Καρμικές δοκιμασίες: Ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη από 6 Απριλίου - 25 Αυγούστου
Καρμικές δοκιμασίες: Ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη από 6 Απριλίου - 25 Αυγούστου
Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 9 Απριλίου έως 2 Μαΐου
Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από 9 Απριλίου έως 2 Μαΐου
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ10.04.2017

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 Απριλίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στο Ζυγό

Η πανσέληνος στο Ζυγό καθώς και οι όψεις που σχηματίζονται φέρνουν ανατροπές,αλλαγές, απρόσμενα συμβάντα, συγκρούσεις και εντάσεις που συνοδεύονται από παρορμητισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Μπορεί να έχουμε ανάγκη την ασφάλεια, όμως οι αναθεωρήσεις, λόγω ανάδρομων πλανητών, είναι αναπόφευκτες. Σχέσεις και συνεργασίες εξετάζονται λεπτομερώς για να ισορροπήσουν. Όλα σιγοβράζουν μέσα μας πριν κατασταλάξουν. Υπάρχει ανάγκη για αλλαγή, το ανικανοποίητο μας κυριεύει, οι μεθοδεύσεις είναι υπόγειες. Ψυχραιμία και έξυπνοι ελιγμοί θα χρειαστούν για να αποφύγουμε εκρήξεις και επαναστατικές συμπεριφορές. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον επόμενο μήνα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει με ανατρεπτικό, επαναστατικό ή πρωτοποριακό τρόπο καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ανάγκη της αλλαγής, της μεταμόρφωσης. Απόφυγε τις εντάσεις και κινήσου ψύχραιμα και υπομονετικά. Αν σχέσεις ή συνεργασίες είναι προβληματικές, άσε πίσω σου το παρελθόν και προχώρα σε κάτι νέο. Η ανάγκη σου για εξέλιξη θα πρέπει να εκφραστεί με ομαλό τρόπο. Πάρε σοβαρές αποφάσεις τον επόμενο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Έχεις ανάγκη την ξεκούραση, την απόλαυση, τη διασκέδαση. Να αποδράσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Βάλε ένα στοπ στην εργασιακή ρουτίνα, χαλάρωσε και βγες από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Άσε στην άκρη τις υποχρεώσεις σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις δριμύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τον έρωτα και τα δημιουργικά σου σχέδια. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινείται στο κοντινό σου περιβάλλον ή μπορεί να αποφασίσεις να βάλεις ένα τέλος αν στο μεταξύ σας υπάρχουν διαφορές. Μπορεί να εγκαταλείψεις κάποια σχέδιά σου που σε απομακρύνουν από την επαγγελματική σου εξέλιξη ή σε κουράζουν και δεν αποδίδουν οικονομικά. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει. Ξεκαιθάρισε τι θέλεις μέσα σου πριν αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, παρελθόν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, κάτι που θα σε ανανεώσει. Τώρα λειτουργείς με το συναίσθημα και σύμφωνα με τις εμπειρίες σου. Έρχεσαι κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και περνάς όμορφες στιγμές. Κάποιες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια ίσως ξυπνήσουν. Οικογενειακά θέματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει στις σχέσεις σου με τους γονείς.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Πως θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Οι ερωτικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου

Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι περιμένει αυτόν το μήνα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου

SAROS 145- Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη