Follow us

Μαρίνα Τσιντικίδου | "Είχα ρίξει φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ"

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε μεταξύ άλλων για τον ανταγωνισμό που έχει συναντήσει στο χώρο του μόντελινγκ.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Τσιντικίδου NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" παραχώρησε η Μαρίνα Τσιντικίδου. Το πρώην μοντέλο μίλησε για όλα, για την καριέρα της, για τα χρήματα αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στέλιος Κουδουνάρης | "Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη"

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα δήλωσε πως δεν έκανε ποτέ καλή διαχείρηση των χρημάτων της και πως αν και ευχαριστιόταν αυτό που συνέβαινε στη ζωή της, δε σεβάστηκε ποτέ τα χρήματα. Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε πως κάποτε είχε κάνει έναν αρραβώνα ενώ τόνισε πως δεν ήταν ποτέ το ωραίο κορίτσι του σχολείου. Μάλιστα, όπως η ίδια λέει, μέχρι τα 17 της χρόνια δεν είχε φορέσει ποτέ φούστα καθώς κορόιδευαν τα αδύνατα πόδια της. Τέλος, το πρώην μοντέλο μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο μόντελινγκ λέγοντας πως έχει ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου.

"Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρήματων από τις χρυσές εποχές του modelling, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω"

"Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες"

"Είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ".

"Μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα, γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά, φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω".

"Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ