Follow us

Τρυπώσαμε στα ωραιότερα σπιτια των Ελλήνων celebrities

Μίνιμαλ ή grande, με προσωπικές πινελιές και ξεχωριστή διακόσμηση, επιλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα σπίτια που είδαμε στο Instagram.

MissBloom TEAM
Sakis Rouvas Instagram Screenshot

Πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα των social media, μοιράζοντας αρκετές από τις προσωπικές τους στιγμές με τους followers του και "προσκαλώντας" τους online "φίλους" τους στα εντυπωσιακά σπίτια τους. Κάνοντας ένα γρήγορο stalking στα accounts των διασήμων της ελληνικής showbiz, καταλήξαμε σε εκείνα τα σπίτια που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά για την αισθητική τους, τη διακόσμησή τους ή και την αύρα που αποπνέουν.

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά του στο Νέο Βουντζά, έχοντας δημιουργήσει έναν πολύ ζεστό χώρο με ωραία αισθητική για τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του με πλούσιο το στοιχείο της φύσης.

Loading...
Loading...
Loading...

Ελένη Μενεγάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια συχνά μας δείχνει διάφορες γωνιές του σπιτιού της στα Μελίσσια, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια. Εμείς λατρέψαμε τη μίνιμαλ κουζίνα της και τον καταπράσινο κήπο της.

Loading...
Loading...
Loading...

Νίκος Κοκλώνης

Είναι ένας bon viveur και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο σπίτι του. Ο Νίκος Κοκλώνης, του οποίου η ιστορία του είναι το απόλυτο ελληνικό success story διαθέτει ένα πολυτελές σπίτι με εντυπωσιακούς χώρους και υψηλή αισθητική.

Loading...
Loading...
Loading...

Σμαράγδα Καρύδη

Συχνά ρίχνουμε κλεφτές ματιές στον προσωπικό χώρο της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθεριδή, αφού η ταλαντούχα ηθοποιός συχνά αναρτά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές στο σπίτι, συνήθως παρέα με τον σκυλάκο της, Γιάννη.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Το στιλ ρέει στις φλέβες, έτσι και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί την ίδια γραμμή. Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται μαζί μας πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της και αυτό που έχουμε ξεχωρίσει και θα θέλαμε να αποκτήσουμε σίγουρα είναι η εντυπωσιακή ντουλάπα της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Μαίρη Συνατσάκη

Το σπίτι της είναι το απόλυτο city apartment που θα ήθελε να αποκτήσει και η Carrie Bradshaw, αν φυσικά η τοποθεσία του δεν βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά στο Upper East Side του Μανχάταν.

Loading...
Loading...
Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου

Έχουμε δει διάφορες γωνιές του σπιτιού της, αφού η Σίσσυ Χρηστίδου συνηθίζει να το χρησιμοποιεί ως τον χώρο που δημιουργεί τα βίντεο της στο YouTube. Με μοντέρνα αισθητική και τις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου να υπερισχύουν, αναμφισβήτητα το σπίτι της ανήκει στα ομορφότερα της ελληνικής showbiz.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σάκης Τανιμανίδης

O παρουσιαστής και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, έχουν ένα εκπληκτικό σπίτι, το οποίο βλέπουμε συχνά στα stories τους, με πολλά vintage κομμάτια να λαμβάνουν μεγάλο μέρος της διακόσμησής τους.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Τατιάνα Στεφανίδου

Όπως λατρεύει το κλασικό ντύσιμο, έτσι και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην αποπνέει το ίδιο vibe. Η παρουσιάστρια του Alpha μας δείχνει συχνά διάφορα σημεία του σπιτιού της, που ταιριάζουν απόλυτα στην elegant εικόνα της.

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια και μαμά 2 παιδιών συχνά μας απευθύνει τον λόγο από τους χώρους του σπιτιού της, είτε προτείνοντάς μας κάποιο προϊόν ομορφιάς που ανακάλυψε, είτε μοιράζοντας τρυφερές οικογενειακές στιγμές ενώ παίζει με τα παιδιά της.

Loading...
Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ