Ερωτικά Μαρτίου | Ποια θα είναι η εξέλιξη στους έρωτές μας τον μήνα αυτό;

Το πάθος παίρνει τη θέση του ρομαντισμού και ανάβει φωτιές

Με την Αφροδίτη να διανύει το ζώδιο του Κριού, ο έρωτας είναι παρορμητικός και παθιασμένος. Το πάθος παίρνει τη θέση του ρομαντισμού και ανάβει φωτιές.

Ερωτικά Μαρτίου |  Ποια θα είναι η εξέλιξη στους έρωτές μας το μήνα αυτό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 7, βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Είσαι πιο ελκυστική και βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής. Με τον ανάδρομο Ερμή προς τα τέλη του μήνα, επίσης στο ζώδιό σου, ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία. Σκέψου διπλά πριν πάρεις αποφάσεις και πράξε συνειδητοποιημένα για να πετύχει αυτή τη φορά. Αν είσαι μόνη, μια νέα και δυνατή γνωριμία είναι πιθανή, πράξε μέχρι τις 23 που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος.  Η πανσέληνος στις 31 στο απέναντι ζώδιο φέρνει προβληματισμούς και πιέζει τις ισορροπίες των σχέσεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, το τοπίο είναι θολό στην αισθηματική σου ζωή. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση, όμως εσύ δεν νιώθεις γεμάτη, είσαι απογοητευμένη ή πολύ παθιασμένη. Γκρίνια και επιθετικότητα έρχονται στη σκηνή και το ανικανοποίητο επικρατεί. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου στο κομμάτι σχέσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 17, ένα φιλικό πρόσωπο σε βοηθά να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις. Στις 31, η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και ανανεώνει τις σχέσεις σου, τα πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα. Μέχρι τότε, προσοχή σε ότι δεν είναι ξεκάθαρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, από τις 7, φέρνει ευκαιρίες στον έρωτα. Μπορεί να κάνεις μια νέα και σταθερή σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου ή ξεκαθαρίζεις καταστάσεις. Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και με φιλικά πρόσωπα είναι επίσης πιθανό ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 23 αλλάζει τα σχέδιά σου. Ότι νέο ξεκινήσει αυτήν την περίοδο θα έχει προσωρινό χαρακτήρα. Μπορεί να επιστρέψει και άτομο του παρελθόντος, από τον ερωτικό ή φιλικό τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο επικρατεί το πάθος αλλά και κτητικότητα και εμμονές. Με την Αφροδίτη, από τις 31, θα είσαι πιο εσωστρεφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 7, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σε απασχολεί περισσότερο η εικόνα που έχουν οι άλλοι για τη σχέση σου ή μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις και εντάσεις. Η καριέρα αυτό το μήνα είναι πιο σημαντική από την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να μην έχεις και το χρόνο να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με τη νέα Σελήνη στις 17 ξεπερνάς θέματα του παρελθόντος. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, από τις 18, αυξάνεται η ερωτική σου επιθυμία, μπορεί να κάνεις και νέες γνωριμίες, όμως ενδεχομένως δεν θα έχουν διάρκεια. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο πιεστικό ενώ με την Αφροδίτη από τις 31, η κατάσταση καλυτερεύει.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, από τις 7, φέρνει την περιπέτεια στην ερωτική σου ζωή. Αναζητάς νέους ορίζοντες, ασχολείσαι περισσότερο με τον σύντροφό σου, η ερωτική επιθυμία σε κατακλύζει και αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο άλλης κουλτούρας, με διαφορετική κοσμοθεωρία από τη δική σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να αποδράσεις,  να τονώσεις την προσωπική σου ζωή. Η νέα Σελήνη στις 17 φέρνει ερωτικό πάθος. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, σου δίνεται η ευκαιρία να ξαναδείς τη γενική σου εικόνα. Δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 31, ο έρωτας δεν θα είναι η προτεραιότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 7, αυξάνει τη σεξουαλικότητά σου αλλά και τη ζήλια σου που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Ο Άρης, ως τις 17, κάνει τους πάντες απαιτητικούς και επιθετικούς προς εσένα. Η νέα Σελήνη στις 17 στο απέναντι ζώδιο ανανεώνει τη σχέση σου και μπορεί να φέρει και ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα παίξει ρόλο τον επόμενο μήνα. Με τον Ερμή, από τις 23, θα ξανασκεφτείς κατά πόσο συμβαδίζεις με το ταίρι σου. Το τελευταίο δεκαήμερο μπορεί το ταίρι σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη από την παρουσία σου. Με την Αφροδίτη, από τις 31, είσαι πιο αισιόδοξη. Δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ένα πιο φιλικό και ερωτικό Απρίλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες25 Ιουνίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες25 Ιουνίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες15 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις | Τι σε περιμένει φέτος;

Πώς θα εξελιχτεί το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

Πλανητικες Επιρροες08 Ιουνίου 2018

Ερωτικά Ιουνίου | Πώς θα εξελιχθούν αυτό τον μήνα;

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουμε ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματικά ασφαλείς

Πλανητικες Επιρροες01 Ιουνίου 2018

Ζώδια Ιουνίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια τον Ιούνιο;

Best of network