Follow us

H Ελένη Μενεγάκη με μία ολόσωμη φόρμα που μπορείς να βάλεις άνετα και σ' έναν γάμο

Η παρουσιάστρια μας χαρίζει έμπνευση με τις εμφανίσεις της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έμεινε εκτός τηλεόραση αυτή τη χρονιά, όμως στιγμή δεν σταμάτησε να δίνει το παρών στη ζωή των αγαπημένων της fans με τους οποίους κρατούσε επικοινωνία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, μας χάρισε και πολλές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στο διάστημα αυτό, όπου κυριάρχησε το casual style, χωρίς ωστόσο να λείψουν και οι λαμπερές εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη στο Instagram την απεικονίζει να φορά μια λευκή ολόσωμη φόρμα από δαντέλα, η οποία ανήκει στη συλλογή Access fashion. Η φόρμα που φοράει η Μενεγάκη έχει διττό χαρακτήρα: η δαντέλα της προσδίδει έναν πιο formal χαρακτήρα, που την κάνει ιδανική για να την επιλέξεις για την εμφάνισή σου σ' ένα καλοκαιρινό γάμο, ενώ ο γιακάς, οι τσέπες με κουμπάκια στο στήθος και το κορδόνι προσαρμογής στη μέση της δίνουν μία πιο casual προσωπικότητα στο ρούχο, που το κάνει κατάλληλη επιλογή για χαλαρές βόλτες αλλά και για το γραφείο.

Loading...

Get her style

Ολόσωμη φόρμα με διάτρητα κεντήματα, Zara.

Playsuit από δαντέλα, H&M.

Ολόσωμη φόρμα με κέντημα, BSB.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ