Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου
Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου
Ερμής και Άρης στην Παρθένο
Ερμής και Άρης στην Παρθένο
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ18.09.2017

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέα ξεκινήματα σε καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Είναι η στιγμή να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής, να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό και να χαλαρώσουμε.

Θα χρειαστεί τα ξεκινήματα αυτά να γίνουν με προσεκτικά βήματα καθώς η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα δείχνει πως το κλίμα θα είναι θολό, γεμάτο ασάφειες και σύγχυση, εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά ενώ προβλήματα θα αντιμετωπίσουμε και με το υγρό στοιχείο (καταστροφές).

Η χιαστή όψη ΄Ηλιου/Σελήνης με Ουρανό και η αντίθεσή τους με τον Χείρωνα δείχνει πως ένα ξαφνικό γεγονός θα φέρει στην επιφάνεια τραύματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Μέσα από αλλαγές, θα έρθει και η ίαση.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει τους προβληματισμούς σου για θέματα εργασίας και υγείας. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια νέα αρχή στην εργασία σου, να αλλάξουν τα ωράριά σου ή το καθημερινό σου πρόγραμμα ή και η σχέση σου με συναδέλφους. Έχεις ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά κάποια πράγματα ίσως να σε περιορίζουν. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, ασχολήσου με την υγεία σου και κόψε κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέες ευκαιρίες στον έρωτα. Μπορεί να ερωτευτείς, να ξεκινήσεις δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια ή ακόμα και να αποκτήσεις απόγονο. Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Επιδιώκεις να γίνεις πιο δημιουργική στην εργασία σου. Πρόσφατες γνωριμίες τώρα θα εξελιχθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά, σπιτιού και ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση, να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι ή έναν συγκάτοικο. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις και κάποιο οικογενειακό ή αγαπημένο σου πρόσωπο. Ξεκαθαρίζεις θέματα του παρελθόντος, παίρνεις τις αποφάσεις σου και προχωράς μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να κάνεις νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις. Μέσα από κάποιες συνομιλίες για το επαγγελματικό σου μέλλον, μπορεί να πάρεις αποφάσεις γι’ αυτό. Δικτυώνεσαι μέσα από νέες γνωριμίες, αποκτάς νέους συμμάχους και επεκτείνεσαι. Αδέρφια και συγγενείς σε απασχολούν. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθείς ή να στεναχωρήσεις αγαπημένα πρόσωπα.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Ζυγό | Πώς θα επηρεάσει την ερωτική και οικονομική σου ζωή;

Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 6 Νοεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό | Τι σημαίνει για εσένα η αλλαγή αυτή;

Προμηνύει νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

Δίας στον Σκορπιό | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημαντική όψη που θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής, του πάχους

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Οκτωβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα