Ερμής στο Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδύμους στα μέσα του καλοκαιριού

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στο Λέοντα και την Αφροδίτη στους Διδύμους; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ο Ερμής στο Λέοντα είναι φαφλατάς και δεν έχει σωστή κρίση. Χρησιμοποιεί τη λογική για να δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα. Έχει πάθος στο λόγο, είναι καλός ηθοποιός και καλλιτέχνης. Οι όψεις που σχηματίζει αυτό το μήνα φέρνουν στη σκηνή ερωτικές γνωριμίες και επαγγελματικές ευκαιρίες, τα σχέδιά μας πραγματοποιούνται, η δημιουργικότητά μας είναι αυξημένη και οι ιδέες μας πρωτοποριακές. Θα μείνει ως τις 25/7.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα μείνει ως τις 31/7. Το φλερτ, η επικοινωνία, η εξωστρέφεια είναι στη σκηνή. Οι σχέσεις είναι επιφανειακές και μεταβαλλόμενες. Η κοινωνικότητα βρίσκεται στα ύψη. Νέες γνωριμίες μας χαρίζουν χαρά αλλά προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Κάποια εμπόδια μπορεί να δημιουργηθούν την τελευταία εβδομάδα αλλά γρήγορα θα απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στο Λέοντα και την Αφροδίτη στους Διδύμους;
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής φέρνει έρωτα και διασκέδαση. Κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και θέλεις να νιώθεις σα μικρό παιδί. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη. Είναι καλό το διάστημα για διακοπές.
Η Αφροδίτη αυξάνει την επικοινωνία και τη διάθεση για νέες γνωριμίες. Κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται. Σχέσεις με γείτονες, συγγενείς, αδέρφια βελτιώνονται και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Μάθε νέα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείς να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή να τακτοποιήσεις θέματα ακινήτων.
Η Αφροδίτη σου ζητά να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν ή θα ισορροπήσουν έσοδα/έξοδα. Αγορές και επενδύσεις ευνοούνται. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή είσαι επικοινωνιακή, κάνεις νέες γνωριμίες και προωθείς τις ιδέες σου για να εξελιχτείς επαγγελματικά. Μπορεί να συναντήσεις συγγενείς ή να κάνεις μια κοντινή απόδραση για να χαλαρώσεις. Επαφές, διαπραγματεύσεις, μετακινήσεις ευνοούνται.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και κατακτάς το πρόσωπο που επιθυμείς. Οι συνεργασίες σου αποδίδουν χρήμα που το ξοδεύεις για να περνάς καλά. Κάποιες προσωρινές δυσκολίες και απογοητεύσεις είναι πιθανές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Κάποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε έσοδα-έξοδα ενώ μπορεί να βγεις κερδισμένη από τυχερά παιχνίδια. Μιλάς πολύ για το χρήμα ενώ θέλεις να απολαύσεις και τις χαρές της ζωής.
Η Αφροδίτη σου ζητά να χαλαρώσεις. Παρασκήνιο επικρατεί σε σχέσεις και συνεργασίες, κάποιες αλλαγές προετοιμάζονται. Η έμπνευσή σου είναι στα ύψη ενώ και η διαίσθησή σου είναι αυξημένη. Απόφυγε το κουτσομπολιό. Μια κρυφή σχέση είναι πιθανό να δημιουργηθεί.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες23 Απριλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες23 Απριλίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες20 Απριλίου 2018

Εφηβικοί έρωτες | Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα και την απογοήτευση;

Διανύεις την περίοδο της εφηβείας και οι αντιδράσεις στον έρωτα διαφέρουν

ερωτικά απριλίου
Πλανητικες Επιρροες13 Απριλίου 2018

Ερωτικά Απριλίου | Πώς θα εξελιχθούν αυτόν το μήνα;

Ο πλανήτης της αγάπης διανύει το ζώδιο του Ταύρου και σταθεροποιεί τις σχέσεις μας

ζώδια απριλίου
Πλανητικες Επιρροες01 Απριλίου 2018

Ζώδια Απριλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια αυτόν το μήνα;

δεύτερη πανσέληνος
Πλανητικες Επιρροες30 Μαρτίου 2018

Δεύτερη πανσέληνος τον Μάρτιο | Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στον Ζυγό ή αλλιώς Blue Moon!

Best of network