Ερμής και Άρης στην Παρθένο
Ερμής και Άρης στην Παρθένο
Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου
Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ04.09.2017

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στους Ιχθύες

Η πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία, την τέχνη, το πνεύμα, την αλληλεγγύη, τη συμπόνια, το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο αλλά θα φέρει και σύγχυση, παραπλανήσεις, σκάνδαλα, απογοήτευση. Η φαντασία και η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες.

Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί προσοχή καθώς έρχονται στην επιφάνεια ψέματα και εξαπατήσεις. Ψυχικές ασθένειες και κατάχρηση ουσιών θα μας απασχολήσουν.

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της προσφοράς και αυξάνει την ανιδιοτέλεια και τις πράξεις αυτοθυσίας. Ο Ερμής, κι αυτός στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει συζητήσεις για θέματα παρελθοντικά.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες μπορεί να φέρει τάσεις απομόνωσης ή ενασχόληση με θέματα υγείας. Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τις ψυχικές και σωματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να απομακρυνθείς από κακές συνήθειες. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει και να πρέπει να αντιμετωπίσεις φοβίες ή απωθημένα. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη. Απόφυγε υπερβολές σε φαγητό και ποτό καθώς και ανθρώπους που σου χαλάνε τη διάθεση. Ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει φιλικές σχέσεις, ομάδες, κοινωνικότητα αλλά και τα όνειρά σου. Μπορεί να κλείσεις κάποιες υποθέσεις, επαγγελματικές και συναισθηματικές ή να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια για να προχωρήσεις παρακάτω. Σχέσεις με φίλους ίσως σε απασχολήσουν, μπορεί να ανακαλύψεις ψέματα και εξαπατήσεις ή μπορεί ένα φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα. Μπορεί να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου ή μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις σε συνεργασίες και να διακόψεις επαφές. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει. Είναι πιθανό να κλείσει ένας κύκλος σε σχέση ή συνεργασία. Αλλαγή επαγγέλματος ή προσανατολισμού και σχεδίων είναι πιθανά. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε φιλόδοξα σχέδια, να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, σπουδές, να διεκπεραιώσεις πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει που αφορά το εξωτερικό, σπουδές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη. Προσοχή σε εξαπατήσεις, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση από το εξωτερικό. Ασχολήσου με την πνευματική σου εξέλιξη.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου!

Ερμής στον Τοξότη | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης θα βρίσκεται στον Τοξότη από τις 6/11/2017 έως 10/1/2018 (ανάδρομος από 3-22/12)

Ζώδια | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου τον Νοέμβριο;

Πώς θα είναι οι έρωτες των ζωδίων αυτόν το μήνα;

Πανσέληνος στον Ταύρο | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου

Ζώδια Νοεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Άση Μπήλιου | Ποιες είναι οι δύσκολες ημερομηνίες γέννησης για κάθε ζώδιο;

Για ποιο λόγο και πόσο θα διαρκέσει το ζόρι τους;