Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Η πανσέληνος αυτή, σε ζώδιο της φωτιάς, έχει να κάνει με την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, τον ανταγωνισμό, το εγώ μας, το θάρρος μας.

Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα κορυφωθούν γεγονότα που ξεκίνησαν με την νέα Σελήνη στις 20/9.

Οι όψεις που σχηματίζονται στο φεγγάρι αυτό είναι η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη που μπορεί να φέρει πάθος αλλά και εντάσεις και διαφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω διαφορετικών απόψεων. Το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα φέρνει συγκρούσεις σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Ερμής και Άρης στο Ζυγό και σε αντίθεση με τη Σελήνη δηλώνουν πως η επικοινωνία θα είναι σημαντική το διάστημα αυτό. Μέσα από τις εντάσεις, μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να τις θεμελιώσουμε πάνω σε νέες βάσεις.
Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να κλείσεις έναν κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες συζητήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια νέα πρόταση στον επαγγελματικό τομέα. Μίλα ανοιχτά για τις απόψεις και τα συναισθήματά σου για να κάνεις βελτιώσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει παρασκήνιο αλλά και αυξημένο όγκο εργασίας. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, προσοχή λίγο παραπάνω στην υγεία καθώς είσαι πιο ευαίσθητη σε ιώσεις και κρυολογήματα. Η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη ενώ και κάποιες φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Άκου την εσωτερική σου φωνή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Κριό μπορεί να φέρει νέες φιλίες, νέες σχέσεις ή την εμπλοκή σου σε δημιουργικές συλλογικές δραστηριότητες. Η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη ενώ κάνεις και νέα όνειρα. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο με το οποίο θα υπάρχει καλή επικοινωνία και χημεία ή μπορεί φιλικά πρόσωπα να σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να βάλεις νέους στόχους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες20 Ιουλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες16 Ιουλίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενεί 3 εκλείψεις: μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7, Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 και Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11/8

ζώδια προβλέψεις
Πλανητικες Επιρροες06 Ιουλίου 2018

Ζώδια Ιουλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Δες το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου

Best of network