Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 Ιουλίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στο Σκορπιό

Είναι μια δύσκολη πανσέληνος, ένα μεταμορφωτικό φεγγάρι καθώς συμμετέχουν σ’ αυτό ΄Αρης/Πλούτωνας. Τα συναισθήματα γίνονται εκρηκτικά, τα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούνται ξεσπάσματα. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει γεγονότα και θα μας δοκιμάσει ψυχολογικά. θα κλείσει κύκλους σε επαγγελματικά θέματα αλλά και κοινωνικά.

Προσοχή στην επιθετικότητα, το θυμό, τους καβγάδες, τα αρνητικά συναισθήματα, τις τάσεις μας για επιβολή.

Θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν μέχρι να περάσει η επιρροή της. Ας κινηθούμε συμβιβαστικά προκειμένου να διατηρήσουμε τις ισορροπίες. Ένα όνειρο για το οποίο έχουμε παλέψει σκληρά θα εκπληρωθεί.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν ές,πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου καθώς και τις σχέσεις σου με άτομα κύρους ή εξουσίας. Λύνονται θέματα που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα αλλά και παρεξηγήσεις. Είναι καλό διάστημα για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε διάφορα επαγγελματικά εγχειρήματα. Σχέσεις με πατέρα ή μεγαλύτερα πρόσωπα ευνοούνται. Είναι πιθανό επίσης να σε απασχολήσουν το status σου και η πορεία της καριέρας σου. Κάθε αλλαγή θα είναι καθοριστική για το μέλλον σου. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα, θέματα με συγγενείς, θέματα με το εξωτερικό. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια εκπαίδευση για να προωθήσεις την καριέρα σου. Συνεργασίες με το εξωτερικό ή και νομικά θέματα ευνοούνται. Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή και σεμινάρια ευνοούνται επίσης. Θα έχεις ευκαιρία για περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες. Η οπτική σου για τη ζωή αλλάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, τράπεζες. Μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστούσαν ή να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις σε οφειλές. Κάποια αλλαγή στα εισοδήματα του συντρόφου σου ή κληρονομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε επηρεάσουν είναι πιθανές. Απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου και να περάσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά. Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρξουν και στην καριέρα σου ή μια αλλαγή σε συναδελφικό επίπεδο ή μπορεί να συνεργαστείς με άτομα από το παρελθόν. Προώθησε τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σου. Μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που στην αρχή θα σε αγχώσει ή μπορεί να αυξηθούν οι ώρες εργασίας σου. Νέες ευθύνες μπορεί να σου ανατεθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου για να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και ασχολήσου με τη διατροφή και την υγεία σου. Κάνε γυμναστική και περιπάτους.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες20 Απριλίου 2018

Εφηβικοί έρωτες | Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα και την απογοήτευση;

Διανύεις την περίοδο της εφηβείας και οι αντιδράσεις στον έρωτα διαφέρουν

Πλανητικες Επιρροες20 Απριλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

ερωτικά απριλίου
Πλανητικες Επιρροες13 Απριλίου 2018

Ερωτικά Απριλίου | Πώς θα εξελιχθούν αυτόν το μήνα;

Ο πλανήτης της αγάπης διανύει το ζώδιο του Ταύρου και σταθεροποιεί τις σχέσεις μας

Πλανητικες Επιρροες09 Απριλίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

ζώδια απριλίου
Πλανητικες Επιρροες01 Απριλίου 2018

Ζώδια Απριλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια αυτόν το μήνα;

δεύτερη πανσέληνος
Πλανητικες Επιρροες30 Μαρτίου 2018

Δεύτερη πανσέληνος τον Μάρτιο | Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στον Ζυγό ή αλλιώς Blue Moon!

Best of network