Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό σου ζητά να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στην εργασία σου που να αφορούν μια δραστηριότητά σου ή τη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Μπορεί πάλι κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή στις σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα να επηρεάσουν την καριέρα σου. Δες καλύτερα τις φιλοδοξίες σου.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι, να δεις ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές ή ένα μεταπτυχιακό ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι για να κλείσεις κάποια συμφωνία ή να δεις κάποιους συνεργάτες. Φαίνεται αυτό το διάστημα να αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, να βλέπεις με διαφορετική ματιά τις καταστάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Νομικά ζητήματα ή θέματα με μακρινούς συγγενείς μπορεί να τακτοποιηθούν με διπλωματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει τα κοινά οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φόβους και απωθημένα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με τη μεταφυσική ή με πράγματα που γεμίζουν τον πνευματικό σου κόσμο. Θα ασχοληθείς επίσης με οφειλές, χρωστούμενα, επενδύσεις αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σου. Επαναπροσδιόρισε τον τρόπο που διαμορφώνεις το budget σου.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σε αναγκάζει να δεις τα κακώς κείμενα μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Θα υπάρξουν εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στην εργασία σου ή σε συναδέρφους ή κάποιες συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος. Μπορεί πάλι να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και συζητήσεις για την κοινή σας πορεία. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου και να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα ή να υπάρξει παρασκήνιο που θα σε αγχώσει. Οι ρυθμοί θα είναι έντονοι και θα ψάχνεις χρόνο για ξεκούραση. Προσοχή σε μικροατυχήματα, ιώσεις και κρυολογήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Ξεκίνα δραστηριότητες για να εκτονώνεις τις εντάσεις και να αποβάλλεις το στρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες20 Ιουλίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες16 Ιουλίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Ιουλίου 2018

Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενεί 3 εκλείψεις: μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13/7, Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27/7 και Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11/8

ζώδια προβλέψεις
Πλανητικες Επιρροες06 Ιουλίου 2018

Ζώδια Ιουλίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Δες το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου

Best of network