Ερμής και Άρης στην Παρθένο
Ερμής και Άρης στην Παρθένο
Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου
Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ04.09.2017

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πανσέληνος στους Ιχθύες

Η πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία, την τέχνη, το πνεύμα, την αλληλεγγύη, τη συμπόνια, το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο αλλά θα φέρει και σύγχυση, παραπλανήσεις, σκάνδαλα, απογοήτευση. Η φαντασία και η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες.

Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί προσοχή καθώς έρχονται στην επιφάνεια ψέματα και εξαπατήσεις. Ψυχικές ασθένειες και κατάχρηση ουσιών θα μας απασχολήσουν.

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της προσφοράς και αυξάνει την ανιδιοτέλεια και τις πράξεις αυτοθυσίας. Ο Ερμής, κι αυτός στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει συζητήσεις για θέματα παρελθοντικά.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες μπορεί να φέρει τάσεις απομόνωσης ή ενασχόληση με θέματα υγείας. Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τις ψυχικές και σωματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να απομακρυνθείς από κακές συνήθειες. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει και να πρέπει να αντιμετωπίσεις φοβίες ή απωθημένα. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη. Απόφυγε υπερβολές σε φαγητό και ποτό καθώς και ανθρώπους που σου χαλάνε τη διάθεση. Ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει φιλικές σχέσεις, ομάδες, κοινωνικότητα αλλά και τα όνειρά σου. Μπορεί να κλείσεις κάποιες υποθέσεις, επαγγελματικές και συναισθηματικές ή να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια για να προχωρήσεις παρακάτω. Σχέσεις με φίλους ίσως σε απασχολήσουν, μπορεί να ανακαλύψεις ψέματα και εξαπατήσεις ή μπορεί ένα φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα. Μπορεί να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου ή μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις σε συνεργασίες και να διακόψεις επαφές. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει. Είναι πιθανό να κλείσει ένας κύκλος σε σχέση ή συνεργασία. Αλλαγή επαγγέλματος ή προσανατολισμού και σχεδίων είναι πιθανά. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύες φέρνει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε φιλόδοξα σχέδια, να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, σπουδές, να διεκπεραιώσεις πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει που αφορά το εξωτερικό, σπουδές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη. Προσοχή σε εξαπατήσεις, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση από το εξωτερικό. Ασχολήσου με την πνευματική σου εξέλιξη.

More from

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός: Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Plus: Επαγγελματικές εξελίξεις του μήνα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ερμής και Άρης στην Παρθένο

Πως θα επηρεάσουν Ερμής και Άρης τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Οι ερωτικές εξελίξεις του Σεπτεμβρίου

Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Τι περιμένει αυτόν το μήνα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 21 Αυγούστου

SAROS 145- Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη

Τι ζητάμε για να είμαστε ευτυχισμένοι;

Τι ζητάει κάθε ζώδιο για να νιώθει πληρότητα και ευτυχία; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!