Follow us

"Έχει την καρδιά λέαινας" | H Nicole Kidman σε σπάνια εμφάνιση με τις κούκλες κόρες της

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νicole, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Meryl Streep στην Κidman παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κidman υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

MissBloom TEAM
Nicole Kidman Splash News/Ideal Image

"Θρύλοι" του σύγχρονου Χόλιγουντ συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για να γιορτάσουν τη Nicole Kidman, καθώς της απονεμήθηκε το διάσημο βραβείο AFI Life Achievement Award, η υψηλότερη τιμή που απονέμεται από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Το ετήσιο αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, όπου μερικοί από τους στενότερους φίλους και συναδέλφους της Kidman, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Όσκαρ Meryl Streep, Morgan Freeman, Reese Witherspoon και της υποψήφιας για Όσκαρ Naomi Watts, απέτισαν φόρο τιμής στη λαμπρή καριέρα της.

Φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα με χρυσές παγιέτες, η Κidman μπήκε στο θέατρο το βράδυ του Σαββάτου και χειροκροτήθηκε όρθια, ενώ ακουγόταν η ηχογράφηση του "Diamonds Are a Girl's Best Friend".

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα βίντεο με τον Freeman σε μια παρωδία της πρόσφατης διαφημιστικής καμπάνιας της Κidman για την AMC Theatres για την προώθηση της επιστροφής στον κινηματογράφο μετά την πανδημία. Στη συνέχεια, ο Freeman βγήκε στη σκηνή του Dolby για να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην Κidman. Μάλιστα, σημείωσε ότι το μιούζικαλ "Moulin Rouge" της Κidman του 2001 είναι μία από τις αγαπημένες του ταινίες. Έκλεισε τραγουδώντας έναν στίχο από την μπαλάντα του Elton John "Your Song": "Πόσο υπέροχη είναι η ζωή όσο είσαι στον κόσμο", τραγούδησε ο Freeman στην Κidman.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ