Follow us

Wedding gift | Ο προβληματισμός του ιδανικού γαμήλιου δώρου σταματά εδώ

Με τις gift cards του Skroutz το online shopping γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία.

skroutz istock

Ελληνικό καλοκαίρι. Μια ιδέα και μια έννοια που για τον καθένα σημαίνει τόσα πολλά. Ο ζεστός ήλιος και οι μεγάλες ημέρες. Οι διακοπές στα πανέμορφα νησιά. Οι βουτιές στα καταγάλανα νερά. Οι γλυκιές βραδιές με φίλους στον κήπο ή στο μπαλκόνι. Και φυσικά οι γάμοι! Όλοι μας δεν έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με αυτή την τόσο όμορφη περίοδο που οι φίλοι μας αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους;

Μάλιστα, μετά από τις πρωτοφανείς περιόδους εγκλεισμού και περιορισμών που ζήσαμε μέσα στην κρίση της πανδημίας και μετά από δύο πολύ συγκρατημένα καλοκαίρια με ανατροπές και ακυρώσεις είμαστε όλοι σε διάθεση εξωστρέφειας κι αισιοδοξίας κι αποφασισμένοι ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο συναρπαστικό και πλούσιο από ποτέ. Και όπως φαίνεται αυτό ισχύει και για τους γάμους που τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια είχαν μπει σε pause mode.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι βρέθηκα κι εγώ με αρκετά προσκλητήρια να καθορίζουν το πρόγραμμα των φετινών μου διακοπών και να εντείνουν τον αιώνιο πρόβλημα του δώρου. Διότι όσο χαίρομαι όταν παντρεύονται οι φίλοι μου άλλο τόσο προβληματίζομαι για το ποιο είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να τους προσφέρω. Ποιο είναι το ιδανικό δώρο που θα χαρίσει στο ζευγάρι χαρά χωρίς να το βάλει στη διαδικασία της αλλαγής και πού θα το βρω;

Ευτυχώς, φέτος ο προβληματισμός αυτός έλαβε τέλος αφού τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα τις δίνει το Skroutz. Πώς; Με την καινούργια υπηρεσία που λέγεται Ηλεκτρονική Δωροκάρτα κι έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει το νούμερο ένα marketplace της Ελλάδας παραμένοντας πιστό στο όραμα να κάνει την online αγοραστική εμπειρία ασφαλή, γρήγορη και πάνω απ'όλα ευχάριστη.

Πώς λειτουργεί; Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Μπαίνεις στο Skroutz, επιλέγεις μία από τις τέσσερις κατηγορίες gift cards που διαθέτει για δώρο σε νέο ζευγάρι που παντρεύεται – υπάρχουν δωροκάρτες αξίας 20€, 50€, 100€ ή 150€ - και τη στέλνεις στους νεόνυμφους για να επιλέξουν πώς θα την ξοδέψουν μέσα από τα περισσότερα από 7 εκατομμύρια προϊόντα του Skroutz. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις είναι το mail τους για να στείλεις τη δωροκάρτα μαζί με τις ευχές και το προσωποποιημένο μήνυμα που θέλεις να τη συνοδεύει.

Wedding gift | Ο προβληματισμός του ιδανικού γαμήλιου δώρου σταματά εδώ

Όταν έφτασε, λοιπόν, η ώρα του γάμου #1 του φετινού καλοκαιριού επέλεξα τις gift cards Skroutz και δεν το μετάνιωσα. Τώρα μπορώ να το επιβεβαιώσω κι από προσωπική εμπειρία ότι οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες του Skroutz είναι η πιο safe κι εύκολη λύση. Και για εμένα που βρήκα πανεύκολα ποια δωροκάρτα θέλω να προσφέρω αλλά και για τους νεόνυμφους φίλους μου οι οποίοι επέλεξαν από τον καναπέ του σπιτιού τους ανάμεσα σε μία πληθώρα προϊόντων που χρειάζονταν και επέλεξαν οι ίδιοι.

Μηχανές espresso, πορσελάνινα σερβίτσια φαγητού, πίνακες, κουζινομηχανές, σεντόνια για την κρεβατοκάμαρα, και όλα τα κλασικά γαμήλια δώρα που - ας είμαστε ειλικρινείς - όλοι προτιμούν να επιλέγουν μόνοι τους, τώρα μπορούν να μην είναι πλέον δικό σου άγχος.

wedding

Μήπως ήρθε η ώρα να προσφέρεις κι εσύ μια δωροκάρτα Skroutz στους φίλους σου που παντρεύονται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ