Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου
Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου
Ζώδια Μαρτίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
Ζώδια Μαρτίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ03.03.2017

Ερωτικά Μαρτίου με ανάδρομη Αφροδίτη

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων το Μάρτιο;

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκινάει με μια ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό και μας ζητά να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας, να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω ή να φύγουμε οριστικά από ένα δεσμό που δεν μας εκφράζει. Παλαιότερες σχέσεις επιστρέφουν και ζητούν ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι κατάλληλος ο μήνας για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, ούτε θα πρέπει να πιστεύουμε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Η Αφροδίτη στον Κριό βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, εντάσεις, μια ανησυχία ή νευρικότητα μπορεί να μας χαρακτηρίζουν. Το συναίσθημα δεν εκφράζεται εύκολα, είμαστε περισσότερο εγωκεντρικοί και απαιτητικοί. Δεν είναι ένας μήνας δράσης αλλά μια περίοδος επανεξέτασης με σκοπό να καταλήξουμε σε μια πιο αντικειμενική απόφαση.

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Μάρτιο;

ΚΡΙΟΣ
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, οι σχέσεις σου βρίσκονται σε φάση αναθεώρησης, επαναπροσδιορισμού. Μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις και σε μια παλαιότερη σχέση. Οι ισορροπίες είναι διαταραγμένες. Το όνειρο δεν συνοδεύει την αλήθεια και δεν καταλήγουν όλες οι σχέσεις στην ευτυχία. Μπορεί να απογοητευτείς,όμως νέες εκπλήξεις σε περιμένουν παρακάτω. Η κατάσταση αυτό το μήνα είναι περίπλοκη και μπορεί να αμφισβητήσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή μπορεί να τεθεί ζήτημα εμπιστοσύνης. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε αναστάτωση, ένας χωρισμός ή η εμπλοκή τρίτων προσώπων είναι πιθανά. Η νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σε ενθαρρύνει σε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή τα συναισθήματά σου να αλλάξουν ή να στρέψεις την προσοχή σου σε μια κρυφή σχέση. Μείνε επιφυλακτική καθώς η σχέση αυτή μπορεί να φανεί επιπόλαιη ή επιφανειακή. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα. Επανεξέτασε τη σχέση σου σε σχέση με τις ανάγκες σου. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια κρυφά συναισθήματα που δεν μπορείς να εκφράσεις λόγω κάποιου μπερδέματος. Σε τυχόν νέες γνωριμίες, ο επόμενος μήνας θα κρίνει τη δυναμική τους. Αυτό το μήνα δεν μπορείς να εκφραστείς ξεκάθαρα. Παρασκήνιο και μυστικές συμφωνίες είναι πιο πιθανά. Ευτυχώς, ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει γοητεία και σεξαπίλ. Φλερτ με φιλικά πρόσωπα είναι πιθανό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη γοητεύεις, παθιάζεσαι, εκφράζεσαι πιο επιθετικά ή υπερβολικά. Θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να ακούσεις με μεγαλύτερη προσοχή τις ανάγκες του συντρόφου σου. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσεις τα σχέδια και τις επιθυμίες του αν θέλεις να αποφύγεις συναισθηματικά μπερδέματα και εντάσεις. Οι εναλλαγές διάθεσής σου θα είναι το χαρακτηριστικό του μήνα. Η πανσέληνος στις 12 θα σε βρει διχασμένη και αναποφάσιστη ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Η νέα Σελήνη στις 28 θα σε προβληματίσει σχετικά με μια φιλία ή ερωτική έλξη που μέχρι τώρα είχε αμφίρροπο χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη κάνε ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου. Λειτούργησε περισσότερο προστατευτικά και λιγότερο εγωιστικά, δες τα πράγματα διαφορετικά. Μοιράσου πράγματα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλές προκλήσεις αλλά μην δεσμευτείς αν δεν σιγουρευτείς πως συναισθήματα και επιθυμίες συμπίπτουν. Χρησιμοποίησε τον Ήλιο και τον Ερμή για αποδράσεις και ρομαντικές συζητήσεις. Κράτα την επαγγελματική σου ζωή μακριά από την προσωπική.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Γνωρίζεις το ζώδιο του αφεντικού σου; Μάθε τις επαγγελματικές εξελίξεις των ζωδίων

Μάθε το ζώδιο του για να δεις πως θα συμπεριφερθείς. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα!

Καρμικές δοκιμασίες: Ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη από 6 Απριλίου - 25 Αυγούστου

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Κρόνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 Απριλίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 9 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Αναβολές, ακυρώσεις, αναθεωρήσεις, καθυστερήσεις....

Survivor Games: Σχέση με παντρεμένο άντρα

Η σχέση με παντρεμένο μπορεί να αποτελέσει μεγάλη παγίδα. Φρόντισες τουλάχιστον να μάθεις το ζώδιο του;

Ζώδια Απριλίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσεται για όλα τα ζώδια;

Λίτσα Πατέρα: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου στο «Πρωινό»

Πώς θα είναι το διήμερο αυτό για κάθε ζώδιο;