Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 Απριλίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στο Ζυγό

Η πανσέληνος στο Ζυγό καθώς και οι όψεις που σχηματίζονται φέρνουν ανατροπές,αλλαγές, απρόσμενα συμβάντα, συγκρούσεις και εντάσεις που συνοδεύονται από παρορμητισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Μπορεί να έχουμε ανάγκη την ασφάλεια, όμως οι αναθεωρήσεις, λόγω ανάδρομων πλανητών, είναι αναπόφευκτες. Σχέσεις και συνεργασίες εξετάζονται λεπτομερώς για να ισορροπήσουν. Όλα σιγοβράζουν μέσα μας πριν κατασταλάξουν. Υπάρχει ανάγκη για αλλαγή, το ανικανοποίητο μας κυριεύει, οι μεθοδεύσεις είναι υπόγειες. Ψυχραιμία και έξυπνοι ελιγμοί θα χρειαστούν για να αποφύγουμε εκρήξεις και επαναστατικές συμπεριφορές. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον επόμενο μήνα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει με ανατρεπτικό, επαναστατικό ή πρωτοποριακό τρόπο καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ανάγκη της αλλαγής, της μεταμόρφωσης. Απόφυγε τις εντάσεις και κινήσου ψύχραιμα και υπομονετικά. Αν σχέσεις ή συνεργασίες είναι προβληματικές, άσε πίσω σου το παρελθόν και προχώρα σε κάτι νέο. Η ανάγκη σου για εξέλιξη θα πρέπει να εκφραστεί με ομαλό τρόπο. Πάρε σοβαρές αποφάσεις τον επόμενο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Έχεις ανάγκη την ξεκούραση, την απόλαυση, τη διασκέδαση. Να αποδράσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Βάλε ένα στοπ στην εργασιακή ρουτίνα, χαλάρωσε και βγες από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Άσε στην άκρη τις υποχρεώσεις σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις δριμύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τον έρωτα και τα δημιουργικά σου σχέδια. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινείται στο κοντινό σου περιβάλλον ή μπορεί να αποφασίσεις να βάλεις ένα τέλος αν στο μεταξύ σας υπάρχουν διαφορές. Μπορεί να εγκαταλείψεις κάποια σχέδιά σου που σε απομακρύνουν από την επαγγελματική σου εξέλιξη ή σε κουράζουν και δεν αποδίδουν οικονομικά. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει. Ξεκαιθάρισε τι θέλεις μέσα σου πριν αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, παρελθόν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση, κάτι που θα σε ανανεώσει. Τώρα λειτουργείς με το συναίσθημα και σύμφωνα με τις εμπειρίες σου. Έρχεσαι κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και περνάς όμορφες στιγμές. Κάποιες αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια ίσως ξυπνήσουν. Οικογενειακά θέματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει στις σχέσεις σου με τους γονείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες24 Μάϊου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες21 Μάϊου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες01 Μάϊου 2018

Ζώδια Μαΐου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια τον Μάιο;

δεύτερη πανσέληνος
Πλανητικες Επιρροες29 Απριλίου 2018

Πανσέληνος στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 30 Απριλίου

Best of network