Ερωτικά Μαρτίου με ανάδρομη Αφροδίτη

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων το Μάρτιο;

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκινάει με μια ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό και μας ζητά να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας, να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω ή να φύγουμε οριστικά από ένα δεσμό που δεν μας εκφράζει. Παλαιότερες σχέσεις επιστρέφουν και ζητούν ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι κατάλληλος ο μήνας για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, ούτε θα πρέπει να πιστεύουμε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Η Αφροδίτη στον Κριό βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, εντάσεις, μια ανησυχία ή νευρικότητα μπορεί να μας χαρακτηρίζουν. Το συναίσθημα δεν εκφράζεται εύκολα, είμαστε περισσότερο εγωκεντρικοί και απαιτητικοί. Δεν είναι ένας μήνας δράσης αλλά μια περίοδος επανεξέτασης με σκοπό να καταλήξουμε σε μια πιο αντικειμενική απόφαση.

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Μάρτιο;

ΚΡΙΟΣ
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, οι σχέσεις σου βρίσκονται σε φάση αναθεώρησης, επαναπροσδιορισμού. Μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις και σε μια παλαιότερη σχέση. Οι ισορροπίες είναι διαταραγμένες. Το όνειρο δεν συνοδεύει την αλήθεια και δεν καταλήγουν όλες οι σχέσεις στην ευτυχία. Μπορεί να απογοητευτείς,όμως νέες εκπλήξεις σε περιμένουν παρακάτω. Η κατάσταση αυτό το μήνα είναι περίπλοκη και μπορεί να αμφισβητήσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή μπορεί να τεθεί ζήτημα εμπιστοσύνης. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε αναστάτωση, ένας χωρισμός ή η εμπλοκή τρίτων προσώπων είναι πιθανά. Η νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σε ενθαρρύνει σε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή τα συναισθήματά σου να αλλάξουν ή να στρέψεις την προσοχή σου σε μια κρυφή σχέση. Μείνε επιφυλακτική καθώς η σχέση αυτή μπορεί να φανεί επιπόλαιη ή επιφανειακή. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα. Επανεξέτασε τη σχέση σου σε σχέση με τις ανάγκες σου. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια κρυφά συναισθήματα που δεν μπορείς να εκφράσεις λόγω κάποιου μπερδέματος. Σε τυχόν νέες γνωριμίες, ο επόμενος μήνας θα κρίνει τη δυναμική τους. Αυτό το μήνα δεν μπορείς να εκφραστείς ξεκάθαρα. Παρασκήνιο και μυστικές συμφωνίες είναι πιο πιθανά. Ευτυχώς, ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει γοητεία και σεξαπίλ. Φλερτ με φιλικά πρόσωπα είναι πιθανό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη γοητεύεις, παθιάζεσαι, εκφράζεσαι πιο επιθετικά ή υπερβολικά. Θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να ακούσεις με μεγαλύτερη προσοχή τις ανάγκες του συντρόφου σου. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσεις τα σχέδια και τις επιθυμίες του αν θέλεις να αποφύγεις συναισθηματικά μπερδέματα και εντάσεις. Οι εναλλαγές διάθεσής σου θα είναι το χαρακτηριστικό του μήνα. Η πανσέληνος στις 12 θα σε βρει διχασμένη και αναποφάσιστη ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Η νέα Σελήνη στις 28 θα σε προβληματίσει σχετικά με μια φιλία ή ερωτική έλξη που μέχρι τώρα είχε αμφίρροπο χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη κάνε ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου. Λειτούργησε περισσότερο προστατευτικά και λιγότερο εγωιστικά, δες τα πράγματα διαφορετικά. Μοιράσου πράγματα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλές προκλήσεις αλλά μην δεσμευτείς αν δεν σιγουρευτείς πως συναισθήματα και επιθυμίες συμπίπτουν. Χρησιμοποίησε τον Ήλιο και τον Ερμή για αποδράσεις και ρομαντικές συζητήσεις. Κράτα την επαγγελματική σου ζωή μακριά από την προσωπική.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες23 Μαρτίου 2018

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό! Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Ξεκινά στις 23 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου

Πλανητικες Επιρροες16 Μαρτίου 2018

Αφροδίτη στον Κριό | Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της καλαισθησίας αλλά και των αποκτημάτων

Best of network