαίδευση ή σεμινάρια. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες έρχονται στην επιφάνεια.
Ο Άρης στο Λέοντα σε βάζει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται, μπορεί να κάνεις μια αγορά ή επένδυση ή μπορεί να χαλάσεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. Ρισκάρεις για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πρόσεχε μην βγεις εκτός budget.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Ζυγό | Πώς θα επηρεάσει την ερωτική και οικονομική σου ζωή;

Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 6 Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Τι σημαίνει για εσένα η αλλαγή αυτή;

Προμηνύει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα