Προβλέψεις

Ζωδια - Αστρολογία

Κριός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Ξέχνα την ανεξάρτητη φύση σου! Η νέα Σελήνη σε καλεί να συνεργαστείς σε βαθύτερο επίπεδο.

Ανταποκρίσου σε αυτό το κάλεσμα και θα καταλάβεις πως με άλλον πας πιο μακριά απ’ ότι μόνος. Αν βρίσκεσαι σε διαμάχες με έναν συνεργάτη ή σύντροφο, είναι η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες για να ρυθμίσεις τις διαφορές. Θα αποκτήσεις μια νέα δύναμη και την ανάγκη, από τις 23, να συμμετέχεις πιο ενεργά σε ένα κοινό σχέδιο.

Ο έρωτας; Πιο έντονος από τις 23. Θα σου δώσει φτερά στις 26.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Κριού από τη Χρύσα Συκά

Οκτώβριος 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 5 στο ζώδιό σου σε κάνει υπερευαίσθητη. Ασχολείσαι έντονα με την προσωπική σου ζωή και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Από τις 23 ο σύντροφός σου μπορεί να ζητήσει περισσότερο χώρο για τον εαυτό του. Αν είσαι μόνη, κυριαρχούν το φλερτ και η γοητεία. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας, εδώ και ένα χρόνο στο απέναντι ζώδιο όπως και αυτόν το μήνα ως τις 10, σε βοηθά να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες. Έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να υπερασπιστείς τις θέσεις σου με επιτυχία. Μια προαγωγή, μια υπογραφή συμβολαίου ή μια μετακίνηση είναι πιθανή.
ΤΙΡ: Απόφυγε να μπερδέψεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά.

Ταύρος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας  20/10 – 26/10

Επωφελήσου από το δυναμισμό της νέας Σελήνης και από αυτόν του Άρη, από τις 22, για να ριχτείς σε νέες δραστηριότητες, για να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις, να δώσεις νέες ιδέες στην ομάδα σου, να φτιάξεις επαγγελματικά σχέδια για το μήνα που έρχεται…

Ο Ήλιος, από τις 23, θα ευνοήσει τα βήματά σου για δυο. Βγάζοντας στο φως τα αδύνατα σημεία της σχέσης σου, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις ότι δεν προχωράει.

Ο Έρωτας, λίγο στεναχωρημένος στις 22, θα σε κάνει να ονειρεύεσαι στις 24 και 26.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Ταύρου από τη Χρύσα Συκά.

Οκτώβριος 

ΕΡΩΤΑΣ: Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο σύντροφό σου και μπορεί να πάρετε μαζί σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Μια επισημοποίηση είναι πιθανή. Ωστόσο, προσοχή στα μέσα του μήνα σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω οικονομικών θεμάτων. Με τον Ερμή από τις 17 και τον Ήλιο από τις 23 στο απέναντι ζώδιο, θα ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, γοητεύεις με το πάθος σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να υπάρχει νευρικότητα στην εργασία, όμως με τη σωστή οργάνωση και τις ιδέες σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου. Μπορεί να πετύχεις στόχους για τους οποίους είχες παλέψει πολύ. Οικονομικά βρίσκεις στήριξη σε οικογενειακά πρόσωπα.
ΤΙΡ: Προτίμησε τη διπλωματία για να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Η παρουσία της Αφροδίτης σου δίνει εύθυμη διάθεση. Η ζωή είναι ωραία. Ο έρωτας, παρών. Θα σου δώσει την ανάγκη να γελάσεις, να διασκεδάσεις.

Ο Έρωτας σε βρίσκει του γούστου του. Η αρμονία βασιλεύει γύρω σου. Δελεάσου από την τρέχουσα γλυκύτητα, όμως ο Άρης, από τις 22, μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταράξεις. Μαζί του, όλα είναι έντονα. Η δημιουργική σου δύναμη θα ξυπνήσει και ο Έρωτας θα πάρει γρήγορα μια θέση στη ζωή σου.

Καλή επαγγελματική ορμή από τις 23. Πιθανή υπογραφή συμβολαίου στις 26.

 

Οκτώβριος  
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα ζεις έντονες στιγμές πάθους. Αν και είσαι πιο απαιτητική, η Αφροδίτη από τις 14 σε βοηθάει να ενισχύσεις και να βελτιώσεις τη σχέση σου. Προσοχή στις εντάσεις, καθώς από τη μία προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου ζωή και από την άλλη βγαίνουν στην επιφάνεια ζήλιες και πάθη. Αν είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου και άρπαξε τις ευκαιρίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προετοιμάσου από τώρα για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν λίγο αργότερα. Προς τα μέσα του μήνα κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος σου ζητά να δεις τα οικονομικά σου με σοβαρότητα, ενώ κάποιες δυσκολίες θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα.
ΤΙΡ: Το ηθικό σου είναι ακμαίο.

Καρκίνος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Από τις 22, όλα σε ενθουσιάζουν (ευχαριστώ, Άρη!), θα ασχοληθείς με το σπίτι σου. Εργασίες, μετακόμιση, την αγορά ενός ακινήτου μπορεί να αποφασίσεις.

Θα θέλεις να κάνεις γεύματα σ’αυτό στους καρδιακούς σου φίλους ή αλλάζεις την ατμόσφαιρα για να προσφέρεις στον αγαπημένο σου τρυφερές και ρομαντικές στιγμές.

Ο ήλιος θα σου επιτρέψει, από τις 23, να εκφράσεις όλον τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου και να περάσεις καλές στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Τονωτικοί οι έρωτες στις 26!

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου από τη Χρύσα Συκά.

 

Οκτώβριος 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς τα νεύρα σου είναι τεντωμένα επειδή οι υποχρεώσεις σου στο σπίτι και στην καριέρα είναι αυξημένες. Έχεις ανάγκη να ανασυγκροτηθείς. Ο Δίας από τις 11 θα σε κάνει πιο αισιόδοξη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις την αδελφή ψυχή. Δε θα νιώσεις μια απλή επιθυμία, αλλά έρωτα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αφοσιώνεσαι στους στόχους και στις επιθυμίες σου και κινητοποιείσαι έντονα, αν και ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Διαχειρίσου με σύνεση το budget σου και μην εμπλακείς οικονομικά με άτομα που δε γνωρίζεις καλά. Θα βρεις τα μέσα για να βελτιώσεις το εισόδημά σου, όσο κι αν στο μυαλό σου είναι όλα μπερδεμένα.
ΤΙΡ: Ευτυχία είναι να είσαι καλά μέσα σου και με το περιβάλλον σου.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Λέων

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Χάρις στην Αφροδίτη, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο χαμογελαστή. Οι διαφωνίες με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες κατευνάζουν.

Μιλώντας ανοιχτά θα μπορέσεις να βρεις την ηρεμία που φιλοδοξείς και θα απολαύσεις καλύτερα όλες τις μικρές χαρές που η ζωή, μέρα με τη μέρα, δεν σταματά να σου δίνει. Ξεκίνα με τον Άρη, από τις 22, να ενδιαφέρεσαι για κάθε είδους νέα σχέδια. Θα το απολαύσεις!

Άκου το ένστικτό σου αν οι επενδύσεις σε δελεάζουν στις 24 και ζήσε τους έρωτές σου πλήρως στις 26.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Λέων από τη Χρύσα Συκά.

Οκτώβριος
ΕΡΩΤΑΣ: Αυτό το διάστημα μπορεί να βρεθείς σε σύγχυση, να είσαι πιο εσωστρεφής ή να επικρατήσει ένα παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή. Μη δίνεις αφορμή για σχόλια, προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και στην οικογένεια. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, ένας απόγονος είναι πιθανά. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σου σβήσει τις πληγές.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Καλός μήνας για ραντεβού και διαπραγματεύσεις. Φρόντισε τη δημόσια εικόνα σου και την εμφάνισή σου. Θα έχεις σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα.
ΤΙΡ: Ζήσε χαρούμενα και μην προσπαθείς να απαντήσεις σε μεταφυσικά ερωτήματα.

 

Παρθένος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10

Η Αφροδίτη ευνοεί τις επενδύσεις σου και ο Άρης, από τις 22, σου επιτρέπει να κάνεις νέες προβλέψεις στη διαχείριση των κοινών αγαθών και οικονομικών. Μείνε σε κάθε περίπτωση συνετή, μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα και να το μετανιώσεις!

Από τις 23, οι ρυθμοί σου θα επιταχυνθούν, οι ανταλλαγές και οι μετακινήσεις θα πολλαπλασιαστούν. Κανένα εμπόδιο δεν θα σε σταματήσει και τις δυσκολίες που συναντάς θα τις κάνεις μια μπουκιά.

Οι έρωτές σου; Έντονοι και παθιασμένοι στις 26!

 

Οκτώβριος 
ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη ως τις 13 στο ζώδιό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα ή να συγκατοικήσεις. Από τις 14 μπορεί να είσαι πιο κτητική ή καχύποπτη κι αυτό να προκαλέσει στο ταίρι σου αρνητικά συναισθήματα που δε θα υποχωρήσουν σύντομα. Τα οικονομικά μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Προσοχή σε εντάσεις με την οικογένεια, που παρεμβαίνει στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να κάνεις μια σοβαρή σχέση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11 σε κάνει εξωστρεφή και σου δίνει νέες ιδέες. Σημαντικά επαγγελματικά σχέδια προχωρούν και εδραιώνεις τη θέση σου. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή, αν είσαι άνεργη, να βρεις γρήγορα μια δουλειά. Λύσε οικονομικά θέματα.
ΤΙΡ: Αν δε ρισκάρεις τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα.

Ζυγός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει την ανάγκη να βγεις και να διασκεδάσεις και ο Άρης, που θα τον συναντήσει στις 22, την ανάγκη να δουλέψεις και να δείξεις στον κόσμο αυτά που αξίζεις. Ποιος από τους δυο πλανήτες θα επικρατήσει; Μην τους βάλεις σε ανταγωνισμό.

Χρησιμοποίησε την τόνωση του Άρη για να ριχτείς σε νέα σχέδια (η νέα Σελήνη σε καλεί σε αυτό) και την γοητεία της Αφροδίτης για να οδηγήσεις σωστά τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις σου. Η δυναμική αυτή θα είναι κερδοφόρα.

Μια υπογραφή συμβολαίου στις 26; Χαμόγελα από τον Έρωτα στις 21 και 26!

 

Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.

 

Οκτώβριος
ΕΡΩΤΑΣ: Η διάθεσή σου δεν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς νιώθεις εγκλωβισμένη σε καταστάσεις και συναισθήματα που σε κρατούν αιχμάλωτη. Με την Αφροδίτη από τις 14 και τον Άρη από τις 23 στο ζώδιό σου, έρχονται μέρες χαράς και τρυφερότητας. Η Νέα Σελήνη στις 19, στο ζώδιό σου επίσης, σε ξεσηκώνει για αλλαγές. Η διακριτικότητα κρίνεται απαραίτητη αν έχεις σχέση με δεσμευμένο ή μεγαλύτερο σε ηλικία πρόσωπο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν είναι μια εύκολη περίοδος. Το άγχος είναι αυξημένο και μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αναλαμβάνοντας κι άλλες ευθύνες. Έχεις ιδέες, αλλά μπορεί να μην είναι άμεσα πραγματοποιήσιμες. Μην απογοητεύεσαι, καθώς στο τέλος
οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Διαχειρίσου με πειθαρχία
τα οικονομικά.
ΤΙΡ: Δέξου τις καταστάσεις όπως έρχονται για να είσαι ευτυχισμένη.
 Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Σκορπιός

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 –26/10

Ένας νέος ετήσιος κύκλος ξεκινά για σένα στις 23. Ανώφελο να βιαστείς!

Προσπάθησε περισσότερο να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Λίγος εγωισμός θα ήταν μερικές φορές απαραίτητος, πάρε το χρόνο σου να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να κάνεις κάποια πράγματα μόνο για σένα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ρομαντικές συνευρέσεις με τον Έρωτα στις 24 και πιο έντονες στιγμές στις 26.

 

Οκτώβριος
ΕΡΩΤΑΣ: Με το Δία στο ζώδιό σου από τις 11, η ατμόσφαιρα αλλάζει προς όφελός σου. Κάνεις σχέδια με το ταίρι σου και ανακαλύπτεις ένα νέο τύπο αισθησιασμού. Αν είσαι μόνη, θα σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου και δεν το είχες προσέξει. Η περίοδος είναι ιδανική για μια σχέση γεμάτη υποσχέσεις, που θα σου προσφέρει χαρά στο μέλλον.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Ερμή ως τις 16, είσαι λίγο εσωστρεφής και θέλεις να μείνεις μόνη. Από τις 17 ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι επαφές και οι ανταλλαγές απόψεων. Μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιες φιλοδοξίες σου, όμως ο αγώνας είναι ακόμα μεγάλος και μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις ή έναν ανταγωνισμό.
ΤΙΡ: Απόφυγε το έντονο άγχος και πρόσεχε την υγεία σου.

Τοξότης

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10

Καθόρισε νέους στόχους, δημιούργησε άλλες φιλίες ή εδραίωσε αυτές που έχεις, ανέλαβε  περισσότερες ευθύνες  σε ομάδες που δραστηριοποιείσαι!

Η νέα Σελήνη και ο Άρης, από τις 22, σε καλούν σ’αυτό αλλά κάνε ένα βήμα πίσω επίσης σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε για να κρίνεις καλύτερα τη νέα κατεύθυνση που θα πάρεις.

Ο Ήλιος θα σε ενθαρρύνει σ’αυτό από τις 23. Ερωτικά, όμορφα σχέδια μπορεί να φτιαχτούν από τις 22 αλλά κίνδυνος εντάσεων στις 25. Νέα ορμή στις 26!

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Τοξότη από τη Χρύσα Συκά.

Οκτώβριος 

ΕΡΩΤΑΣ: Κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις τη μονοτονία στη σχέση σου. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, βγαίνεις και διασκεδάζεις με φίλους, όμως από τα μέσα του μήνα κυριαρχούν η εσωστρέφεια και το παρασκήνιο. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη από ένα σύντροφο που να σε καταλαβαίνει και να σε δέχεται όπως είσαι.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις νέες ιδέες, νέους στόχους και τη θέληση να τα καταφέρεις. Ο ενθουσιασμός κυριαρχεί και βλέπεις διαφορετικά τη δουλειά σου. Οι μετακινήσεις αυξάνονται και άτομα κύρους σού ζητούν το μέγιστο των δυνατοτήτων και των αντοχών σου. Απόφυγε τις σπατάλες.
ΤΙΡ: Η ευτυχία δεν εξαρτάται από τα χρήματα.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Με την τονωτική ενέργεια της νέας Σελήνης, μπορείς να δώσεις στην καριέρα σου μια νέα διάσταση.

Είναι η στιγμή (ο Άρης ξυπνάει τις φιλοδοξίες σου από τις 22) να αναγνωριστείς για αυτά που κάνεις, να ζητήσεις μια νέα θέση ή και μια αύξηση.

Η Αφροδίτη θα φέρει στο πλευρό σου τα κατάλληλα πρόσωπα που θα βοηθήσουν την άνοδό σου. Καλή έμπνευση στις 24 και επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σου στις 26. Ζήσε τρυφερές στιγμές με τον Έρωτα στις 23.


Οκτώβριος 
 

ΕΡΩΤΑΣ: Εγκαταλείπεις την επιφυλακτικότητά σου και η ερωτική σου ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα. Προσοχή σε μικρές εντάσεις με το σύντροφο, καθώς κάποια μπλοκαρίσματα ή ένα παρασκήνιο μπορεί να επηρεάσουν τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε τρυφερή σχέση. Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική, ενώ η εξωτερική σου εικόνα βελτιώνεται.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παίρνεις τον έλεγχο της κατάστασης και πετυχαίνεις τα σχέδιά σου. Εκπαίδευση και εργασία στο εξωτερικό ευνοούνται και εδραιώνουν τη φήμη σου. Από τις 23 με τον Άρη αυξάνονται οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος σου. Οικονομικά μπορεί να μην έχεις μεγάλα κέρδη, δε βρίσκεσαι όμως και στα πρόθυρα της καταστροφής.
ΤΙΡ: Ασχολήσου με κάτι που να σε παθιάζει αποφεύγοντας τις κακές σκέψεις.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/09 – 26/10

Ταξίδι για δουλειά; Η Αφροδίτη και ο Άρης, από τις 22, ευνοούν την επιτυχία των μετακινήσεών σου.

Ο Ήλιος, από την πλευρά του, από τις 23, θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να φτάσεις τις κορυφές που επιθυμείς ενώ και ο Ερμής, όλη την εβδομάδα, θα ευνοήσει επαφές και διαπραγματεύσεις. Η οξυδέρκειά του μπορεί επίσης να σου φέρει μια επιτυχία οικονομικής φύσης στις 24 και το ξεκίνημα ενός μεγάλου σχεδίου στις 26.

Καλή ερωτική ορμή στις 20. Πολύ ρομαντικές συναντήσεις στις 24.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου από τη Χρύσα Συκά.

Οκτώβριος 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη σου δίνει γοητεία και αισθησιασμό. Από τα μέσα του μήνα θα ζήσεις έντονες περιπέτειες, που μπορεί όμως να μην έχουν διάρκεια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γοητευτείς από ένα πρόσωπο διαφορετικό από σένα και να νιώσεις πιο δυνατή. Αν είσαι μόνη, μην μπλέξεις την ερωτική σου ζωή με την επαγγελματική.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ονειρεύεσαι και προγραμματίζεις μεγάλα ταξίδια, σπουδές ή μακρόπνοα σχέδια. Αυτός ο μήνας είναι καλός για να προβάλεις τα ταλέντα σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή, ακόμα κι αν δε συνοδεύεται από μια αύξηση. Η καριέρα θα σε απασχολήσει περισσότερο από τα τέλη του μήνα.
ΤΙΡ: Φρόντισε να διατηρείς τη φόρμα σου.

Ιχθείς

Η πρόβλεψη της εβδομάδας 20/10 – 26/10

Υπό την επιρροή της Αφροδίτης, γίνεσαι πιο άτακτη. Οι σχέσεις σου γίνονται πιο δυνατές, πιο έντονες. Ο Άρης τη συναντά στις 22, η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει ακόμη πιο καυτή και ο Έρωτας να γίνει πιο ρομαντικός.

Ο Ήλιος, φτάνοντας στο έντονο ζώδιο του Σκορπιού  στις 23, θα σου δώσει την ανάγκη να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου και να ανακαλύψεις ότι σου είναι άγνωστο.

Άσε τον Ποσειδώνα και τον Ερμή να οδηγήσουν τα βήματά σου στις 24. Αυτά τα βήματα θα σου δώσουν τεράστια χαρά στις 26.

 

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων από τη Χρύσα Συκά.

Οκτώβριος

ΕΡΩΤΑΣ: Προσπαθείς να ισορροπήσεις την ερωτική σου ζωή ρίχνοντας λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σου. Αφροδίτη και Άρης σου προσφέρουν συναίσθημα και αισθησιασμό. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου για οικονομικά θέματα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις γνωριμίες, όμως θα είσαι πολύ επιλεκτική και θα δυσκολευτείς να βρεις τον ιδανικό σύντροφο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11 σου προσφέρει επιχειρηματικότητα και ταξίδια στο εξωτερικό. Σχέδια, σπουδές και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά προωθούνται. Αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικά και δημιουργείς σχέσεις εμπιστοσύνης. Απόφυγε διαμάχες με άτομα κύρους ή με το νόμο και διαχειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου καταργώντας υπέρμετρα έξοδα.
ΤΙΡ: Σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν για να προχωρήσεις μπροστά.

Ζώδια 2017: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!