ΤΟΞΟΤΗΣ – Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο της φωτιάς, θετικό, ευμετάβλητο, με κυβερνήτη τον πλανήτη Δία.


Γενικά χαρακτηριστικά

Ζώδιο της φωτιάς, θετικό, ευμετάβλητο, με κυβερνήτη τον πλανήτη Δία. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι νοημοσύνη, τόλμη και αισιοδοξία. Είσαι αρχοντική, ευγενική, γενναιόδωρη, ιπποτική, μεγαλόψυχη, ειλικρινής, ταλαντούχα,πολύμορφη, φασαριόζα, θέλεις να είσαι μέσα σε όλα, να ξέρεις τα πάντα, να έχεις τα πάντα-λεφτά-δόξα-θαυμασμό. Έχεις συνέχεια νέες ιδέες και επιδιώξεις και έτσι δύσκολα σταθεροποιείσαι κάπου. Αν και αγαπάς την ελευθερία, δείχνεις την αγάπη σου και δύσκολα σου αντιστέκονται. Δεν αντέχεις την  καταπίεση και όταν κάτι δεν σε ολοκληρώνει, ανοίγεις τα φτερά σου για
καινούργιες περιπέτειες.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή

‘Έχεις αντικειμενική κρίση, βοηθάς τους ανθρώπους, είσαι έντιμη και ηθική, με πνευματικά ενδιαφέροντα, αγαπάς τα ταξίδια και τις μετακινήσεις αλλά και την θαλπωρή του σπιτιού σου. Είσαι κοινωνική, αθλητική, διασκεδάζεις και αγαπάς τη φύση. Σ’ αρέσει η μουσική, τα θεάματα και οι άνθρωποι που έχουν ενδιαφέροντα και δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα. Θυμώνεις πολύ αλλά σου περνάει γρήγορα. Όσο αφοσιωμένη κι αν μείνεις σε έναν σύντροφο, έχεις ανάγκη τις παρέες σου γι’ αυτό και οι σύντροφοί σου δεν πρέπει να είναι ζηλιάρηδες. Οι σχέσεις σου μπορεί να μην είναι αιώνιες αλλά είναι αξέχαστες. Είσαι ερωτευμένη με τη ζωή και τον εαυτό σου.

Σταδιοδρομία

Στη δουλειά είσαι αισιόδοξη, δραστήρια, χαρούμενη, σωστή διαχειρίστρια  και καλή στις δημόσιες σχέσεις. Επαγγέλματα που μπορείς να ακολουθήσεις είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια και μετακινήσεις, εμπόριο, μουσική, δημοσιογραφία, ιατρική, έρευνα, διπλωματία, διδασκαλία. Σχεδιάζεις με τα χρήματα που αποκτάς να διευρύνεις την εργασία σου.

Χόμπι

Δεν παρασύρεσαι από την καθημερινή ρουτίνα και κάνεις ότι σ’ ευχαριστεί. Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, ασχολείσαι με σπορ, κάνεις ταξίδια, παίζεις τυχερά παιχνίδια, κάνεις βόλτες.

Όπως κάθε Παρασκεύη, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσουν τα άστρα για το ζώδιο του Τοξότη εδώ!

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χαρακτηριστικα01 Απριλίου 2016

Ζώδια Απριλίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Χαρακτηριστικα29 Φεβρουαρίου 2016

Ζώδια Μαρτίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον πρώτο μήνα της Άνοιξης; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Χαρακτηριστικα30 Νοεμβρίου 2015

Ζώδια Δεκέμβριος 2015: Αναλυτικές προβλέψεις για επαγγελματικά, έρωτα και χρήμα

Τι να περιμένουν όλα τα ζώδια τον τελευταίο μήνα του χρόνου;

Πως Να Το Φορεσεις20 Απριλίου 2015

Βρες το ζώδιο σου και δες το φόρεμα των ονείρων σου!

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του γούστο και υπάρχει ένα φόρεμα που του ταιριάζει απόλυτα.

Best of network